Atallos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κανανε release το κανονικο trailer οι καψεροι , παρολο που ηταν για την επομενη βδομαδα
oneofthem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να πιστεύω ότι το obelisk aka diviner θα παίξει στις ταινίες χλωμό το βλέπω γιατί δεν έχει coulson στο aou, αναρωτιέμαι πως θα γίνει η εισαγωγή fury - πολύ b movie το look των διδύμων ρε παιδί μου, χειρότερα κι από cosplay κι από ff το hulkbuster θα είναι κι αυτό full vibranium ή το κλασσικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 χλωμό το βλέπω γιατί δεν έχει coulson στο aou, αναρωτιέμαι πως θα γίνει η εισαγωγή fury - πολύ b movie το look των διδύμων ρε παιδί μου, χειρότερα κι από cosplay κι από ff το hulkbuster θα είναι κι αυτό full vibranium ή το κλασσικό? Ναι η επιλογή των ηθοποιών για τους δίδυμους δεν ήταν καλή... Από όσο γνωρίζουμε, χωρίς vibranium(ούτε κομμάτι)
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Yep, μιας και οι ταινίες είναι δικό τους universe και του τελευταίου θα αργήσει η ταινία για να μπει στην σειρά (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ). Στο imdb πάντως λέει When Tony Stark tries to jumpstart a dormant peacekeeping program, things go awry and it is up to The Avengers to stop the villainous Ultron from enacting his terrible plans. Οπότε ίσως αναφερθεί κι ο Ant Man 1
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 And because we believe that the best way to say thanks is to give you more, we're delivering new Marvel's "Avengers: Age of Ultron" action to your TV sets, two weeks in a row! Tune in to "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." this Tuesday, October 28 at 9:00 p.m. ET on ABC to see an exclusive piece from Marvel's "Avengers: Age of Ultron." Then, on Tuesday, November 4 at 9:00 p.m. ET on ABC, tune into "Marvel 75 Years: From Pulp to Pop!" for another taste of Marvel's "Avengers: Age of Ultron"--and much more!
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) concept art της τελικης μορφης του Ultron Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από KilliK 2
oneofthem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ναι η επιλογή των ηθοποιών για τους δίδυμους δεν ήταν καλή... καλά και η επιλογή των ηθοποιών τουλάχιστον του άνδρα είναι ότι να ναι, την άλλη δεν τη συμπαθώ αλλά της χρεώνω ότι μου δωσε εντύπωση πως προσπαθούσε στο godzilla που τους είδα αλλά εγώ λέω για την παραγωγή, κοιτάχτε τι φοράει ρε παιδιά εντάξει λογικό είναι πως δεν είναι super duper ήρωας και είναι η φόρμα που φοράει για να τρέχει γρήγορα και τπτ παραπέρα αλλά τι διάολο καλύτερα σχέδια βρίσκεις σε comic convention στην ιαπωνία παρά αυτό που φοράει, χάλι ρε παιδί μου πυτζάμα, δεν ξέρω
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 concept art της τελικης μορφης του Ultron δε φαίνεται 1
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 fixed την άλλη δεν τη συμπαθώ θα την συμπαθησεις οταν την δεις γυμνη στο Oldboy 2
fylatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 fixed θα την συμπαθησεις οταν την δεις γυμνη στο Oldboy Και σκεφτείς και τις αδερφές της γυμνές 1
oneofthem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 fixed θα την συμπαθησεις οταν την δεις γυμνη στο Oldboy τώρα σώθηκες σιγά μη δω το oldboy σε αμερικάνικη έκδοση 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 concept art της τελικης μορφης του Ultron Plz no bayformer Ultron, k thx.
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να τρώνε πολύ ξύλο στην αρχή πάντως. Απλά δείτε την έκφραση του Μπάνερ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να τρώνε πολύ ξύλο στην αρχή πάντως. Απλά δείτε την έκφραση του Μπάνερ Μπορεί να είναι και μετά την φάση με την Hulkbuster στολή, λείπει ο Stark, οπότε μπορεί να είναι τραυματισμένος; Εμένα μου μοιάζει με "Θεέ μου, τι έκανα;" φάτσα.
Kostasspil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Α μπορεί να μην την ερμήνευσα εγώ σωστά. Πόσες μείνανε είπαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα