saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αυτό που θέλω να σου πω είναι απλό. η ram μπορεί να μπει και μέτα. Επεξεργαστής και cpu μια φορά... ΣΟυ κάνω πιο εύκολη τη ζωή τώρα; Ακομα και ένα χαρτζιλίκι σου βγάζει το 1 module. O 6300 με την 280 είναι καλή επιλογή. ΑΝ είσαι fps gamer θες gpu An eisai mmo gamer θες και καλή cpu. Αυτό που με ενοχλέι "φυσιολογικά" είναι ότι αλλάζεις και ακούς γνώμες τις οποίες μπερδέυείς όλες μαζι και από ένα σημείο και με΄τα δεν ακούς τι σου λένε, 1
Millennium Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δε θα χεις πρόβλημα.Έχω τεστάρει αντίστοιχο apu με τον 760Κ με 270Χ oc όμως (και σε μερικά multi) και ήταν κομπλέ.Για τα λεφτά που δίνεις είναι τίμιος,μόνο που σε λίγο καιρό βγαίνει ο 860Κ,να το χεις υπόψη σου.Έχεις και το overclock,mantle και το dx12 αργότερα να βοηθάνε.
multikaraG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ναι καταλαβαινω τι λες,καταλαβαινω πως ισως κουρασα με τις τοσες απορειες απλα προσπαθουσα να ξεκαθαρισω λιγο διαφορες ειτε σε επεξεργαστη ειτε σε καρτα. Τωρα,για τη ραμ δε το πα.με σιγουρια αν γινεται να μη βαλω κ αλλη 4αρα τωρα γιατι δε γνωριζω τι απαιτησεις εψουν τα πιο συγχρονα παιχνιδια. Προτιμω να.βαλω τον 6300 που προφανως ειναι πολυ καλυτερος αλλα μαλλον με την 270 καρτα κ αυτο γιατι δε με παιρνει καθολου να ξεπερασω τα 600 ευρω. Αυτο λοιπον π βλεπω να αγοραζω τελικα ειναι ο 6300 στα 100 ευρω κ η R9 270 στα 160-170 ευρω. Μου φαινεται πολυ κριμα να χασω τη προσφορα της R280 αλλα δε ξερω αν με παιρνει οικονομικα.Τελοσπαντων,μια τελικη γνωμη για αυτη τη συνθεση? Ειναι ενα καλο gamimg pc? Saflom παιζω λολ αλλα ενδιαφερομαι πολυ και για fps,rpg.
Ακραίος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καταρχήν δεν είναι προσφορά η 280 απλά είναι και καλά προσφορά του e-shop. Αν αποφασίσεις να την πάρεις ξεχωριστά και να την βάλεις εσύ υπάρχει καλύτερη υλοποίηση της 280 σε αυτά τα λεφτά. Δεύτερον καλύτερα να πας σε 760k και 280 πάρα σε 6300 και 270... Με τον 6300 δεν θα δεις διαφορά σε gaming καθώς δεν χρειάζονται οι 6 πυρήνες που έχει. Αν θες να πας στον 6300 δες μήπως βάλεις 4gb ram και άλλα 4 αργότερα. Πάντως είναι κρίμα να πέσεις σε 270 για να πας στον 6300. 1
multikaraG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Η διαφορα των δυο καρτων ειναι τοσο μεγαλη δηλαδη? Δε θελω εναν καλυτερο επεξεργαστη για να μη “κολλαει“ και στα περισσοτερα παιχνιδια? Συμφωνω στο οτι κ οι 6 πυρηνες δυσκολο να δουλευουν.
Ακραίος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Η διαφορα των δυο καρτων ειναι τοσο μεγαλη δηλαδη? Δε θελω εναν καλυτερο επεξεργαστη για να μη “κολλαει“ και στα περισσοτερα παιχνιδια? Συμφωνω στο οτι κ οι 6 πυρηνες δυσκολο να δουλευουν. Συγνώμη κιόλας φίλε μου αλλά μάλλον τρολλάρεις... Τα έχουμε πει 10.000 φορές. Ναι μεγάλη η διαφορά των 2 καρτών. Όχι δεν θα κολλάει με τον 760k.
multikaraG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το ξαναρωτησα για τη καρτα και δεν απαντησε καποιος,απ την αλλη ο saflom παραπανω λεει πως για fps κτλπ χρειαζομαι καλο επεξεργαστη κ πως bottleneck αντιμετωπιζουν μονο οσα εχουν μεγαλες διαφορες gpu-cpu. 200 ευρω για τη καρτα και 70 για επεξεργαστη συνεπως μου φαινεται λιγο παραλογο. Δε νομιζω να μπω στη διαδικασια για oc,mantle κτλπ που λεει ο μιλενιουμ για να παιξω ενα game που θελω.
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και για τη κάρτα σου απάντησαν ξανά.Δε μιλούσε για διαφορές στις τιμές μεταξύ κάρτας-επεξεργαστή προφανώς...Δε θα χεις πρόβλημα με αυτά τα σετάκια που προτάθηκαν.Ένα μικρό-μεσαίο oc μπορείς να κάνεις και με 3 κλικ,δεν είναι τίποτα,και το Mantle είναι απλά μια δυνατότητα που την ενεργοποιείς (όταν υποστηρίζεται).Για παιχνίδια που χεις αναφέρει ούτε καν χρειάζεται κάτι από αυτά απλά τα έχεις ως δυνατότητες.
KiriosD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Α δίκιο έχουν οι φίλοι για τη κάρτα, είχα στο μυαλό μου τη 280χ και είπα πως είναι ευκαιρία.Όχι η σκέτη δεν είναι καθόλου ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Άρα μην άγχεσαι.Κοίτα, κατεμε πήγαινε σε οποιαδήποτε λύση και για κάρτα πάρε 280 ή 270x ανάλογα πότε θα τον πάρεις γιατί ο 280 ανεβαίνει τιμή τελευταία και δε συμφέρει σε σχέση με το 270χ.Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με παιχνίδια, προφανώς κάποια δε θα τα παίζεις τερμα ανάλυση 16χ anti alising και τα σχετικά. Θα γίνονται υποχωρήσεις, είτε από σένα είτε αυτόματα από τις δυνατότητες που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Αγχώνεσαι χωρίς λογο. Είτε το ένα πάρεις είτε το άλλο ικανοποιημένος θα είσαι!
multikaraG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν εχω θεμα στο να μην ειναι τερμα η αναλυση, ας ειναι medium. χαμηλη δ θα θελα να ειναι. προς 270Χ κλινω λογω χρηματων κ η διαφορα με τη 280 δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη. Να ρωτησω και κατι τελευταιο, ψυκτρα χρειαζομαι ή περιεχεται στη συσκευασια τ επεξεργαστη και αρκει αυτη? Στη συνθεση μου πρεπει να προσθεσω και ανεμιστηρακια?
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν εχω θεμα στο να μην ειναι τερμα η αναλυση, ας ειναι medium. χαμηλη δ θα θελα να ειναι. προς 270Χ κλινω λογω χρηματων κ η διαφορα με τη 280 δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη. Να ρωτησω και κατι τελευταιο, ψυκτρα χρειαζομαι ή περιεχεται στη συσκευασια τ επεξεργαστη και αρκει αυτη? Στη συνθεση μου πρεπει να προσθεσω και ανεμιστηρακια? ποιον αποφάσισες να πάρεις; Αν είναι BOX ο επεξεργαστής έχει ψύχτρα.
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν εχω θεμα στο να μην ειναι τερμα η αναλυση, ας ειναι medium. χαμηλη δ θα θελα να ειναι. προς 270Χ κλινω λογω χρηματων κ η διαφορα με τη 280 δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη. Να ρωτησω και κατι τελευταιο, ψυκτρα χρειαζομαι ή περιεχεται στη συσκευασια τ επεξεργαστη και αρκει αυτη? Στη συνθεση μου πρεπει να προσθεσω και ανεμιστηρακια? Αν είναι για medium ρυθμίσεις τι το συζητάμε τόσο..
multikaraG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 millennium θελω να τα παιζω ολα σε υψηλη αναλυση αλλα σε περιπτωση που δε γινεται αυτο για ενα-δυο παιχνιδια δε χαλασε κι ο κοσμος να παω στο medium. τελοσπαντων μια συνθεση που βλεπω να καταληγω ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/amd-fx-4350-42ghz-4-core-box-p-PER.559653cpu http://www.e-shop.gr/msi-970a-g43-retail-p-PER.523800 mb http://www.e-shop.gr/asus-r9-270x-r9270x-dc2t-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513638gpu http://www.e-shop.gr/kingston-hx318c10fr-4-4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-red-series-p-PER.550886ram (μια για αρχη) http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669 psu http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 hdd http://www.e-shop.gr/coolermaster-k280-black-p-PER.807669case +ψυκτρα (δε ξερω αν χρειαζεται αλλα διαβαζωντας τα σχολια στον επεξεργαστη λενε πως αυτη που εχει το κουτι κανει πολυ θορυβο χωρις να με νοιαζει και τοσο ομως)+keyboard(+ανεμιστηρακια αν ειναι απαραιτητα)πως σας φαινεται? η αλλη επιλογη ειναι ο 760Κ για επεξεργαστης και 8Gb ram αλλα οπως ειπα για την ωρα δε με νοιαζει για τη μια ram. Νομιζω πως η συνθεση που εκανα εδω ειναι καλυτερη. Ειναι 560-580 ευρω οποτε ειμαι πολυ καλα σ αυτα τα χρηματα.
aetos1988 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας και σε intel i3 4330 αυριο θα σε κάνω μια σύνθεση
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας και σε intel i3 4330 αυριο θα σε κάνω μια σύνθεση χαρά στο κουράγιο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα