Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και στις ανηφορες κατηφορες που το πας αυτο!! :-D

αφου πηρα διπλωμα ειχα για πρωτο αυτοκινητο pajero '99 πολυ γελιο τις πρωτες μερες

γιατι μονο τις πρωτες? δε θελω να ξερω τι εγινε στη συνεχεια :P  μιας που ανεφερες τζιπακι.. χαζευα μια μερα τα μεταχειρεσμενα και η αληθεια ειναι μου γυαλισε ενα ΚΙΑ sportage 00' :P  αλλα καει μου παν τα αντερα του..

• Like 2
Δημοσ.

αφου πηρα διπλωμα ειχα για πρωτο αυτοκινητο pajero '99 πολυ γελιο τις πρωτες μερες

Αλήθεια άμα το ρίξεις στην θάλασσα επιπλέει? :P καλά και εγώ με το Kia Clarus 1.8 '96 τις πρώτες μέρες ήταν κάπως, τώρα άμα πάρω μικρό μου φαίνεται παιχνιδάκι!

Δημοσ.

και στις ανηφορες κατηφορες που το πας αυτο!! :-D

γιατι μονο τις πρωτες? δε θελω να ξερω τι εγινε στη συνεχεια :P  μιας που ανεφερες τζιπακι.. χαζευα μια μερα τα μεταχειρεσμενα και η αληθεια ειναι μου γυαλισε ενα ΚΙΑ sportage 00' :P  αλλα καει μου παν τα αντερα του..

μετα το δωσαμε και πηραμε ποιο καινουργιο pajero :P τα sportage ειναι θηρια εκτος δρομου :P ενδεικτικα με το pajero με ενα 50αρικο βγαζει 2 μερες  :lol:  :lol:  :lol:

Αλήθεια άμα το ρίξεις στην θάλασσα επιπλέει? :P καλά και εγώ με το Kia Clarus 1.8 '96 τις πρώτες μέρες ήταν κάπως, τώρα άμα πάρω μικρό μου φαίνεται παιχνιδάκι!

απλα δεν μπορουσα να το μαζεψω με τπτ δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πεζοδρομια και χωραφια καβαλησα :P

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα και στο καινουριο δε σε επαιρνε πλεον να υποθεσω :P  τι να το κανω το εκτος δρομου ομως για μεσα στη πολη το θελα :(

50ευρω  2 μερες????? θα αστειευεσαι!!

Δημοσ.

και στα βουνα πως θα παμε? :P

Ποιος μίλησε για βουνά? :P σαν την άσφαλτο δεν έχει! :D

παιδια εγω ενα μεταχειρισμενο φθηνο αμαξακι θα θελα να μην καει και να μη με αφησει στο δρομο :lol:

Ανάλογα και τα λεφτά που θες να δώσεις...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...