firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το Mac της ξαδέρφης μου δε μπούταρε καθόλου. Αφού πήρα αντίγραφο του δίσκου έτρεξα το live dvd του DiskWarrior και τώρα κάνει boot φτάνοντας στην Login Screen. Πατώντας τον κωδικό, εμφανίζει λευκή οθόνη (στιγμιαία) και επιστρέφει στην Login Screen. Δοκίμασα: -Να σβήσω Caches (/Library/Caches, ~/Library/Caches). -Να φτιάξω άδεια Preferences και LaunchDaemons φακέλους. -Να κάνω Repair Permissions στον δίσκο. -Έφτιαξα καινούριο χρήστη (από single use Mode) και έκανε το ίδιο. Υπάρχει δυνατότητα για επανεγκατάσταση του λειτουργικού χωρίς να χαθούν πράγματα; Τα δισκάκια με το λειτουργικό δεν τα έχω (είναι Αυστραλία) και ο δίσκος δεν έχει partition για Recovery. Μπορώ να κατεβάσω οποιοδήποτε 10.5.7 (1163G) και να το κάψω σε δισκάκι; Dual layer θέλει; Το δίνει η Apple για κατέβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Φαίνεται να έχει αλλοιωθεί το admin account. Αν όντως είναι έτσι, δες εδώ πως μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Έχω φτιάξει νέο χρήστη και κάνει το ίδιο. Τον έφτιαξα όμως απο κονσόλα και όχι με τον startup assistant. Έχει διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δεν θα έπρεπε να το κάνει με το νέο account. Τι password του έδωσες, μήπως αυτό του "προβληματικού" account ;. Για δες εδώ μήπως συντρέχει κάτι τέτοιο. Πάντως, το νέο account, εγγενώς γίνεται από την κονσόλα. Πως μπήκες όμως στο σύστημα ;. Αν η ανάκτηση του admin password δεν αποδώσει, τρέξε τον πρώτο οδηγό και βλέπουμε αν και νομίζω πως πρέπει να έχει αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Στο σύστημα μπήκα από Single User Moder. Command+S (μετά με την dscl). Password έβαλα άλλο. Γενικά το password το δέχεται. Αν βάλεις λάθος password κάνει το χαρακτηριστικό κούνημα το πλαίσιο. Τώρα είμαι σε Recovery. Αν επιλέξω reinstall θα τα σβήσει όλα ή θα μου δώσει επιλογή για επιδιόρθωση εγκατάστασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Απλά θα περάσει μια φρέσκια κόπια του OS X πάνω από την υφιστάμενη εγκατάσταση. Ενώ θα αφήσει άθικτες τις ρυθμίσεις σου στο OS X, αλλά και τα αρχεία των συνοδευτικών εφαρμογών του OS X και των εφαρμογών τρίτων. Δεν θα σου δώσει καμία επιλογή για επιδιορθώσεις, ότι μπορεί να γίνει με αλλοιωμένα αρχεία του OS X θα επισκευασθούν (αντικατασταθούν) εγγενώς. Πάντως, μιας και μπήκες στο Recovery, για τρέξε από το Disk Utility ένα "Verify Disk". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όλα καλά τα βγάζει. Και τα permissions, ok. Υπάρχει κάποιο log file που να κρατά errors κατά το login του χρήστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πήγαινε /Applications > Console Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ok, μετά το Reinstall όλα φαίνονται να είναι εντάξει. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα