Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μπερδευοσουν την πρωτη μερα και το αφησες η το οδηγουσες καμποσο καιρο και εξακολουθουσες να μπερδευεσαι?

Ήταν να οδηγήσω μια μέρα μόνο(ευτυχώς)για κάμποσα χιλιόμετρα σε δρόμο και εξοχή,αλλά του εξωτερικού σε αμάξι φίλης που είχε πάθει κάταγμα και δεν μπορούσε.

Η χειρότερη οδηγική εμπειρία και κάτι που δεν θέλω ποτέ να ξαναζήσω.Ούτε όταν μάθαινα οδήγηση τόσο άγχος και μπέρδεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε΄χω να προσθέσω στην συζήτηση, ότι εδώ στην βόρεια Αμερική, επειδή μαθαίνουν όλοι σε αυτόμτα - δύσκολο να βρεις αυτοκίνητο με ταχύτητες δεν τα προτιμούν - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ. σε επίπεδο να πέρνεις το κιβώτιο στο χέρι η να πατινάρουν το Lancer Evo μέχρι αηδίας και να μυρίζει ο συμπλέκτης (μετά τους φταίει το αμάξθ αλλά τεσπα)

Τα αυτόματα είναι ΟΤΙ πρέπει για οδήγηση σε πόλη. και εγώ αυτόματο έχω πλέον εδώ με επιλογή για μετατροπή σε σειριακό - άσχετα αν έμαθα να οδηγάω στο Volvo F16 του πατέρα μου και σε ένα Citroen GS . 

Αμα μάθεις σε ταχύτητες δεν τις ξεχνας με τίποτα. και δεν μιλάω για τα μαθήματα στην σχολή γιατί αυτά ειναι αστεία πράγματα. Τα πλεονεκτήματα ενός συμβατικού οχήματος δεν μπορούν να τα εκμεταλευτούν όλοι. Και ναι το αυτόματο είναι πιο εύκολο για τον μέσο χρήστη/ οδηγό. 

Για δοκιμάστε να οδηγήσετε παλιά φορτηγά - αμερικάνικα κυρίως γιατί ακόμα έτσι είναι- χωρίς συχρονιζέ σασμάν. Αμαρτία σκέτη αλλά εμπειρία που σε βοηθάει στο μέλλον. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...