Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα με κάποια ρύθμιση (ή κάποιος άλλος τρόπος), να γίνει το background σκοτεινό και τα κείμενα λευκά? Η ανάγνωση θα είναι πολύ πιο ξεκούραστη για τα μάτια με αυτόν τον τρόπο .

Δημοσ.

Η απάντηση λεγεται Link.png Site: f.lux . Δοκίμασε να το βάλεις σε και Darkroom Mode -δεν ξερω αμα κάνει καλυτερη δουλεια έτσι.

Το flux ειναι ενα προγραμματακι που χαμηλωνει τη θερμοκρασια χρωματος.

Δημοσ.

Παντως σε λαθος κατηγορια το εχεις βαλεις

Υπέθεσα ότι το θέλει για να διαβάζει το forum, γι' αυτό έβαλα και το plugιn του Chrome.

Δημοσ.

Σε ποια συσκευή; Σε ποιο λειτουργικό; Σε ποιο πρόγραμμα;

Sorry, δεν ξεκαθάρισα.

Windows 8&7, firefox

Η απάντηση λεγεται Link.png Site: f.lux . Δοκίμασε να το βάλεις σε και Darkroom Mode -δεν ξερω αμα κάνει καλυτερη δουλεια έτσι.

Το flux ειναι ενα προγραμματακι που χαμηλωνει τη θερμοκρασια χρωματος.

Σε windows Easy of Access -> High Contrast

Thanks για τις προτάσεις, αλλά κάνουν την αλλαγή σε όλο το λειτουργικό.  Δεν με εξυπηρετεί . Μόνο για το insomnia (και γενικά forums) το χρειάζομαι

Υπέθεσα ότι το θέλει για να διαβάζει το forum, γι' αυτό έβαλα και το plugιn του Chrome.

Ναι, για το φορουμ το θελω. 

Από τις επιλογές του plugin, βρήκα πιο άνετη για εμένα την “Increased Contrast”.

Υπάρχει κάτι ανάλογο σε firefox? Που κοίταξα, βρήκα ότι αυτό που θέλω, κάνει το NoSquint (αλλαγή background & text color),αλλά δεν μπορώ να βρω πως αλλάζεις το color per site. Μόνο το global

Edit: Το βρήκα τελικά. Πρέπει να κάνεις  click στο magnifing glass. @CheOnWeb Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, έστω και έμμεσα, με οδήγησες σε αυτό που ήθελα :-)

Δημοσ.

Δεν αναφερομουν σε σενα φιλε μου, αλλα στον ts..

Δημοσ.

Δεν αναφερομουν σε σενα φιλε μου, αλλα στον ts..

Το ξέρω. Το πρόσεξα κι εγώ αλλά υπέθεσα ότι το έβαλε εδώ επειδή τον ενδιέφερε μόνο η ανάγνωση το φόρουμ και απάντησα για λογαριασμό του. Σόρυ για το μπέρδεμα  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...