Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιγο καιρο μου βγαζει καπου καπου μπλε οθονη αλλα δεν μπορω να καταλαβω την αιτια
ανεβαζω δυο φωτο για να μου δωσετε τα φωτα σας

post-238975-0-54479000-1406533653_thumb.png

Δημοσ.

απο το σεπτεμβριο που εβαλα καρτα γραφικων μου το κανει πριν λιγο καιρο του εκανα format και εβαλα τους drivers απο το cd ωστε να μην κανω καποιο λαθος
επισης οταν ειμαι στα bios και κανω μια ρυθμιση και μετα ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση (και γενικα να κανω επανεκκινηση) κανει 1 long beep kai 3 sort beep 

Δημοσ.

οχι δεν εχω κανει επισης (ενα ενα τα θυμαμε) καποια στιγμη εκανα και update τα bios απο το f12 εβαλα το f22 αλλα τα ιδια

Δημοσ.

Κανε instal και ξανά περνα τους drivers της γραφικών σου. Δοκίμασε το σε safe mode να δεις πως συμπεριφέρεται...

Δημοσ.

Κανε instal και ξανά περνα τους drivers της γραφικών σου. Δοκίμασε το σε safe mode να δεις πως συμπεριφέρεται...

ομως το beep code που μου κανει δεν εχει σχεση με τα windows

μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στα bios αφοτου εβαλα την καρτα γραφικων;;;

Δημοσ.

Driver Sweeper και ξεσκονίζεις τους AMD.

Περνάς τον τελευταίο stable.

Εάν συνεχίζει πηγαίνεις να τσεκάρεις εάν ΟΛΑ τα drivers που είναι διαθέσημα για την μητρική σου είναι compatible.

Επίσης πριν την R9 με τι γραφικά δούλευες? Τις iGPU? Αν ναι, ΣΒΗΣΤΑ. Αν άλλης κάρτας (είτε AMD είτε Nvidia σβήσε ότι έχει να κάνει με τον vendor).

Δες καλά εάν έχεις κάνει OC η όχι γιατί αυτό το error το πετάει σε undervolted CPU απ όσο γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...