Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 μου κακοφάνηκε λίγο η φάτσα του στο τέλος
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ναι κατι με το πηγουνι του, με χαλαει και εμενα:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 έπρεπε να βάλουν τον Steven Tyler με το στόμα που έχει... 1
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παντως η Zωη ειναι πλεον η νεα Sigourney Weaver, Queen of the geeks. Neytiri,Uhura,Gamora, υπαρχει καποιο χρωμα που να μην εχει παιξει; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παντως η Zωη ειναι πλεον η νεα Sigourney Weaver, Queen of the geeks. Neytiri,Uhura,Gamora, υπαρχει καποιο χρωμα που να μην εχει παιξει; Έχει ακόμα καιρό και γι' άλλα χρώματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η στολή κάνει τον Hawkeye να μοιάζει τάπας ή μου φαίνεται; Επίσης, Wanda, where did your eyebrows go?
king2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η στολή κάνει τον Hawkeye να μοιάζει τάπας ή μου φαίνεται; Επίσης, Wanda, where did your eyebrows go? Σαν χομπιτ ειναι αστα. 1
TikoChef Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 έτοιμος να πει το σ'αγαπώ του ρακιντζή είναι 1
Speculoos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 O Renner σκάρτα 1.70φεύγα είναι, δεν τον λες και μπόι. Απογοήτευση (όπως βγάινει από τις φωτό) είναι η επιλογή του Quicksilver, φλωριά και τρομερά αδιάφορη φάτσα, δεν έχει τίποτα τόσο από τον χαρακτήρα του του κόμικ ή από το στυλ του πατέρα του (που δεν κάνει να πούμε και ούτε ποτέ θα πούμε ποιος είναι, αφού η Ντίσνει καραδοκεί). Η Scarlet Witch από την άλλη φαίνεται spot on επιλογή.
Johny Q Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ο Τόνυ με τον Χαλκ γίνανε κολλητάρια τελικά ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 που να ανοίξουμε topic για αυτό, έχει να πέσει βαρβάτο θάψιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα