Προς το περιεχόμενο

Windows 2003 Server Support

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τα 2003 Server, και έχω όλη τη λειτουργικότητα των XP εκτός από ένα πρόβλημα: Μάλλον δεν έχω υποστήριξη USB2.0. Και αυτό υποθετικά, γιατί δεν υπάρχει στον device manager=> USB controllers κάποιος USB2.0 όπως στα XP.

Μήπως έχει βρεί κάποιος usb2.0 drivers για 2003 server;

Μετά θα τα έχω όλα...

(motherboard με 865ΡΕ)

Δημοσ.

Εγώ έχω όλες τις συσκευές USB στον Device manager (μητρική με 845PE) να λειτουργούν κανονικά αλλά έχω ένα άλλο πρόβλημα: Δεν λειτουργεί ένας σκληρός δίσκος που έχω σε εξωτερική θήκη USB 2. Ενώ αναγνωρίζεται ο δίσκος όταν τον συνδέω, δεν εμφανίζεται στον Explorer. Κατέβασα τους τελευταίους drivers από Intel αλλά είναι ίδιοι με αυτούς που μου έβαλαν τα Windows. Στα XP δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκληρό και είμαι σε αναζήτηση λύσης.

Δημοσ.
Εγώ έχω όλες τις συσκευές USB στον Device manager (μητρική με 845PE) να λειτουργούν κανονικά αλλά έχω ένα άλλο πρόβλημα: Δεν λειτουργεί ένας σκληρός δίσκος που έχω σε εξωτερική θήκη USB 2. Ενώ αναγνωρίζεται ο δίσκος όταν τον συνδέω, δεν εμφανίζεται στον Explorer. Κατέβασα τους τελευταίους drivers από Intel αλλά είναι ίδιοι με αυτούς που μου έβαλαν τα Windows. Στα XP δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκληρό και είμαι σε αναζήτηση λύσης.

Syndese ton exwteriko skliro kai pigaine:

start> programs> administrative tools> computer management> storage>disk management, ekei tha deis to partition tou exwterikou sklirou, dexi klik kai change drive letters and paths, dwstou ena gramma, kai tha ton blepeis kanonika ston explorer. :wink:

Δημοσ.

nexus mias ki apo oti vlepo ksereis apo USB2.0 hard disks.exw to ekseis prob.otan ton sindew sto usb ton vlepei mia xara alla otan paw na parw ta arxia apo mesa tou mou kolaei kai ton eksafanizei.o skiros doulevei mia xara otan to sindeo sto firewire(mias kai to koutaki tou einai combo).ti na kanw???

Δημοσ.

Παιδιά να postάρουμε μόνο για Server 2003 στο thread αυτό αν είναι εύκολο.

Ένας φίλος με PM ρώτησε για antivirus που παίζει σε 2003. Νομίζω ότι όλες οι εκδόσεις AV για 2000 server παίζουν και στο 2003.

Τελικά δουλεύει το USB2.0 κι ας μη λέει ο device manager κάτι ανάλογο.

Το mirroring στα 2003 είναι άψογο. Μπορείς να μπουτάρεις κι από τον δευτερο δίσκο αν σου χαλάσει ο κύριος χωρίς να κάνεις boot από δισκέτα και edit το boot.ini! Μεγάλη διαφορά από τα ΝΤ4...

Επίσης παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του GUI. Σχεδόν ακαριαία γίνονται όλα.

Δημοσ.
Εγώ έχω όλες τις συσκευές USB στον Device manager (μητρική με 845PE) να λειτουργούν κανονικά αλλά έχω ένα άλλο πρόβλημα: Δεν λειτουργεί ένας σκληρός δίσκος που έχω σε εξωτερική θήκη USB 2. Ενώ αναγνωρίζεται ο δίσκος όταν τον συνδέω' date=' δεν εμφανίζεται στον Explorer. Κατέβασα τους τελευταίους drivers από Intel αλλά είναι ίδιοι με αυτούς που μου έβαλαν τα Windows. Στα XP δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο σκληρό και είμαι σε αναζήτηση λύσης.[/quote']

Syndese ton exwteriko skliro kai pigaine:

start> programs> administrative tools> computer management> storage>disk management, ekei tha deis to partition tou exwterikou sklirou, dexi klik kai change drive letters and paths, dwstou ena gramma, kai tha ton blepeis kanonika ston explorer. :wink:

Έκανα αυτό ακριβώς που είπες χωρίς να έχω διαβάσει το post σου, οπότε... σε πρόλαβα! Τώρα κανένα πρόβλημα. Thanks για την απάντηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο το MUI (multilanguage pack) που κάνει τα μενού και τα dialog boxes ελληνικά. Μη με ρωτήσεις που θα το βρείς... Διανέμεται και με το MSDN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...