eddie1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ας αφήσουμε το τελωνείο απο έξω προς το παρών !! Σαν διαδικασία αποστολης !! Αυτοί μου είπαν οτι θα ερθει με dhl ! Γιατι μου έδωσαν αριθμό αποστολης ems ???? και γιατι λεει οτι παραδόθηκε ;;;; Ξέρει κανεις τιποτα ;; Αυτή ειναι η διαδικασία αποστολης ;;;; Ευχαριστω !!!! EE964072883CN ο αριθμός αποστολης ! Λοιπόν μπήκα στο 17track.net και είδα ότι στις 2/8 ότι έφυγε από εκεί και δεν θα έρθει λογικά με dhl με κανονικό ταχυδρομείο η με το ελτα κούριερ άρα τώρα περιμένουμε καμιά εβδομάδα για να δούμε μετά τι θα γράψει.
newtech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ας αφήσουμε το τελωνείο απο έξω προς το παρών !! Σαν διαδικασία αποστολης !! Αυτοί μου είπαν οτι θα ερθει με dhl ! Γιατι μου έδωσαν αριθμό αποστολης ems ???? και γιατι λεει οτι παραδόθηκε ;;;; Ξέρει κανεις τιποτα ;; Αυτή ειναι η διαδικασία αποστολης ;;;; Ευχαριστω !!!! EE964072883CN ο αριθμός αποστολης ! Παραδοθηκε οχι σε σενα αλλα για αποστολη.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μου εστειλε μυνημα ο πωλητης και μου ειπε οτι δεν μπορει να το στειλει γιατι εχει προβλημα στην αποστολη απο την κινα ! αυτο που μου εστειλε : Hello, the goods are on the way back to us because of custom problems. To Greece we have big trouble at the customs. We will try to find another option to ship your goods and let you know tomorrow. Best regards from China Ben τι λετε να κανω ??????
eddie1996 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μου εστειλε μυνημα ο πωλητης και μου ειπε οτι δεν μπορει να το στειλει γιατι εχει προβλημα στην αποστολη απο την κινα ! αυτο που μου εστειλε : Hello, the goods are on the way back to us because of custom problems. To Greece we have big trouble at the customs. We will try to find another option to ship your goods and let you know tomorrow. Best regards from China Ben τι λετε να κανω ?????? Να περιμένεις μέχρι αύριο όπως σου λέει ή άμα θες άνοιξε υπόθεση στο paypal και να πάρεις πίσω τα χρήματα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Απο την στιγμη που κανεις την ενέργεια στο paypal μετα απο πόσο καιρό παίρνεις τα χρήματα σου πίσω ;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Απο την στιγμη που κανεις την ενέργεια στο paypal μετα απο πόσο καιρό παίρνεις τα χρήματα σου πίσω ;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλημερα σας ! Τελικα ο φίλος μας ο κινέζος εκανε τα πάντα για να μην χάσει τα λεφτά του ...!! Θα μου το στείλει με post NL ! Ξέρει κανεις κατι σχετικό ;; Μου ειπε οτι 5 με 10 μέρες θα ειναι σπίτι μου ! Εχει παρει κανεις κανενα δέμα απο Κίνα με αυτον το τροπο ;;;
eddie1996 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλημερα σας ! Τελικα ο φίλος μας ο κινέζος εκανε τα πάντα για να μην χάσει τα λεφτά του ...!! Θα μου το στείλει με post NL ! Ξέρει κανεις κατι σχετικό ;; Μου ειπε οτι 5 με 10 μέρες θα ειναι σπίτι μου ! Εχει παρει κανεις κανενα δέμα απο Κίνα με αυτον το τροπο ;;; Εγώ είχα πάρει προιόντα με αυτόν τον τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Backpacker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μια χαρά εξυπηρετικότατοι είναι οι άνθρωποι και συ θες να τους κάνεις και καταγγελία? Κάνε υπομονή και σε λίγες μέρες θα σου έρθει.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 άντε να δούμε ! περιμένω εδώ και 4 μέρες αριθμό αποστολής άλλα τίποτα ! είμαι στην αναμονή !
magdalhnh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Κοίτα απο την ημέρα της παραγγελίας σου έχεις χάσει 20 μέρες και θα σου το ξαναστείλουν με το Ολλανδικό ταχυδρομείο που θα κάνει το λιγότερο 15 μέρες και ακόμα δεν σου το έχουν ταχυδρομήσει. Εγώ θα ακύρωνα την παραγγελία. Ζήτα full refund και ξαναπαρήγγειλε το όταν πάρεις τα λεφτά, γιατί αν φτάσει σε σένα και έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν θα σε καλύπτει πλέον το paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα