Johny Q Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δυο απορίες έχω. Οι φωτο είναι από imdb και
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 War Machine στην 1η, Vision στην 2η 1
Johny Q Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 War Machine στην 1η, Vision στην 2η Ναι το ξερω ποιος ειναι στην 1η απλως δεν ηξερα πως θα συμμετεχει. Για την 2η thanks γτ το στυλ μου θύμισε Magneto και μιας και δεν παίζει κάτι τέτοιο, ψιλοσκάλωσα Υ.Γ. Και σαν τον διάολο είναι και στο ίδιο caption με Quicksilver TROLLING
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 κατι μου λεει πως ο Quicksilver του Joss, δεν θα ειναι τοσο ενδιαφερων οσο ο αντιστοιχος του Singer. εχει βαλει και αυτην την ταφοπλακα για ηθοποιο να τον υποδυθει, δεν βλεπω να εχει την ιδια απηχηση.
Johny Q Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 κατι μου λεει πως ο Quicksilver του Joss, δεν θα ειναι τοσο ενδιαφερων οσο ο αντιστοιχος του Singer. εχει βαλει και αυτην την ταφοπλακα για ηθοποιο να τον υποδυθει, δεν βλεπω να εχει την ιδια απηχηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μας φτάνει η αδερφή του... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλές φήμες λένε ότι η ταινία θα είναι rated R! Επιτέλους
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 αποκλειεται. και εγώ δεν το νομίζω, όλο το MCU PG-13 είναι. Όμως θα ήταν πιο ωραίο
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πρωτο teaser. επισημα βγαινει την αλλη βδομαδα, κατα την διαρκεια του Agents of Shield επεισοδιου, αλλα διερρευσε σημερα oποτε η Marvel αναγκαστηκε και το ανεβασε στο καναλι της. και νεο ποστερ FAP FAP FAP FAP FAP Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από KilliK 7
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ναι το ποσταρανε στο τουιτερ οταν εγινε η διαρροη, και μετα απο λιγο ανεβασανε το βιντεο στο καναλι τους. αφου εγινε που εγινε το κακο, ας το επισημοποιησουν.
Kostasspil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Στην ταινία τον δημιουργεί ο Τόνυ? Γιατί στα κομικ αυτό το κάνει ο Ant Man
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Στην ταινία τον δημιουργεί ο Τόνυ? Γιατί στα κομικ αυτό το κάνει ο Ant Man Yep, μιας και οι ταινίες είναι δικό τους universe και του τελευταίου θα αργήσει η ταινία για να μπει στην σειρά (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων ). 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πολυ δυνατο teaser.Και να μην βγαλουν κανονικο trailer πιστευω αυτο ηταν υπεραρκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα