Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. έχω μια ερώτηση και εύχομαι κάποιος να μπορέσει να βοηθήσει.. Είχα αλλάξει συσκευή για μερικές μέρες και χρησιμοποιούσα το κινητό του πατέρα μου. όταν ξανά λειτούργησα το δικό μου μετά από αυτό ξαφνικά εμφανίστικαν στο κινητό μου όλες η επαφές του πατέρα μου που είχε στο κινητό του συν της δικές μου. Μάλλον όταν συνδέθηκα στο play store με το google account πρέπει να έγινε συγχρονισμός. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ εγώ να σβήσω όλες αυτεσ της επαφές διότι ειναι πολλέσ για να της σβήσω μια μια και πώς μπορώ να διαγράψω το αρχείο με της επαφές απο τον λογαριασμό μου ? 

Δημοσ.

Καλύτερα μην διαγράψεις τίποτα μέχρι να σου εξηγήσει κάποιος που ξέρει από Android τι να κάνεις. Υπάρχει πιθανότητα να διαγράψεις τις επαφές του πατέρα σου. (Αν και φαντάζομαι ότι μπορεί να τις επαναφέρει με το "Restore contacts").

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.. έχω μια ερώτηση και εύχομαι κάποιος να μπορέσει να βοηθήσει.. Είχα αλλάξει συσκευή για μερικές μέρες και χρησιμοποιούσα το κινητό του πατέρα μου. όταν ξανά λειτούργησα το δικό μου μετά από αυτό ξαφνικά εμφανίστικαν στο κινητό μου όλες η επαφές του πατέρα μου που είχε στο κινητό του συν της δικές μου. Μάλλον όταν συνδέθηκα στο play store με το google account πρέπει να έγινε συγχρονισμός. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ εγώ να σβήσω όλες αυτεσ της επαφές διότι ειναι πολλέσ για να της σβήσω μια μια και πώς μπορώ να διαγράψω το αρχείο με της επαφές απο τον λογαριασμό μου ? 

είχες τις δικές σου επαφές σε gmail account?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...