Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 3 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξενέρωσα με μερικά πράγματα: Δεν παίζεις με Clem, οι επιλογές σου από τα προηγούμενα είναι σχεδόν αδιάφορες, μισώ τα flashbacks. Από εκεί και πέρα ο main char είναι αρκετά καλός και το story γενικότερα, επίσης το νέο engine looks way better αν και για πρώτη φορα έπεσα σε μερικά bugs που ευτυχώς λύθηκαν με restart. Θεωρώ αν όχι ίση λίγο κατώτερη από την προηγουμενη και με την πρώτη να απέχει και από τις δυο με διαφορα. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι περίμενα two fuckin seasons για να παίξω με μεγαλύτερη και πιο mature Clem. Επίσης καταλαβαίνω ότι λόγο του franchise δεν λένε zombie αλλα σε κάποιες φάσεις καταντάει αστείο. Είναι un fuckin dead! :D

Δημοσ.

Tbh δεν ξέρω ακριβώς, σίγουρα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες season, καμια ώρα περίπου το επεισόδιο υπολογίζω. Το καλο είναι ότι η επομενη season θα είναι με Clem. :)

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα δεν μ' άρεσε ιδιαίτερα, σαν ξεκάρφωτη season που συγκρίνεται με της Michonne ήταν..Η επόμενη απ' ότι κατάλαβα θα έχει playable Clementine.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω. Η σεζόν φάνηκε μικρή, το μεγαλύτερο επεισόδιο να ήταν 90'.

Ο Javi πάντως ενδιαφέρον χαρακτήρας και σαφώς θετικό πως υπάρχει και η Clem. Η ιστορία επίσης αρκετά καλή και υπήρχαν 1-2 δυνατές ανατροπές.

Ουσιαστικά και εμένα μου φαίνεται μια ενδιάμεση ιστορία για να έχουμε Clem στην επόμενη, όποτε βγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...