dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αφου πηρα διπλωμα ειχα για πρωτο αυτοκινητο pajero '99 πολυ γελιο τις πρωτες μερες
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και στις ανηφορες κατηφορες που το πας αυτο!! αφου πηρα διπλωμα ειχα για πρωτο αυτοκινητο pajero '99 πολυ γελιο τις πρωτες μερες γιατι μονο τις πρωτες? δε θελω να ξερω τι εγινε στη συνεχεια μιας που ανεφερες τζιπακι.. χαζευα μια μερα τα μεταχειρεσμενα και η αληθεια ειναι μου γυαλισε ενα ΚΙΑ sportage 00' αλλα καει μου παν τα αντερα του.. 2
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και στις ανηφορες κατηφορες που το πας αυτο!! καλα αυτο που το πας δεν αφηνεις και τα λαστιχα στον δρομο
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αφου πηρα διπλωμα ειχα για πρωτο αυτοκινητο pajero '99 πολυ γελιο τις πρωτες μερες Αλήθεια άμα το ρίξεις στην θάλασσα επιπλέει? καλά και εγώ με το Kia Clarus 1.8 '96 τις πρώτες μέρες ήταν κάπως, τώρα άμα πάρω μικρό μου φαίνεται παιχνιδάκι!
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και στις ανηφορες κατηφορες που το πας αυτο!! γιατι μονο τις πρωτες? δε θελω να ξερω τι εγινε στη συνεχεια μιας που ανεφερες τζιπακι.. χαζευα μια μερα τα μεταχειρεσμενα και η αληθεια ειναι μου γυαλισε ενα ΚΙΑ sportage 00' αλλα καει μου παν τα αντερα του.. μετα το δωσαμε και πηραμε ποιο καινουργιο pajero τα sportage ειναι θηρια εκτος δρομου ενδεικτικα με το pajero με ενα 50αρικο βγαζει 2 μερες Αλήθεια άμα το ρίξεις στην θάλασσα επιπλέει? καλά και εγώ με το Kia Clarus 1.8 '96 τις πρώτες μέρες ήταν κάπως, τώρα άμα πάρω μικρό μου φαίνεται παιχνιδάκι! απλα δεν μπορουσα να το μαζεψω με τπτ δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πεζοδρομια και χωραφια καβαλησα 2
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 χαχαχα και στο καινουριο δε σε επαιρνε πλεον να υποθεσω τι να το κανω το εκτος δρομου ομως για μεσα στη πολη το θελα 50ευρω 2 μερες????? θα αστειευεσαι!!
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ναι εκει οχι πειραματα παρε ενα διπορτο καλο ειναι ας καει δεν πειραζει
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 εγω τωρα το κοιταω μονο (ατιμη βενζινη και ατιμο V6)
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Άμα θες να νοιώσεις δύναμη αλλά θα καίει πας σε rx-8, αλλιώς σε corsa 1,2-4 twinport και είσαι gg
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Άμα θες να νοιώσεις δύναμη αλλά θα καίει πας σε rx-8, αλλιώς σε corsa 1,2-4 twinport και είσαι gg και στα βουνα πως θα παμε?
somebody:) Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο
evoracing Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 και στα βουνα πως θα παμε? Ποιος μίλησε για βουνά? σαν την άσφαλτο δεν έχει! παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο Ανάλογα και τα λεφτά που θες να δώσεις...
dimitrisOP Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα