Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... μολις εφτιαξα το pc μου (specs :  http://www.insomnia.gr/topic/534292-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-gaming-pc/ )(δεν εχω βαλει ακομα την gpu ) και μετα απο 1 μερα το τροφοδοτικο αρχισε να κανει ενα περιεργο θορυβο.., εναν ηλεκτρικο ηχο που ακουγεται σαν bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....... Eκλεισα το πισι και συνεχισε να ακουγεται...μετα εκλεισα το τροφοδοτικο απο πισω αλλα ο ηχος δεν σταματησε παρα μονο οταν το εβγαλα απο το πευμα....(οταν το βαζω στο ρευμα ξανακουγεται...  Ειναι φυσιολογικο?Τι να κανω?

(οταν το ανοιγω απο πισω η συχνοτητα του ηχου αλλαζει και η ενταση αυξανεται)

(δοκιμασα να το βαλω απευθειας στην πριζα χωρις surge protector δεν υπηρξε βελτιωση...)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας... μολις εφτιαξα το pc μου (specs :  http://www.insomnia.gr/topic/534292-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-gaming-pc/ )(δεν εχω βαλει ακομα την gpu ) και μετα απο 1 μερα το τροφοδοτικο αρχισε να κανει ενα περιεργο θορυβο.., εναν ηλεκτρικο ηχο που ακουγεται σαν bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....... Eκλεισα το πισι και συνεχισε να ακουγεται...μετα εκλεισα το τροφοδοτικο απο πισω αλλα ο ηχος δεν σταματησε παρα μονο οταν το εβγαλα απο το πευμα....(οταν το βαζω στο ρευμα ξανακουγεται...  Ειναι φυσιολογικο?Τι να κανω?

(οταν το ανοιγω απο πισω η συχνοτητα του ηχου αλλαζει και η ενταση αυξανεται)

(δοκιμασα να το βαλω απευθειας στην πριζα χωρις surge protector δεν υπηρξε βελτιωση...)

ειναι δυνατος ο ηχος?

Δημοσ.

Μετα απο 2 ακομα επανεκκινησεις ο ηχος σταματησε....τωρα ολα ακουγονται κανονικα...Ο ηχος ειχε κρατησει καπου στη 1 ωρα...(μπορει και λιγοτερο)Απο τη στιγμη που σταματησε δεν ξαναυπηρηξαν σημαδια του :P idk... 

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα πίσω σε περίπτωση που μου προκαλέσει κάποια βλάβη στο μέλλον. Είναι καλό τροφοδοτικό. Κρίμα να σου βγει ελαττωματικό

Δημοσ.

Σημερα ξαναρχισε : / δεν ειναι πολυ δυνατος αλλα αν προσπαθησεις λιγο ή πας στο πισω μερος του κουτιου μπορεις ευκολα να τον διακρινεις ακομα και μεσα στον ηχο ολων των fan....Δεν ειναι ηχος απο τριβη/hardware οπως το βιντεο πανω ,ουτε ακουγεται σαν σκουξιμο που αλλαζει ενταση και συχνοτητα...περισσοτερο ακουγεται σαν ηλεκτρικο ρευμα..ενα σταθερο, διαπεραστικο βουισμα σαν αυτο που κανουν οι λαμπες η τα καλωδια της ΔΕΗ κατι που θα περιμενε κανεις να ακουσει απο μια πριζα...  

Θα προσπαθησω να επικοινωνησω αυριο με το e-shop να δω αν καλυβεται απο την εγγυηση, αν ναι θα γυρισω πισω ολο το pc να μου το ξανασυναρμολογησουν με το νεο τροφοδοτικο... :-(  αν καταφερω μπορει να το παρω βιντεο για να σας δειξω τι ακριβως εννοω...

Δημοσ.

Απο τον ηχο που περιγραφεις μαλλον ειναι Coil whine. Επειδη και εγω το πηρα απο το Eshop και μου το συναρμολογησαν εκει, μου ειπαν να τους στειλω ολο το pc πισω.. 

Δημοσ.

Nαι...Θα τους παρω τωρα.Απο οσο καταλαβα το τροφοδοτικο το κανει αυτο μετα απο πολλες ωρες λειτουργειας, ανεξαρτητος φορτου εργασιας γιατι ξανασταματησε να κανει τον ηχο σημερα.Προχτες τον εκανε μετα απο λιγες ωρες ενω τον ειχα αφησει idle να κατεβαζει απο steam και ειχε την ιδια ενταση με χτες που επαιζε metro last light για τεσσερεις ωρες στα ultra...οποτε υπαρχει περιπτωση να τους το δωσω ,να μην βρουν κανενα προβλημα και να μην το αλλαξουν :P

Οταν τους το γυρισω να απεγκαταστησω την gpu την οποια δεν την πηρα απο e-shop και την αγορασα και την εβαλα μονος μου η δεν πειράζει?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ειχα ακριβός το ίδιο θέμα για κάνα δυό μήνες μέχρι πού το τροφοδωτικό τα έφτυσε..

Μάλον είναι σιμάδι οτι σε λίγο καιρό θα τα φτύσει και σε σένα

ΥΓ: κανα-δυό μήνες ο υπολογιστής δούλευε και γενικά ηταν ανοιχτός κάθε μέρα για τουλάχιστον 18 ώρες την μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...