Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα ποσο ειναι καλο-κακο για εναν Νεο οδηγο το πρωτο αμαξι που θα οδηγησει(περα απ' της σχολης) να ειναι αυτοματο ή σειριακο.Πιστευετε οτι θα "ξεμαθει" να οδηγαει σε ενα αμαξι χωρις συμπλεκτη και θα ειναι δυσκολο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα  να προσαρμοστει παλι σε ενα συμβατο αμαξι? Αναφερομαι για τους Νεους οδηγους οι οποιοι η μονη τους εμπειρια και επαφη με οδηγηση ειναι αυτη στη σχολη οδηγων και τιποτα παραπερα. Δηλαδη ισα ισα αρχισαν να συνηθιζουν τον συμπλεκτη κλπ.

Να τονισω πως το ερωτημα μου δεν ειναι ποσο γρηγορα θα μαθουν να οδηγουν αυτοματο αλλα κατα ποσο θα ξεχασουν να οδηγουν το συμβατο.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχάσεις να οδηγείς με ταχύτητες. Όντως τα αυτόματα έχουν γίνει μόδα, προσωπικά βρίσκω τον λεβιέ και τον συμπλεκτη πιο διασκεδαστικα.

Όταν τύχει να οδηγήσω αυτόματο το αριστερό πόδι πολύ συχνά πατάει αέρα.

Δημοσ.

ναι αλλα οταν εισαι νεος οδηγος χωρις αλλη εμπειρια οπως προανεφερα, καλα καλα δεν εχεις συνηθισει τον συμπλεκτη και ψαχνεσαι ακομα,οποτε μου φαινεται πολυ λογικο με το σειριακο να ξεχαστεις και να τα βρεις μπαστουνια μετα στο συμβατο!

*Πιο πολυ σε σειριακο αναφερομαι οποτε οι ταχυτητες δεν ειναι προβλημα

Δημοσ.

αμα μετα την σχολη παρεις αυτοματο και μετα απο κατι χρονια οδηγησεις μηχανικο θα σου ειναι καπως δυσκολο στην αρχη,ασε που τα αυτοματα δεν εχουν πλακα

Δημοσ.

πρωτα απο ολα δεν ατροφει το αριστερο ποδι  μετα μπορεις να κανεις κανενα παντιλικι εγω με το πισωκινητο παντος το διασκεδαζω :P

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα αν έχεις δίπλωμα αυτοκινητου προφανώς έχεις μάθει να οδηγείς με ταχύτητες από εκεί και πέρα αν το έχεις μάθει καλά δεν γίνετε να το ξεχάσεις..Εκτος αν είχες βάλει το χέρι στην τσέπη πολυ βαθιά...Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι και θα είναι το αυτοκίνητο με ταχύτητες. Τα αυτόματα αυτοκίνητα μου θυμίζουνε τα συγκρουόμενα που παίζαμε μικροί(καλά ναι ok ακόμα τα παίζουμε :P)

Δημοσ.

πρωτα απο ολα δεν ατροφει το αριστερο ποδι  μετα μπορεις να κανεις κανενα παντιλικι εγω με το πισωκινητο παντος το διασκεδαζω :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑ  θελω να μαι απο μια μερια καμια μερα να σε βλεπω να γελαω :P

μα δεν τιθεται θεμα για λαδωμα αλλιμονο απλως συζητουσα με μια φιλη που πηρε προσφατα διπλωμα και μου ειπε οτι επειδη το αυτοκινητο της οικογενειας ειναι σειριακο οι δικοι της δεν της το δινουν γιατι θα "ξεχασει"  λενε να οδηγαει με συμπλεκτη.

Δημοσ.

Προφανώς αναφέρεσαι σε εσένα έτσι :P?

Κοίταξε να δεις, άμα τα πρώτα σου μαθήματα είναι στην σχολή και δεν είχες άλλη επαφή με τον συμπλέκτη, ναι θα τα ξεχάσεις και θα αργήσεις να προσαρμοστείς. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις με ένα απλό αμάξι με συμπλέκτη και μετά από κανένα χρόνο-δυο παίρνεις και αυτόματο, αν και το πόδι μετά από κάμποσο καιρό γίνεται μόνο του αυτόματο :P...

Αν ξεκινήσεις με αυτόματο μετά άμα σου δοθεί ή αναγκαστείς να οδηγήσεις με συμπλέκτη, θα είναι σαν να θες να πετάξεις... Το ανάποδο, είναι σαν να θες να περπατήσεις :P... Πριν λίγες μέρες οδήγησα σμαρτακι (αυτόματο) και μου φάνηκε ποιο δύσκολο το ποδήλατο σε σχέση με αυτό... 

Γνώμη μου μην ξεκινήσεις για κανέναν λόγο με αυτόματο, καλό δικό σου θα είναι! ;)

• Like 4
Δημοσ.

καλα με κοροιδευεις?εγω  κανα πατινι και πολυ μου ειναι :P :lol:

δηλαδη evo στη συγκεκριμενη περιπτωση  καλυτερα να απεχει καποιος απο την οδηγηση μεχρι να του δοθει η ευκαιρια να οδηγησει συμβατικο παρα να οδηγει αυτοματο? 

Δημοσ.

καλα με κοροιδευεις?εγω  κανα πατινι και πολυ μου ειναι :P :lol:

δηλαδη evo στη συγκεκριμενη περιπτωση  καλυτερα να απεχει καποιος απο την οδηγηση μεχρι να του δοθει η ευκαιρια να οδηγησει συμβατικο παρα να οδηγει αυτοματο? 

Μμμ όχι δεν θα το έλεγα, απλά αν έχεις τις επιλογές αυτόματο, συμπλέκτη εννοείτε πως θα πας συμπλέκτη...

Δημοσ.

αχου προσεχε τα αυτα ομως ε  :unsure:

Μμμ όχι δεν θα το έλεγα, απλά αν έχεις τις επιλογές αυτόματο, συμπλέκτη εννοείτε πως θα πας συμπλέκτη...

οκ  αν και φανταζει πολυ βολικο ενα αυτοματο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...