multikaraG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και εγω το σκεφτομαι αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειμαι στη πολη που σπουδαζω και θα το εστηνα εκει το pc. Αν την αγοραζα τωρα,θα μπορουσα να τη δωσω στο eshop για να κανουν τη συνθεση?.δε νομιζω να τη κανω μονος μου Το σκεφτομαι σοβαρα γιατι η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη. Με αυτη τη καρτα μενω στον ιδιο επεξεργαστη?
Ακραίος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και εγω το σκεφτομαι αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειμαι στη πολη που σπουδαζω και θα το εστηνα εκει το pc. Αν την αγοραζα τωρα,θα μπορουσα να τη δωσω στο eshop για να κανουν τη συνθεση?.δε νομιζω να τη κανω μονος μου Το σκεφτομαι σοβαρα γιατι η προσφορα ειναι παρα πολυ καλη. Με αυτη τη καρτα μενω στον ιδιο επεξεργαστη? Δεν είναι τίποτα να κουμπώσει η gpu πάνω στο υπόλοιπο σύστημα. Ναι μια χαρά είναι ο 760k. Τον clockαρεις κιόλας και είσαι jet.
multikaraG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δηλαδη μου φτιαχνουν το συστημα κι απλα τη κουμπωνω εγω πανω ετσι? Για oc τι πρεπει να κανω? Και τι ακριβως προσφερει? Ειναι απαραιτητο?
KiriosD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 'Ασε τα overclock για άλλη φάση δε σε έκοψα για τέτοιο Θέλει δοκιμές και πειραματισμούς για να επιτύχεις κάποιο αποτέλεσμα αύξησης ταχύτητας το οποίο στη προκειμένη δε σε νοιάζει.
Ακραίος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δηλαδη μου φτιαχνουν το συστημα κι απλα τη κουμπωνω εγω πανω ετσι? Για oc τι πρεπει να κανω? Και τι ακριβως προσφερει? Ειναι απαραιτητο? Ναι είναι πολύ εύκολο να την κουμπώσεις μόνος σου. O.C διάβασε στο ίντερνετ πρώτα και μετά πειραματίσου. Δεν είναι απαραίτητο πάντως, άμα θες το κάνεις. 2
multikaraG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να σε ρωτησω κατι τελευταιο? Με φιλους που το συζηταγα μου λεγανε πως κακως επιλεγω εναν σχετικα φτηνο επεξεργαστη κ μια καλη καρτα γραφικων γιατι οσο καλη και να ειναι η καρτα με μετριο επεξεργαστη ο υπολογιστης θα ψιλοκολλαει σε παιχνιδια για παραδειγμα κτλπ. Οτι πρεπει να δωσω παραπανω λεφτα στον επεξεργαστη.Ισχυει τοσο πολυ αυτο?
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σε κάνα μήνα θα κλαις που έχεις χάσει τη προσφορά της R9 280 που πρότεινε ο ακραίος Καλά προσφορά δεν είναι εφόσον τη βρίσκει από αλλού στην ίδια τιμή. Multikarag σε αυτό το budget και για τα περισσότερα παιχνίδια η λογικότερη επιλογή είναι να κάνεις κάτι τέτοιο.
Ακραίος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλά προσφορά δεν είναι εφόσον τη βρίσκει από αλλού στην ίδια τιμή. Multikarag σε αυτό το budget και για τα περισσότερα παιχνίδια η λογικότερη επιλογή είναι να κάνεις κάτι τέτοιο. Και εγώ αν είδες στην αρχή του έδωσα link από αλλού αλλά είπε αυστηρά e-shop για αυτό έδωσα αυτή. Τώρα βέβαια που θα την κουμπώσει μόνος του μάλλον μπορεί να πάρει και από αλλού. π.χ αυτήν http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html 1
multikaraG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δε θα.χω θεμα ομως με εναμ μετριο επεξεργαστη? Γιατι αμα ειναι να κολλαει καλυτερα να το σκεφτω κι αλλο για τον επεξεργαστη
multikaraG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αν για τα λεφτα που εχω τωρα βγαλω τη μια ram και τα 38-40 ευρω που γλιτωσω τα δωσω για καλυτερο επεξεργαστη? Και βαζω ακομα μια ραμ κανα μηνα μετα αφου θα χω τα λεφτα. Συμφερει? Δε νομιζω να χανω κατι απο παιχνιδια κτλπ.με καλυτερο επεξεργαστη τι αλλο πρεπει να αλλαξω στο συστημα? Ειχα στ μυαλο μου να βαλω τον 760. Αν βαλω τον 6300 και μια καρτα R9 270? Αφαιρωντας τη μια ραμ ειμαι στα ιδια λεφτα,580 ευρω. Ειναι εφικτη αυτη η συνθεση? Με τον 6300 για επεξεργαστη σε τι motherboard παω?
Ακραίος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Και αυτό γίνετε με την Ram αλλά μην πέσεις σε κάρτα γραφικών είναι κρίμα. Πας εδώ τότε. http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644 http://www.e-shop.gr/asrock-970-pro3-r20-retail-p-PER.528660
Razor333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το αιωνιο διλημμα στα μικρα budget, καλη cpu ή καλη gpu. Υπαρχουν καλες μεσες λυσεις, ας πουμε αν συνδιασεις εναν οικονομικο fx 6300 με μια r280 δεν θα εχεις και καποιο ιδιαιτερο bottleneck, εγω προσωπικα πηγα σε i5 3470 γιατι ηθελα m-itx και εχω μια 7950 που ειναι παρομοια με την r280, θα σου πω οτι σε οριακες καταστασεις δεν υπαρχει παιχνιδι που θα γονατισει πρωτα τον επεξεργαστη και μετα την καρτα γραφικων, εκτος και αν παιζεις σε 900p monitor medium το battlefield για να βλεπεις 140fps, ok εκει μπορει να χασεις απο τον επεξεργαστη, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο.
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το αιωνιο διλημμα στα μικρα budget, καλη cpu ή καλη gpu. Υπαρχουν καλες μεσες λυσεις, ας πουμε αν συνδιασεις εναν οικονομικο fx 6300 με μια r280 δεν θα εχεις και καποιο ιδιαιτερο bottleneck, εγω προσωπικα πηγα σε i5 3470 γιατι ηθελα m-itx και εχω μια 7950 που ειναι παρομοια με την r280, θα σου πω οτι σε οριακες καταστασεις δεν υπαρχει παιχνιδι που θα γονατισει πρωτα τον επεξεργαστη και μετα την καρτα γραφικων, εκτος και αν παιζεις σε 900p monitor medium το battlefield για να βλεπεις 140fps, ok εκει μπορει να χασεις απο τον επεξεργαστη, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο. καλά τα λές φίλε μου αλλά ο ts εδώ αλλάζει συνέχεια γνώμες, πηγές και σκέψεις. Παρακολόυθώ το θέμα από την αρχή κα θαυμάζω το κουράγιο μερικών. Για να φας μπουκάλι πρέπει να ναι τραγική η διαφορά cpu gpu. Στην περιπτωση εδώ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
multikaraG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Φιλε αυτο γινεται γιατι δε ξερω και πολλα πραγματα. ειχα καταληξει σε ολα και ακουσα τη γνωμη με την 280 καρτα που οντως η προσφορα ειναι πολυ καλη. Απ την αλλη φοβαμαι και το bottleneck. Δε το εχω τεσταρει σε αλλο pc και δε ξερω κατα ποσο με τον 760 επεξεργαστη στον οποιο κατεληξα και την R9 270 ή 280 (αναλογα με τα λεφτα) θα παρουσιαστει τετοιο προβλημα... Εχω καταληξει στη συνθεση απλα δε ξερω αν αξιζει να βγαλω τη μια ραμ για να εχω καλυτερο επεξεργαστη ωστε να αποφυγω το bottleneck. Αν οπως λετε δε παρουσιαστει προβλημα με τον 760 τοτε ολα καλα. Για να μαθω ρωταω και επειδη ακουσα τοσες γνωμες προσπαθω να καταλαβω ποια ειναι η καλυτερη. Τα λεφτα αυτα μια φορα τα δινω και δε θελω να αντιμετωπιζω προβλημα στο μελλον. Δεν αναγκαζω κανεναν να τα διαβασει ρε φιλε, προφανως ξερεις κατι παραπανω απο μενα σ αυτα τα θεματα και ζηταω τη γνωμη σου, για αυτο υπαρχει το φορουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα