Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν δεν παρω την δοση μου απο χιονι-λασπη δεν μπορω  :P

Ε πάρε ένα από αυτό που έδειξες στην Θρασύβουλας, βγάλε και τους λασποτήρες να δεις πόση λάσπη θα φας :P

• Like 2
Δημοσ.

Ήμουν πολύ υπέρ του συμβατικού και το αυτοκίνητό μου έχει χειροκίνητο κιβώτιο. Έτυχε λόγω δουλειάς πριν λίγα χρόνια να οδηγήσω κάμποσα αυτόματα και άρχισα να αλλάζω γνώμη, μου άρεσαν! Αν αξιωθώ κάποια στιγμή να πάρω άλλο αυτοκίνητο θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το αυτόματο! Όσο για την ερώτηση, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να το ξεχάσεις, οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται μηχανικά.

ΥΓ. somebody:), βλέπω σε ακολουθεί fan club στα θέματα που συμμετέχεις! :P  :D

• Like 2
Δημοσ.

ΥΓ το σκισαμε και αυτο το θεμα  :lol:

ΜΟΝΟ αυτό :P

Εντάξει το λύσαμε με τα κιβώτια...ρε συ evo, με την κοπελιά τι γίνεται?? :P

XAXAXA τίποτα ρε ψιλέ ακόμα :P

• Like 1
Δημοσ.

και θα μπει κανας ανθρωπος να διαβασει για αυτοκινητα κιβωτια κλπ και θα δει τα προσωπικα του evo XD

Feel Famous κ έτσι :P

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ  θελω να μαι απο μια μερια καμια μερα να σε βλεπω να γελαω :P

μα δεν τιθεται θεμα για λαδωμα αλλιμονο απλως συζητουσα με μια φιλη που πηρε προσφατα διπλωμα και μου ειπε οτι επειδη το αυτοκινητο της οικογενειας ειναι σειριακο οι δικοι της δεν της το δινουν γιατι θα "ξεχασει"  λενε να οδηγαει με συμπλεκτη.

Πολύ πιθανόν να ξεχάσει την οδήγηση με συμπλέκτη και θα δυσκολευτεί μετά. Το ότι πήρε κάποιος δίπλωμα οδήγησης δεν σημαίνει ότι είναι άσσος στον συμπλέκτη απαραίτητα. όταν το πήρα εγώ που δεν λάδωσα δεν κουμάνταρα σωστά τον συμπλέκτη μετα όμως έμαθα μόνος . Αυτόματα δεν μου γεμίζουν το μάτι εκτός αν έχουν shift paddles τότε παρατάω τον συμπλέκτη :D

παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο :lol:

Hyundai Kia Suzuki και να σε αφήσουν ανταλλακτικα λες και παίρνεις τσίχλες απο περίπτερο ..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα είναι δικαιολογίες-υπεκφυγες. Αν ξέρεις να οδηγείς ακόμα και δέκα χρόνια να είσαι με αυτόματο στο πρώτο μισάωρο το έχεις ξανά συνηθίσει το χειροκινητο... Εγω μετα το διπλωμα είχα 2+ χρόνια χειροκινητο, μετα 5+ αυτόματο κ ξανά πήρα χειροκινητο (κ ξενερωσα αλλα αυτο είναι άλλη υπόθεση)...

Επεξ/σία από paylidis

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...