Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας αφήσουμε το τελωνείο απο έξω προς το παρών !! Σαν διαδικασία αποστολης !! Αυτοί μου είπαν οτι θα ερθει με dhl ! Γιατι μου έδωσαν αριθμό αποστολης ems ???? και γιατι λεει οτι παραδόθηκε ;;;; Ξέρει κανεις τιποτα ;; Αυτή ειναι η διαδικασία αποστολης ;;;;

Ευχαριστω !!!!

EE964072883CN ο αριθμός αποστολης !

Λοιπόν μπήκα στο 17track.net και είδα ότι στις 2/8 ότι έφυγε από εκεί και δεν θα έρθει λογικά με dhl με κανονικό ταχυδρομείο η με  το ελτα κούριερ άρα τώρα περιμένουμε καμιά εβδομάδα για να δούμε μετά τι θα γράψει.

Δημοσ.

Ας αφήσουμε το τελωνείο απο έξω προς το παρών !! Σαν διαδικασία αποστολης !! Αυτοί μου είπαν οτι θα ερθει με dhl ! Γιατι μου έδωσαν αριθμό αποστολης ems ???? και γιατι λεει οτι παραδόθηκε ;;;; Ξέρει κανεις τιποτα ;; Αυτή ειναι η διαδικασία αποστολης ;;;;

Ευχαριστω !!!!

EE964072883CN ο αριθμός αποστολης !

Παραδοθηκε οχι σε σενα αλλα για αποστολη.

Δημοσ.

μου εστειλε μυνημα ο πωλητης και μου ειπε οτι δεν μπορει να το στειλει γιατι εχει προβλημα στην αποστολη απο την κινα ! 

αυτο που μου εστειλε :

Hello, the goods are on the way back to us because of custom problems. To Greece we have big trouble at the customs. We will try to find another option to ship your goods and let you know tomorrow. Best regards from China Ben

τι λετε να κανω ??????

Δημοσ.

μου εστειλε μυνημα ο πωλητης και μου ειπε οτι δεν μπορει να το στειλει γιατι εχει προβλημα στην αποστολη απο την κινα ! 

αυτο που μου εστειλε :

Hello, the goods are on the way back to us because of custom problems. To Greece we have big trouble at the customs. We will try to find another option to ship your goods and let you know tomorrow. Best regards from China Ben

τι λετε να κανω ??????

Να περιμένεις μέχρι αύριο όπως σου λέει ή άμα θες άνοιξε υπόθεση στο paypal και να πάρεις πίσω τα χρήματα σου.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που κανεις την ενέργεια στο paypal μετα απο πόσο καιρό παίρνεις τα χρήματα σου πίσω ;;;;

Δημοσ.

Απο την στιγμη που κανεις την ενέργεια στο paypal μετα απο πόσο καιρό παίρνεις τα χρήματα σου πίσω ;;;;

Δημοσ.

Καλημερα σας ! Τελικα ο φίλος μας ο κινέζος εκανε τα πάντα για να μην χάσει τα λεφτά του ...!! Θα μου το στείλει με post NL ! Ξέρει κανεις κατι σχετικό ;; Μου ειπε οτι 5 με 10 μέρες θα ειναι σπίτι μου !

Εχει παρει κανεις κανενα δέμα απο Κίνα με αυτον το τροπο ;;;

Δημοσ.

Καλημερα σας ! Τελικα ο φίλος μας ο κινέζος εκανε τα πάντα για να μην χάσει τα λεφτά του ...!! Θα μου το στείλει με post NL ! Ξέρει κανεις κατι σχετικό ;; Μου ειπε οτι 5 με 10 μέρες θα ειναι σπίτι μου !

Εχει παρει κανεις κανενα δέμα απο Κίνα με αυτον το τροπο ;;;

Εγώ είχα πάρει προιόντα με αυτόν τον τρόπο και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Μια χαρά εξυπηρετικότατοι είναι οι άνθρωποι και συ θες να τους κάνεις και καταγγελία? Κάνε υπομονή και σε λίγες μέρες θα σου έρθει.

Δημοσ.

άντε να δούμε ! περιμένω εδώ και 4 μέρες αριθμό αποστολής άλλα τίποτα ! είμαι στην αναμονή ! 

Δημοσ.

Κοίτα απο την ημέρα της παραγγελίας σου έχεις χάσει 20 μέρες και θα σου το ξαναστείλουν με το Ολλανδικό ταχυδρομείο που θα κάνει το λιγότερο 15 μέρες και ακόμα δεν σου το έχουν ταχυδρομήσει.

Εγώ θα ακύρωνα την παραγγελία. Ζήτα full refund και ξαναπαρήγγειλε το όταν πάρεις τα λεφτά, γιατί αν φτάσει σε σένα και έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν θα σε καλύπτει πλέον το paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...