dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ποιος μίλησε για βουνά? σαν την άσφαλτο δεν έχει! αν δεν παρω την δοση μου απο χιονι-λασπη δεν μπορω 1
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αν δεν παρω την δοση μου απο χιονι-λασπη δεν μπορω Ε πάρε ένα από αυτό που έδειξες στην Θρασύβουλας, βγάλε και τους λασποτήρες να δεις πόση λάσπη θα φας 2
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αμαξι για τον θρασυβουλα ΥΓ το ζηλεψα παω σε μια γωνια να κλαψω 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ήμουν πολύ υπέρ του συμβατικού και το αυτοκίνητό μου έχει χειροκίνητο κιβώτιο. Έτυχε λόγω δουλειάς πριν λίγα χρόνια να οδηγήσω κάμποσα αυτόματα και άρχισα να αλλάζω γνώμη, μου άρεσαν! Αν αξιωθώ κάποια στιγμή να πάρω άλλο αυτοκίνητο θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το αυτόματο! Όσο για την ερώτηση, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να το ξεχάσεις, οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται μηχανικά. ΥΓ. somebody:), βλέπω σε ακολουθεί fan club στα θέματα που συμμετέχεις! 2
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΥΓ. somebody:), βλέπω σε ακολουθεί fan club στα θέματα που συμμετέχεις! 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ειναι σαν το ποδηλατο ειναι οδηγηση δεν το ξεχνας ποτε ΥΓ το σκισαμε και αυτο το θεμα 3
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Α! η Θρασύβουλας το ξεκίνησε? χα χα χα τώρα το είδα 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εντάξει το λύσαμε με τα κιβώτια...ρε συ evo, με την κοπελιά τι γίνεται??
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΥΓ το σκισαμε και αυτο το θεμα ΜΟΝΟ αυτό Εντάξει το λύσαμε με τα κιβώτια...ρε συ evo, με την κοπελιά τι γίνεται?? XAXAXA τίποτα ρε ψιλέ ακόμα 1
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και θα μπει κανας ανθρωπος να διαβασει για αυτοκινητα κιβωτια κλπ και θα δει τα προσωπικα του evo XD 2
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και θα μπει κανας ανθρωπος να διαβασει για αυτοκινητα κιβωτια κλπ και θα δει τα προσωπικα του evo XD Feel Famous κ έτσι 1
Dare-Devil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑ θελω να μαι απο μια μερια καμια μερα να σε βλεπω να γελαω μα δεν τιθεται θεμα για λαδωμα αλλιμονο απλως συζητουσα με μια φιλη που πηρε προσφατα διπλωμα και μου ειπε οτι επειδη το αυτοκινητο της οικογενειας ειναι σειριακο οι δικοι της δεν της το δινουν γιατι θα "ξεχασει" λενε να οδηγαει με συμπλεκτη. Πολύ πιθανόν να ξεχάσει την οδήγηση με συμπλέκτη και θα δυσκολευτεί μετά. Το ότι πήρε κάποιος δίπλωμα οδήγησης δεν σημαίνει ότι είναι άσσος στον συμπλέκτη απαραίτητα. όταν το πήρα εγώ που δεν λάδωσα δεν κουμάνταρα σωστά τον συμπλέκτη μετα όμως έμαθα μόνος . Αυτόματα δεν μου γεμίζουν το μάτι εκτός αν έχουν shift paddles τότε παρατάω τον συμπλέκτη παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο Hyundai Kia Suzuki και να σε αφήσουν ανταλλακτικα λες και παίρνεις τσίχλες απο περίπτερο .....
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτα είναι δικαιολογίες-υπεκφυγες. Αν ξέρεις να οδηγείς ακόμα και δέκα χρόνια να είσαι με αυτόματο στο πρώτο μισάωρο το έχεις ξανά συνηθίσει το χειροκινητο... Εγω μετα το διπλωμα είχα 2+ χρόνια χειροκινητο, μετα 5+ αυτόματο κ ξανά πήρα χειροκινητο (κ ξενερωσα αλλα αυτο είναι άλλη υπόθεση)... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα