Kostas93 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ας πω και εγώ την άποψη μου.Είδα την ταινία χθες.Αρχικά πρέπει να ομολογήσω πως μου φάνηκε σαν να έτρεχε η ταινία (ότι έλειπαν κομμάτια), δε ξέρω αν αυτά θα βγουν σε κάποια extended edition ή όχι, αλλά σίγουρα ήθελε κάτι παραπάνω.Ο Ούλτρον ήταν σαν αντίγραφο του tony stark, θα ήθελα κάτι πιο "σκοτεινό", γενικά πιο τρομαχτικό, όχι ότι ήταν άσχημος, απλά δε σε φόβιζε σε καμία φάση ότι θα τα καταφέρει ή ότι έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.Γενικά, για την κατηγορία της, ήταν μια καλή ταινία (7/10), μου αρέσει πάρα πολύ το marvel universe, συνεπώς ίσως δεν είμαι και ο καλύτερος κριτής.Όσοι πήγαμε να την δούμε πιστεύω πως ξέραμε τι πηγαίναμε να δούμε συνεπώς δε μπορούμε να έχουμε και πολλά παράπονα, όσοι εχουν, πιθανότατα δε ξέρανε το τι πάνε να δούνε. 1
kostool13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 και στα μπατμαν και τα ironman,υπερηρωες είναι. μονο στα 2 avengers,παίζουν όλοι απλά για τον χαβαλέ,απλα ο downey του ξεφεύγει και παίζει κάπως καλύτερα. Επισης δε το καταλαβαίνω αυτο το βλαμμένο επιχείρημα,οτι είναι ταινία βασισμένη σε κόμικ....ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Απλά δε νιώθουν. WHAT IS GENRES
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Και εγώ που την είδα πιστεύω οτι προχωρούσε απότομα. Δεν άφηναν να εξελιχθεί λίγο η πλοκή, σε έπνιγαν με συνεχόμενες μάχες. 1
Em_Zed Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω πιστευω οτι ο Whedon εκοψε την ταινια απλα για εμπορικους λογους για το χρημα ουσιαστικα Επειδή πετάμε συνέχεια το όνομα του Whedon, καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ταινία δεν είναι μόνο του Whedon, δυστυχώς. Είναι τόσα μεγαλύτερα κεφάλια από πίσω που είχαν μια σκασίλα για το plot και το character development... Είδα ένα αφιέρωμα πριν κυκλοφορήσει, που έλεγαν ακριβώς αυτό: ότι έπρεπε να την κάνουν μικρότερη σε διάρκεια γιατί λιγότερος χρόνος = περισσότερες προβολές στα theaters και περισσότερες προβολές = περισσότερα χρήματα. Στο IMAX για παράδειγμα, την πρώτη ημέρα των pre release screenings, η πρώτη προβολή ήταν στις 3 το πρωί και κάθε μέρα είχαν μεταξύ 5-8 προβολές. Το IMAX χωράει περίπου 500 άτομα, κάθε άτομο έχει πληρώσει €25, άρα αυτό μας κάνει €12,500/προβολή. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Και μιας και μιλάμε για λεφτά, το AoU έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα σε weekend ever στο Αμερικανικό box office με $187.7m που οκ, δεν ξεπέρασε τα $207.4m του πρώτου Avengers, αλλά έπιασε worldwide τα $627m. Not bad.
ADHD Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Η αληθεια ηταν οτι επρεπε να ειναι παραπανω, εμενα αν και οπως ειπα γενικα μου αρεσε σε καποιες στιγμες μου φανηκε λιγο αντε να τελειωνουμε και με αυτο να παμε στο endgame (phase 3, infinity gauntlet κτλπ)
tolis 4.0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Επειδή πετάμε συνέχεια το όνομα του Whedon, καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ταινία δεν είναι μόνο του Whedon, δυστυχώς. Είναι τόσα μεγαλύτερα κεφάλια από πίσω που είχαν μια σκασίλα για το plot και το character development εε ναι εχεις δικιο συγνωμη αυτο εννοω....υπαρχουν τοσοι producers και τοσοι αλλοι που εχουν επενδυσει και χεστηκαν τι λενε οι φανς......εγω το αλλο που πιστευω ειναι οτι με το να ειπωθει οτι το extended θα κυκλοφορησει πιστευω οτι και απο κει θα βγαλουν κερδος...π.χ εγω και 50 ευρω να κανει θα το παρω....γτ ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα ηταν αρχικα
king2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ψηλο παπαριτσα είναι η ταινία και αρκετά χειρότερη απο την πρωτη.Η μονη marvel ταινια που ευχαριστηθηκα πραγματικα και είδα 3 φορες σε 3d ηταν το captain america WS και το guardian of the galaxy που πρόσφερε γελιο.Οι υπόλοιπες με εξαίρεση το iron man 1 είναι κάτω του μετρίου με ανύπαρκτο σενάριο και κορυφαία εφέ.Κάτι σαν το fast and furious με ήρωες και χωρίς αμάξια.Κρίμα που κανει τέτοιο box office ενω αλλες ταινιαρες πατωνουν.Δωσε γνωστούς ηθοποιούς στον κοσμο και τρέλα εφέ και δεν θέλει τιποτα αλλο.Δεν βαρεθηκατε ακόμη? 1
Wayward Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δηλαδή για να καταλάβω όποιος βλέπει και μια-δυο τέτοιες ταινίες το χρόνο (όπως εγώ) ανάμεσα σε άλλες 100+ από διάφορετικά είδη κινηματογράφου σημαίνει πως δε θέλει τίποτα άλλο? Πως ακριβώς το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? Τα στοιχεία σινεμά που δε βρίσκω στο κάθε Avengers το βρίσκω αλλού και αντίστροφα. Τι ακριβώς δε μπορείτε να καταλάβετε? 1
king2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δηλαδή για να καταλάβω όποιος βλέπει και μια-δυο τέτοιες ταινίες το χρόνο (όπως εγώ) ανάμεσα σε άλλες 100+ από διάφορετικά είδη κινηματογράφου σημαίνει πως δε θέλει τίποτα άλλο? Πως ακριβώς το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? Τα στοιχεία σινεμά που δε βρίσκω στο κάθε Avengers το βρίσκω αλλού και αντίστροφα. Τι ακριβώς δε μπορείτε να καταλάβετε? Δεν με καταλαβες.Εννοώ οτι σαβουρες σαν το avengers κανουν τρελο box office ενω αλλες ταινιαρες επειδή δεν έχουν καλα εφέ πατωνουν.Αρα ο κόσμος θέλει τέτοιες σαβουρες χωρίς να σκεφτετε τιποτα και οχι καλες mindfuck ταινίες.Εκεί δεν φτανει φαινετε το iq των περισσότερων.
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ε καλα, λογικο ειναι τετοιες ταινιες να σαρωνουν στο BO. ποιες περιμενες δηλαδη, τον Aστακο του πως τον λενε; το προβλημα ειναι που πατωνουν πραγματικα εξαιρετικες και πρωτοτυπες blockbuster ταινιες οπως το Edge of Tomorrow. Επειδή πετάμε συνέχεια το όνομα του Whedon, καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ταινία δεν είναι μόνο του Whedon, δυστυχώς. Είναι τόσα μεγαλύτερα κεφάλια από πίσω που είχαν μια σκασίλα για το plot και το character development... Είδα ένα αφιέρωμα πριν κυκλοφορήσει, που έλεγαν ακριβώς αυτό: ότι έπρεπε να την κάνουν μικρότερη σε διάρκεια γιατί λιγότερος χρόνος = περισσότερες προβολές στα theaters και περισσότερες προβολές = περισσότερα χρήματα. Στο IMAX για παράδειγμα, την πρώτη ημέρα των pre release screenings, η πρώτη προβολή ήταν στις 3 το πρωί και κάθε μέρα είχαν μεταξύ 5-8 προβολές. Το IMAX χωράει περίπου 500 άτομα, κάθε άτομο έχει πληρώσει €25, άρα αυτό μας κάνει €12,500/προβολή. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Και μιας και μιλάμε για λεφτά, το AoU έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα σε weekend ever στο Αμερικανικό box office με $187.7m που οκ, δεν ξεπέρασε τα $207.4m του πρώτου Avengers, αλλά έπιασε worldwide τα $627m. Not bad. γιεπ, εχει κανει και τις μακακιες του ο Τζος, αλλα για την μετριοτητα που ειναι το AOU, συνυπευθυνη ειναι και η επιτροπη της Marvel. καπου διαβασα οτι ο Τζος ηρθε σε ρηξη με τα αφεντικα του, γιατι δεν θελανε να βαλει το κομματι με την οικογενεια του Hawkeye (απο τα καλυτερα σημεια της ταινιας). οταν ομως διαβαζεις στα σχολια, οτι πολλοι φανς δεν γουσταρανε το συγκεκριμενο segment, καταλαβαινεις οτι το γυρισεις μια ταινια που να ικανοποιει τοσο τους απαιτητικους φανς, οσο και τους απαιτητικους cinephil, ειναι πολυ δυσκολο. εγω παντως ξενερωσα με το AOU και κραταω μικρο καλαθι για το Infinity War. μεχρι στιγμη, ο Θανος ειναι μια πληρης αποτυχια και δειχνει ξεκαθαρα οτι οι τυποι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι ο χαρακτηρας και πως να τον μεταφερουν στις ταινιες του. ουτε καν το Infinity Gauntlet δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως ειναι. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από KilliK
Pa0ki Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μπορει καποιος να μ πει τι γνεται με τν Whedon και τον βριζουν...κατι λεει εγνε με τν Black Widow? Tου την έπεσαν οι φεμουνίστριες: εχει ξεφυγει η κατασταση: Site: Avengers: Age of Ultron Director Joss Whedon Quits Twitter: Was the Black Widow Backlash Too Much? | E! Online UK Ολο το hate speech μαζεμενο εδω: https://storify.com/Astojap/wehdon-twitter-hate
tolis 4.0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ουτε καν το Infinity Gauntlet δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως ειναι. Αν και εφοσον πιασει το τρικ με τα δυο Infinity Gauntlet γαντια και δουμε ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ και ΕΠΙΚΟ τελος...και αυτο περιμενω και ελπιζω..... ο Θανος ειναι μια πληρης αποτυχια και δειχνει ξεκαθαρα οτι οι τυποι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι ο χαρακτηρας και πως να τον μεταφερουν στις ταινιες του. τι ακριβως δηλαδη θεωρεις λαθος?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Είδα κι εγώ την ταινία, οπότε επέστρεψα στο thread - Hulk / Black Widow romance = dafuq? - Vision = Superman expy. Ίδιες πόζες, ίδιες κινήσεις (ναι, κάπου θυμήθηκαν να δείξουν ότι περνάει μέσα από πράγματα, αλλά αν δεν ξέρει κάποιος τον Vision από τα comics, δεν θα το πρόσεχε), worthy να σηκώσει το σφυρί, ίδιο στυλ του "outsider" που γουστάρει την ανθρωπότητα. Επίσης οι Avengers προσπαθούσαν να σώσουν την πόλη στο τέλος, επαναληπτικά χτυπήματα στο Man Of Steel ; - Ultron. Προτιμώ το look των comics. Έστω και αν οι κόγχες των ματιών είχαν το ίδιο σχήμα και όταν έτρωγε το beam spam και "άναψε" το πρόσωπο, έστω για λίγο έμοιαζε σωστός. Κατά τ' άλλα, σαν τον Loki, μεγάλος κακός από τα comics που τα πηδάει όλα και στην ταινία τον κάνουν πολύ λίγο. Επίσης πουτανάκι του Hulk #2. - Captain America. Δεν σήκωσε το σφυρί (που το έκανε στα comics). Μπουυυυ. - Iron Man. Μπορώ να πω ότι ήθελα να δω περισσότερο τι μπορεί να κάνει το Mark XLIII. Hulkbuster πάντως είχε πλάκα. - Thor. Εκτός από heavy hitter, κομπαρσάκος αυτή τη φορά. NEED MORE LIGHTNING! - Black Widow. Εκτός του romance...lots of buggage βρε Natasha... - Scarlet Witch. Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω ακολουθήσει πολύ στα comics. Γενικά δεν την πάω σαν χαρακτήρα (ειδικά μετά το "No More Mutants" που επειδή είναι avenger, δεν την έσκισε η Emma και οι υπόλοιποι X-Men και χρειάστηκε να την περιλάβει η Rogue, αλλά άλλο universe το 616 με το cinematic ), αλλά δεν είδα πολλά reality warping / chaos magic stuff. Μόνο εκεί που τα πήρε και εξαφάνισε τους mini-ultrons από γύρω της έφερε στην comic έκδοση. - Hawkeye. Πατήρ φαμίλιας, still Lelogas και fake death flag γιατί... - ...έπρεπε να σκοτώσουμε τον χαρακτήρα που έχει και η Fox. And Marvel doesn't like Fox's characters. So Quicksilver, it was nice knowing ya. Ωραία εφέ, καλή δράση. Ήθελα περισσότερο Hulk smash. Aυτά γενικά για τώρα. Edit: Και πάει στα credits μόλις ο Cap λέει "Avengers..." και περιμέναμε το "assemble". Στο 3 λοιπόν... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από GhostRiderLSOV 1
Wayward Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν με καταλαβες.Εννοώ οτι σαβουρες σαν το avengers κανουν τρελο box office ενω αλλες ταινιαρες επειδή δεν έχουν καλα εφέ πατωνουν.Αρα ο κόσμος θέλει τέτοιες σαβουρες χωρίς να σκεφτετε τιποτα και οχι καλες mindfuck ταινίες.Εκεί δεν φτανει φαινετε το iq των περισσότερων. Απλά σου λέω πως θεωρώ το σαβούρα υπερβολικό (προσωπική άποψη πάντα ναι?). Είναι μια οκ ταινία για το είδος της. Σαβούρα είναι πχ. το Green Lantern. Και όπως λέει και ο Killik ποιες ταινίες περιμένεις να είναι box office hit? Το Locke ή το Leviathan? Λογικό είναι πως το εύκολο ειδικά στο σινεμά πουλάει, διότι θα πας να ευχαριστηθείς τα εφέ στο big screen. Το Locke που ανέφερα πριν ή το Judge που είδα πριν μερικές μέρες τα ευχαριστήθηκα και στο σπίτι μου. Μακάρι να είχε και περισσότερη ουσία το Avengers και το κάθε Avengers απλά κατά την άποψή μου πρέπει να κρίνουμε την κάθε ταινία ΚΑΙ στο είδος αλλά και γενικότερα. Έτσι λοιπόν θα συγκρίνω το Avengers και θα πω ότι είναι μια καλή ταινία για το είδος της... δε θα το συγκρίνω με το Shawshank Redemption ούτε με το Book Thief (τυχαίο παράδειγμα).
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν με καταλαβες.Εννοώ οτι σαβουρες σαν το avengers κανουν τρελο box office ενω αλλες ταινιαρες επειδή δεν έχουν καλα εφέ πατωνουν.Αρα ο κόσμος θέλει τέτοιες σαβουρες χωρίς να σκεφτετε τιποτα και οχι καλες mindfuck ταινίες.Εκεί δεν φτανει φαινετε το iq των περισσότερων. Οχι, εκει φαίνεται το IQ αυτών που δεν μπορούν να διαχωρίσουν τα genres και δεν ξερουν απο πριν τι πανε να δουν.Ε αν απο τα trailers που ειδες απο την υποθεση που ξερεις οτι θα εχει απο το γεγονος οτι ειναι ταινια βασισμενη σε comic δεν καταλαβες τι πας να δεις εσυ εχεις το προβλημα οχι οι αλλοι. Και δεν σημαινει οτι οποιος ειδε avengers και περασε καλα δεν βλεπει και αλλες ταινιες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα