snik3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μήπως όλο το romance Hulk με Natasha μας οδηγεί σε Grey Hulk?
kostool13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγω παντως ξενερωσα με το AOU και κραταω μικρο καλαθι για το Infinity War. μεχρι στιγμη, ο Θανος ειναι μια πληρης αποτυχια και δειχνει ξεκαθαρα οτι οι τυποι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι ο χαρακτηρας και πως να τον μεταφερουν στις ταινιες του. ουτε καν το Infinity Gauntlet δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως ειναι. Tο infinity gauntlet δε φαίνεται πως θα δίνει τις δυνατότητες που έχουμε δει στο κόμικ, αλλά από την άλλη είναι πραγματικά δύσκολο να μεταφερθεί σε ταινία η έννοια του πλήρως "godlike" όντος (όχι Thor God of Thunder αλλά με τη θρησκευτική έννοια omnipotent, omnipresent, omniscient). Αλλά για τον Thanos από που έχεις καταλάβει τι προθέσεις έχουν για τον χαρακτήρα; Από έναν διάλογο 30" στο GotG και μια πρόταση στα credits? Το μόνο που θα θεωρούσα πιθανό είναι να έχουν αφαιρέσει την Death από το cinematic universe, αλλά ακόμη ελπίζω χάρη στο "to challenge them, is to court death" του πρώτου Avengers. Μήπως όλο το romance Hulk με Natasha μας οδηγεί σε Grey Hulk? Ακριβώς Grey Hulk μπορεί όχι, αλλά όσον αφορά Βanner in full control το πιθανότερο ναι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλύτερο από το πρώτο, ήθελα λίγο πιο πολύ Hulk και λιγότερο από τους "non-mutans". Τελείως χαζές οι ρωσικες προφορές και ας προσπαθούσαν να μείνουν πιστοί στο story. Η σκηνή που η Witch νιώθει the bros doom με έκανε να ανατριχιάσω. Ίσως η δεύτερη καλύτερη super hero movie στην λίστα μου. Το team για το 3 φαίνεται super weak, bring Spidey mofos!
Em_Zed Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Η σκηνή που η Witch νιώθει the bros doom με έκανε να ανατριχιάσω. Όντως, πολύ ωραία σκηνή. Αν και θα ήθελα ν'ακούσω λίγο scream, έστω και κάπως muted. Still, ανατριχιαστική στιγμή. Εγω ηθελα περισσοτερο scarlet witch.. Κι εγώ! Δε ξέρω πολλά από history και background και θα'θελα να έχει λίγο περισσότερο χρόνο. Κυρίως επειδή είναι η Olsen. Αυτή η κοπέλα δε'πα να κάνει ανεξάρτητα τύπου MMM Marlene ή Marvel; Έχει κάτι που δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω ηθελα περισσοτερο scarlet witch.. Κι εγώ. 1
oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μπορει καποιος να μ πει τι γνεται με τν Whedon και τον βριζουν...κατι λεει εγνε με τν Black Widow? τον βρίζουν για σεξισμό ότι η ηρωίδα υποτίθεται υποβίβασε μια δυναμική ηρωίδα σε ένα κλασσικό αδύναμο γυναικείο πρότυπο αυτολύπησης και ρομαντζοχαραχτήρα και ότι ο διάλογος την παρομοιάζει με τέρας λόγω της αδυναμίας της να κάνει παιδιά τπτ από τα οποία προηγούμενα δεν ισχύει βέβαια αλλά αν δεν ξέρεις από αμερική μην περιμένεις να καταλάβεις πως και γιατί (αν και τελευταία βλέπω ανάλογης ηλιθιότητας σχόλια και στην ελλάδα, τύπου ζωγράφισες μια εικόνα με τρεις άντρες και μια γυναίκα > άρα είσαι σεξιστής αλλιώς θα είχε και τρεις γυναίκες... > άρα είσαι και ρατσιστής γενικότερα > άρα και φασίστας > άρα... ότι να ναι, λογική του όχλου και ταμπελοποίηση σε dt) 2
smarianina Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Παιδιά εγώ την είδα τη περασμένη βδομάδα...Μου άρεσε πάρα πολύ αλλα μου αρέσει τελικά ένα "τσακ" παραπάνω η πρώτη...Για τους φανς πιστεύω αξίζει το κοπο, δε το μετάνιωσα καθόλου που πήγα σινεμα έφυγα αρκετά ευχαριστημένη...Πιστεύω πως καλά έκαναν και μοιρασαν τις σκηνες με όλους τους ήρωες και δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο. Τα εφε είναι εξαιρετικά όπως άλλωστε το περίμενα για marvel. Γενικά τη προτείνω απλά για όσους γκρινιάζουν, αν δε σας αρέσει το είδος απλά μη σπαταλάτε το χρόνο σας για τέτοιες ταινίες... 2
liakjim Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου , δεν τρελάθηκα κιόλας. Με εκνευρίζει πλέον ο σαχλός αμερικάνικος χαβαλές. Μάλλον 7/10
overpower Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Με ξενερωσε η φαση που ο captain πεταγεται προς τα πανω στο φορτηγο και παει με την ιδια ταχυτητα που πηγαινε το φορτηγο λες και ηταν δεμενος. Κανονικα επρεπε να μεινει αρκετα πισω.
NT1G Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εμένα με χάλασε που τις σκηνές που είχα δει στα τρέιλερ δεν τις ευχαριστήθηκα τόσο γιατί τις είχα δει στα τρέιλερ, έστω και αυτό το λίγο.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Με ξενερωσε η φαση που ο captain πεταγεται προς τα πανω στο φορτηγο και παει με την ιδια ταχυτητα που πηγαινε το φορτηγο λες και ηταν δεμενος. Κανονικα επρεπε να μεινει αρκετα πισω. Σοβαρά τώρα;
qspock Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γραφικα? Αριστα. Σεναριο? ΜΗΔΕΝ! Ως αναμενομενο. Πιστο στο κομικ? Ουτε κατα διανοια. Ειτε βλεπεις Transformers, ειτε marvel universe με ελαχιστες εξαιρεσεις (captain america 2 που ειχε σασπενς) ειναι ενα και το αυτο. Πολυ απλα οι ταινιες δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ, κανενα σεναριο, καμια ιδιαιτερη εντυπωση, κανενα ενδιαφερον. Ειτε παιζεις ενα παιχνιδι με καλα γραφικα ειτε βλεπεις αυτες ειναι το ιδιο πραμα. Κι αυτο το χιουμορ τους πια, ας αποφασισουν τι θα κανουν, ταινια δρασης, επιστημονικης φαντασιας, δραμα ή κωμωδια? Εχει παραιξηγηθει πλεον η εννοια κινηματογραφικη ταινια... Το X-men Days of future past γιατι δηλαδη τα καταφερε πολυ καλυτερα, ειχε και γραφικα αλλα ειχε και πολυ ενδιαφερον? Πρεπει να αναθεωρησουν εκει στη marvel, το fast food δεν ειναι ποιοτικη τροφη και προσωπικα το εχω πλεον σιχαθει εντελως. Ας σταματησουν πια αυτες οι κλισε ταινιες-Αμερικανιες που τις ξεχνας μια βδομαδα αφου τις ειδες... 1
voldemort Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εγω ειδα την ταινια πριν 2 βδομαδες.Η αληθεια ειναι οτι οταν παω να δω τετοιες ταινιες παω για τα εφε και τον ντορο..και φυσικα για την Scarlett...αντε να ξεσκασουμε και λιγο απο την πηχτρα των ΜΜΕ στις Ελληνικες τηλεορασεις με την κριση Το αν εχει σεναριο η ταινια ειναι δεδομενο οτι δεν θα εχει.Ε,ενταξει...εχει ενα υποτυπωδες σεναριο...μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.Το 70-80 τοις εκατο των ταινιων ΕΦ την ιδια ουσια εχει πανω κατω.Ολοι προσπαθουνε να σωσουν τον κοσμο...ενω στην πραγματικοτητα τον εχουμε κανει αστα να πανε... 1
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 καλα ουτε και το CGI ηταν τοσο καλο. υπηρχαν σκηνες οπου εκανε μπαμ οτι το περισσοτερο budget πηγε στις αμοιβες του καστ. ισως τελικα ειναι λαθος της Marvel που κραταει καποιους χαρακτηρες, θα μπορουσε να κανει και χωρις τους Black Widow και Hawkeye στις επομενες ταινιες για να ριξει τα κοστη. Εγω ηθελα περισσοτερο scarlet witch.. προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο ο QS. το performance του Taylor ηταν καλυτερο της Olsen, και πιο πιστο στα κομιξ. Μήπως όλο το romance Hulk με Natasha μας οδηγεί σε Grey Hulk? η εισαγωγη του Mr Fixit θα ηταν ευπροσδεκτη, αφου αποτελει μια απο τις καλυτερες ενσαρκωσεις του Hulk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα