Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 hd apo 50 inches και επανω... lolwut?
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αvemgers 2 και GOTG teasers. http://www.mediafire.com/?qv5gd17j2ol9a3h Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από KilliK
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εξαφανίζονται σε χρόνο dt...
Plug Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε κιλικ, αλήθεια τώρα, δε μπόρεσες να σκεφτείς μια καλύτερη δικαιολογία; ένα επιχείρημα κάτι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Thanos θα δούμε 1000% στο 2ο ευτυχώς... μου άρεσε η σιγουριά μου... ...τσίμπα το fail
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε κιλικ, αλήθεια τώρα, δε μπόρεσες να σκεφτείς μια καλύτερη δικαιολογία; ένα επιχείρημα κάτι; lolwut? μου άρεσε η σιγουριά μου... ...τσίμπα το fail δεν ξερω, νομιζω η Marvel αρχισε να κανει μαμακιες με το phase 2, ισως επειδη μεθυσανε με την μεγαλη επιτυχια της phase 1 και τωρα νομιζουν οτι εχουν το αλανθαστο. Μια το αισχρο ΙΜ3, μετα τα μετρια trailers του Τhor 2 και το rewrite του σεναριου απο τον Whedon, βαλανε και τους τυπους του Community (??) να γυρισουν ενα 70s πολιτικο θριλερ με τον CA2, το γεγονος οτι ο RDJ και οι υπολοι σταρς εχουν ερθει σε ρηξη με την Marvel για το οικονομικο θεμα, τα τρελα πραματα που ελεγε και το θαψιμο που εριξε στα Temple of Doom και Empire Strikes Back, ο Whedon στις τελευταιες συνεντευξεις του, και τελος του οτι κρατησανε τον Thanos για την τριτη Avengers ταινια (??). Δεν μου αρεσουν ολα αυτα που γινονται. Βεβαια απο την πλευρα τους θα βγαλουν τα δις, ηδη το κανουν με το IM3, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα το θεμα ειναι να βγουν και καλες ταινιες, οπως ειχαμε και στην phase 1 (με εξαιρεση τα Ιncredible Hulk και IM2). Παντως για μενα, η πιο υποσχομενη ταινια στο phase 2, ειναι το GOTG. Ελπιζω να πετυχει η ταινια για να ανοιξει τελειως το MCU και να γινει cosmic. 1
NoisePollution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Samuel L. Jackson confirms Elizabeth Olsen as Scarlet Witch in The Avengers: Age of Ultron
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 http://www.superherohype.com/news/290511-paul-bettany-to-play-the-vision-in-avengers-age-of-ultron#/slide/1 πουτάνα όλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 από φωνή του Jarvis, προαγωγή!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Vision & Scarlet Witch romance confirmed? Πάντως αν ο JARVIS δεν είναι τελικά ο Ultron (που οκ, τον Vision τον έφτιαξε ο Ultron στα comics), τότε θα είναι διαφορετικό Α.Ι. που θα δούμε;
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Με αφορμή το Comic-Con του San Diego και τα νεα που θα βγαίνουν σιγά σιγά για το Age of Ultron, ας έχουμε και κάπου να μαζευτούμε για συζήτηση.* Στην σελίδα του UPROXX blog, μπορείτε να δείτε τον Josh Brolin με το Infinity Gauntlet, να διαβάσετε περιγραφή του sneak peak που προβάλανε στο SDCC (γαμεί λιγάκι) και το intro των ηθοποιών στο panel. *Το παλιό θρεντ του 2012 είναι σαν είδηση ότι βγαίνει η ταινία, αλλα αν πρέπει να γίνει merge ας τα κάνετε? 1
kostool13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Και μόνο η περιγραφή του footage είναι αρκετή για να πορωθούμε... Ultron army, Hulkbuster, Vision, προφητική σκηνή με Avengers νικημένους από Thanos... Bravo Joss
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 I AM THANOS I AM SUPREME FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα