lary7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εχουμε σπιτι και τα 2, αλλα ειπειδη ολοι ξεκινησαμε με χειροκίνητο δεν υπαρχει θεμα. Πχ, η μανα μου οδηγαει το αυτοματο για καποιους μηνες αλλα παρατηρησα πως αμα χρειαστει να παρει το χειροκινητο δεν εχει προβλημα. Και μιλαμε για γυναικα 60+.....Αρκει καποιος να κανει καποια χλμ με χειροκινητο και να παρει τον αερα του συμπλεκτη. Τωρα αυτες οι ιστοριες μην οδηγας για να μην καλομαθεις στο αυτοματο μαλλον για υπεκφυγη μου ακουγεται. Αμα οδηγησει 5 χρονια αυτοματο μετα δεν υπαρχει επιστροφη, αμα εχουν σκοπο σε 6 μηνες να της παρουν χειροκινητο τοτε θα ζοριστει λιγο στην αρχη αλλα δεν θα εχει προβλημα. PS: Η αλλαγη απο αυτοματο σε χειροκινητο μπορει να ειναι και επικινδυνη, πριν καποια χρονια ενας Ελληνοαμερικανος σκοτωσεε τον πατερα μιας φιλης μου που κινουταν με μηχανη. Σταματησε σε καθετο δρομο αλλα μπεδρευτηκε με τον συμπλεκτη (νοικιασμενο αμαξι, μια ζωη αυτοματο ειχε στις ΗΠΑ) και κλωτσησε 1 μετρο μεσα στον κεντρικο δρομο. Ο αλλος με την μηχανη τον ειδε που σταμάτησε και δεν εκοψε με αποτελεσμα το μοιραιο....
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτα είναι δικαιολογίες-υπεκφυγες. Αν ξέρεις να οδηγείς ακόμα και δέκα χρόνια να είσαι με αυτόματο στο πρώτο μισάωρο το έχεις ξανά συνηθίσει το χειροκινητο... Εγω μετα το διπλωμα είχα 2+ χρόνια χειροκινητο, μετα 5+ αυτόματο κ ξανά πήρα χειροκινητο (κ ξενερωσα αλλα αυτο είναι άλλη υπόθεση)... μα αυτο προσπαθω να εξηγησω οτι για να πεις οτι ξερεις να οδηγας πρπει να περασει ενα α χρονικο διαστημα στο οποιο θα εχεις οδηγησει κατω απο διαφορες συνθηκες.οποτε ενας νεος οδηγος(χωρις εμπειρια κλπ μη τα ξαναλεω ) οτι και να λετε δεν ξερει να οδηγαει κατα την αποψη μου ακομα. τωρα μαθαινει να οδηγαει ασχετα αν εχει το διπλωμα.γι αυτο κοτσαρει και το Ν και μη κρινεις απο τον εαυτο σου γιατι οπως ειπες ειχες εξασκηθει και 2 χρονια στο χειροκινητο οποτε εκει ναι πως να ξεχασεις μετα! μαλλον για υπεκφυγη μου ακουγεται. PS: Η αλλαγη απο αυτοματο σε χειροκινητο μπορει να ειναι και επικινδυνη, πριν καποια χρονια ενας Ελληνοαμερικανος σκοτωσεε τον πατερα μιας φιλης μου που κινουταν με μηχανη. Σταματησε σε καθετο δρομο αλλα μπεδρευτηκε με τον συμπλεκτη (νοικιασμενο αμαξι, μια ζωη αυτοματο ειχε στις ΗΠΑ) και κλωτσησε 1 μετρο μεσα στον κεντρικο δρομο. Ο αλλος με την μηχανη τον ειδε που σταμάτησε και δεν εκοψε με αποτελεσμα το μοιραιο.... και εμενα!! οσο για το περιστατικο ειναι να μη σου τυχει
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 επισης το μηχανικο μπορεις να το οδηγησεις και χωρις συμπλεκτη αμα θες
LongTom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο δύσκολο να πάω στο αυτόματο(το οποίο ελπίζω να μην γίνει ποτέ). Τελευταία φορά που το προσπάθησα πήγα να βάλω πρώτη στο πράσινο φανάρι και παρολίγο να γίνει ατύχημα(χώρια που είχα μπερδευτεί άπειρες φορές με τα πετάλ)...
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 επισης το μηχανικο μπορεις να το οδηγησεις και χωρις συμπλεκτη αμα θες πρωτη φορα το ακουω αυτο Δημητρη πες μας τα μυστικα σου μεταξυ μας ειμαστε χαχαχα Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο δύσκολο να πάω στο αυτόματο(το οποίο ελπίζω να μην γίνει ποτέ). Τελευταία φορά που το προσπάθησα πήγα να βάλω πρώτη στο πράσινο φανάρι και παρολίγο να γίνει ατύχημα(χώρια που είχα μπερδευτεί άπειρες φορές με τα πετάλ)... μπερδευοσουν την πρωτη μερα και το αφησες η το οδηγουσες καμποσο καιρο και εξακολουθουσες να μπερδευεσαι?
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 επισης το μηχανικο μπορεις να το οδηγησεις και χωρις συμπλεκτη αμα θες Αν δεν είναι δικό σου ναι, γιατί όχι?
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 πρωτη φορα το ακουω αυτο Δημητρη πες μας τα μυστικα σου μεταξυ μας ειμαστε χαχαχα αμα βρεις τις καταλληλες στροφες αφηνεις το γκαζι και αλλαζεις ταχητητα χωρις συμπλεκτη βεβαια αμα το κανεις πολλες φορες παιρνεις το σασμαν παραμασχαλα Αν δεν είναι δικό σου ναι, γιατί όχι? καλα με τα νοικιαρικα αστα να πανε 1
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 καλα καλα τωρα καταλαβα τι "εξυπονοησε"! ενταξει εμεις εδω προσπαθουμε να κανουμε μια σοβαρη συζητηση και σεις.. τι να σας πω πια.. χαχαχα!!! και.. για ποσες στροφες μιλαμε? εε.. ετσι πληροφοριακα παντα :P
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 μα αυτο προσπαθω να εξηγησω οτι για να πεις οτι ξερεις να οδηγας πρπει να περασει ενα α χρονικο διαστημα στο οποιο θα εχεις οδηγησει κατω απο διαφορες συνθηκες.οποτε ενας νεος οδηγος(χωρις εμπειρια κλπ μη τα ξαναλεω ) οτι και να λετε δεν ξερει να οδηγαει κατα την αποψη μου ακομα. τωρα μαθαινει να οδηγαει ασχετα αν εχει το διπλωμα.γι αυτο κοτσαρει και το Ν και μη κρινεις απο τον εαυτο σου γιατι οπως ειπες ειχες εξασκηθει και 2 χρονια στο χειροκινητο οποτε εκει ναι πως να ξεχασεις μετα! και εμενα!! οσο για το περιστατικο ειναι να μη σου τυχει νομίζω οτι αν μια φορά μαθείς με χειροκίνητο - εστω και στη σχολή οδηγών, δε το ξεχνάς... παρόλα αυτα αυτή την ατακα (μαθε πρωτα χειροκινητο και μετα αυτόματο) την εχω ακουσει απο πολλούς παλαιότερους και δε βρισκω το λόγο αλλα anyway!
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και πολλους και παλιοτερους ε κατι θα ξερουν υποθετω!
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Λέτε να είναι μακριά η μέρα που το στάνταρ θα είναι το αυτόματο και το χειροκίνητο θα μπαίνει με παραγγελία και αν? Προσωπικά δεν το βλέπω απίθανο... 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 καλα καλα τωρα καταλαβα τι "εξυπονοησε"! ενταξει εμεις εδω προσπαθουμε να κανουμε μια σοβαρη συζητηση και σεις.. τι να σας πω πια.. χαχαχα!!! και.. για ποσες στροφες μιλαμε? εε.. ετσι πληροφοριακα παντα :P δεν παει ετσι εξαρταται το αυτοκινητο Λέτε να είναι μακριά η μέρα που το στάνταρ θα είναι το αυτόματο και το χειροκίνητο θα μπαίνει με παραγγελία και αν? Προσωπικά δεν το βλέπω απίθανο... δες ολα τα καινουργια το 90% ολα αυτοματα σειριακα ειναι ενω για τα ποιο ακριβα δεν το συζηταμε καν ολα αυτοματα
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 εγω αλλαζω αλλαζα ( ) καθε 2000 με 2500 μπορει και 3000 μαλλον απεχω πολυ ε
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 εγω αλλαζω αλλαζα ( ) καθε 2000 με 2500 μπορει και 3000 μαλλον απεχω πολυ ε τι εγινε παει το αυτοκινητο? 2
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 χαχαχαχα!! οχι ρε συ ενταξει απλα εχω καιρο να οδηγησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα