Προς το περιεχόμενο

Avengers: Age of Ultron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ο Whedon εκοψε την ταινια απλα για εμπορικους λογους για το χρημα ουσιαστικα ( και φυσικο ειναι βεβαια ) για να την δει και ο απλος κοσμακις και πιστευω οτι οι fans θα γουσταραν να εβλεπαν οχι 3 και μιση ωρες ταινια αλλα μια μερα ολοκληρη.....απλα αφησε νομίζω καποια κενα δηλαδη επρεπε να ετοιμασει λιγο παραπανω το εδαφος για civil war γιατι τοσο μεγαλος event μεσα σε 2 και μιση ωρες δν ειναι λιγο?

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και στα μπατμαν και τα ironman,υπερηρωες είναι.

Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις batman με avengers, καθώς ακόμη και στα κόμικ έχουν πολύ διαφορετικό ύφος, πόσο μάλλον που ο Nolan πήρε και ακόμη πιο ρεαλιστική κατεύθυνση στις ταινίες του.

Σαν σύγκριση με τα υπόλοιπα marvel, τα avengers διαφέρουν γιατί έχουν συγκεκριμένο σκοπό: 1)να δεις συγκεντρωμένους όλους τους ήρωες να κοπανάνε, με ένα υποτυπώδες αλλά όχι βλακώδες σενάριο, και 2)να κάνουν setup το επόμενο phase των marvelοταινιών. Αυτό το επιτυγχάνουν μια χαρά. Και ναι, καταλάβαμε ότι δε σου άρεσε, αλλά υπάρχουν και κλίμακες, δε χρειάζεται μια ταινία να είναι ή godfather ή bayformers. Εκτός αν τους έστω και ρηχούς διαλόγους του RDJ και λοιπού καστ τους εξισώνεις με 1.30 ώρα του Shia να ουρλιάζει.

Γενικά άμα περιμένεις να δεις ρεσιτάλ ερμηνειών και character development με 15 νοματαίους επί οθόνης και 10 λεπτά χρόνου ο καθένας, βλέπεις λάθος ταινία. Και στα κομικ υπάρχουν αντίστοιχα events/crises τα οποία τα διαβάζεις για να δεις επίδειξη δυνάμεων από τους heroes/villains και εντυπωσιακά δισέλιδα, αυτή είναι η κινηματογραφική εκδοχή τους.

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι πολύ περίεργος να δω το extended.

Την ταινία την είδα στο cinema το ΣΚ. Για το είδος της καλή ήταν αν και μου φάνηκε κατώτερη της πρώτης ταινίας

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις batman με avengers, καθώς ακόμη και στα κόμικ έχουν πολύ διαφορετικό ύφος, πόσο μάλλον που ο Nolan πήρε και ακόμη πιο ρεαλιστική κατεύθυνση στις ταινίες του.

Σαν σύγκριση με τα υπόλοιπα marvel, τα avengers διαφέρουν γιατί έχουν συγκεκριμένο σκοπό: 1)να δεις συγκεντρωμένους όλους τους ήρωες να κοπανάνε, με ένα υποτυπώδες αλλά όχι βλακώδες σενάριο, και 2)να κάνουν setup το επόμενο phase των marvelοταινιών. Αυτό το επιτυγχάνουν μια χαρά. Και ναι, καταλάβαμε ότι δε σου άρεσε, αλλά υπάρχουν και κλίμακες, δε χρειάζεται μια ταινία να είναι ή godfather ή bayformers. Εκτός αν τους έστω και ρηχούς διαλόγους του RDJ και λοιπού καστ τους εξισώνεις με 1.30 ώρα του Shia να ουρλιάζει.

Γενικά άμα περιμένεις να δεις ρεσιτάλ ερμηνειών και character development με 15 νοματαίους επί οθόνης και 10 λεπτά χρόνου ο καθένας, βλέπεις λάθος ταινία. Και στα κομικ υπάρχουν αντίστοιχα events/crises τα οποία τα διαβάζεις για να δεις επίδειξη δυνάμεων από τους heroes/villains και εντυπωσιακά δισέλιδα, αυτή είναι η κινηματογραφική εκδοχή τους.

η ταινια ηταν προχειραντζα.

ακόμα και στο τέλος δλδ η σκηνή στους τίτλους τέλους,φαντάζει ξεκάρφωτη εντελώς.

κατι πήγαινε να πει ο έρμος ο ουλτρον αλλα..είχαν προτεραιότητα τα μπαμ μπουμ

Δημοσ.

Εσεις θα θελατε να ηταν η ταινια στη αρχικη της κοπια 3 και μιση ωρες η πολυ απλα σας εφταναν αυτες οι 2 και κατι?

α δεν το ξερα αυτό, όντως ισχύει; γιατί θα εξηγούσε πολλά - εγώ ότι έγραψα για το κόψιμο ράψιμο το γραψα χωρίς γνώση, απλά αυτήν την εντύπωση μου έδωσε η ταινία, ότι οι σκηνές είναι ξεκάρφωτες

Σαν σύγκριση με τα υπόλοιπα marvel, τα avengers διαφέρουν γιατί έχουν συγκεκριμένο σκοπό: 1)να δεις συγκεντρωμένους όλους τους ήρωες να κοπανάνε, με ένα υποτυπώδες αλλά όχι βλακώδες σενάριο, και 2)να κάνουν setup το επόμενο phase των marvelοταινιών. Αυτό το επιτυγχάνουν μια χαρά.

μα δεν υπήρχε υποτυπώδες σενάριο, που το είδες; το catfa και τα πρώτα bayformers είχαν το υποτυπώδες σενάριο που λες, όχι το aaou, κι εμένα αυτό με ξένισε

αυτό που λες στη τελευταία παράγραφο περιγράφει μέχρι κεραίας αυτό που πήγαν να κάνουν στην ταινία

αλλά απότι είπατε δεν χώρεσε σε 2 ώρες, και τελικά κόψανε ράψανε με αποτέλεσμα εκεί που γίνεται ο χαμός ξαφνικά πέφτει και μια συγκινητική σκηνή στο ξεκάρφωτο, εντελώς ασύνδετη με οτιδήποτε, αυτό λες σενάριο; δεν είδε κανείς λάθος ταινία, αυτοί δείξανε λάθος ταινία...

anyway, εμένα η εντύπωσή που μου άφησε ήταν άνετα κάτω από transformers 1,2,3 και πιστεύω ότι όταν βγει και την ξαναδούμε οι περισσότεροι θα αλλάξουν άποψη προς τα κάτω

trust me, δεν ήταν καθόλου καλή ταινία, απλά δεν έχω καταλήξει αν ξεπερνάει το battleship ακόμη

Δημοσ.

anyway, εμένα η εντύπωσή που μου άφησε ήταν άνετα κάτω από transformers 1,2,3 και πιστεύω ότι όταν βγει και την ξαναδούμε οι περισσότεροι θα αλλάξουν άποψη προς τα κάτω

trust me, δεν ήταν καθόλου καλή ταινία, απλά δεν έχω καταλήξει αν ξεπερνάει το battleship ακόμη

Overreacting much? 

Μια χαρά ήταν η ταινία αν ξέρεις τι πας να δεις. Ναι θα μπορούσε να είναι πιο ισσοροπημένη και να περιορίσει το μπαμμπουμ (όπως το λένε πολλοί) λίγο, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο ήταν διασκεδαστική και οπτικά εντυπωσιακή.

Σίγουρα δε θα μείνει στην ιστορία του σινεμά αλλά ok... superhero movie είναι και όπως και η πλειοψηφία των comics αυτών είναι εφηβικό σα σύλληψη και εκτέλεση. Χαλαρώστε λίγο και απολάυστε τα για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα θέλατε να είναι.

Ευτυχώς κυκλοφορούν πολλές ταινίες που μπορούν να καλύψουν αυτά που ζητάει κάποιος από τον κινηματογράφο σε όλα τα genres.

Αυτό που (τα ίδια ατόμα κατά βάση) συνεχίζουν να βλέπουν αυτές τις ταινίες για να τις κράξουν μετά με ξεπερνάει. Όταν έχεις δει 10 τέτοιες και δεν περνάς καλά... get the hint and stop watching them, δίοτι το τι πραγματεύονται και πως δε θα άλλαξει σύντομα (και μην ακούσω πάλι για το πόσο ωραίο είναι το Dark Knight).

Δημοσ.

Ναι την κοπια θα την βγαλουν απο οτι εχω διαβασει σε extended bluray

αμα γινει κατι τετοιο τοτε μια χαρα

Δημοσ.

Εγω απο τοτε που εμαθα οτι θα βγει το extended αυτο το περιμενω με πολυ αγωνια γιατι θα δωσει αλλη τροπη στην ταινια και θα εχει μαλλον και αλλο τελος....γιατι διαβασα νομιζω καπου οτι ο Whedon εκοψε την σκηνη οπου επρεπε να δειξει που ειναι ο Χαλκ ΝΟΜΙΖΩ!

Μπορει καποιος να μ πει τι γνεται με τν Whedon και τον βριζουν...κατι λεει εγνε με τν Black Widow?

Δημοσ.

Ο αλλος λεει οτι ηταν ανετα κατω απο τα Transformers, τις πιο ανεγκεφαλες, ασυνδετες blockbuster μπουρδες στην ιστορια του σινεμα...

Ειπαμε δεν σας αρεσε η ταινια, οκ, αλλα μην το ξεφτιλιζετε το θεμα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επισης δε το καταλαβαίνω αυτο το βλαμμένο επιχείρημα,οτι είναι ταινία βασισμένη σε κόμικ....ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Απλά δε νιώθουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...