Προς το περιεχόμενο

Avengers: Age of Ultron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω περισσότερο κυρ Θάνο όλο με το σταγονόμοτερο μας τον εμφανίζουν.Να δούμε τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του.

Δημοσ.

την είδα κι εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω θετικά, παλιού τύπου sequel που δεν θα θυμόμαστε καν imo

δεν ήξερα τι να περιμένω γιατί πρόσφατα είχα δει άλλα πράγματα του whedon που ήταν αρκετά καλά αλλά από την άλλη οι πρώτες κριτικές από την πρεμιέρα έλεγαν η ταινία δεν έχει ούτε το ελάχιστο σενάριο

από μένα, πιστεύω πως αν πάρεις τις σκηνές μεμονωμένα δεν είναι κακές αλλά συνολικά σαν ταινία δεν μετράει

ξεκινάει και συνεχίζει με ξερό ξύλο αλά βέγγος χωρίς ένταση με μόνα διαλλείματα απότομους διαλόγους

ο κακός ανύπαρκτος, όλες του τις σκηνές τις έχουμε δει σε trailer

και το σενάριο, τσάκι τσαν απόλυτα, με τελικό αποτέλεσμα να βαρεθώ σε κάποια στιγμή και να αναρωτιέμαι τι βλέπουμε

η μόνη ανάλογη ταινία που μου έχει γίνει αυτό είναι το τελευταίο transformers - και για να καταλάβετε και την οπτική μου, τα πρώτα δεν με τρέλλαναν μεν αλλά δεν με χάλασαν κιόλας - θεωρώ πως βλέπονται άνετα και από άτομα της ηλικίας μου και ότι έχουν μια ελάχιστη έστω παιδική ροή αλλά στο 4 πάλι αναρωτιώμουν ποιος καμμένος το έγραψε

αυτά από μένα, τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, μπορεί σε άλλους να αρέσει, ενώ κι εγώ αν ήμουν 16 χρονών δεν θα το θεωρούσα τόσο μεγάλο χάσιμο χρόνου όσο τώρα, οπότε αν θέλατε να πάτε, να πάτε

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει το 3D?

Μιλαω για Ster Cinemas (Πατρα)

(Δεν εχω διαβασει καμια σελιδα απο το thread...απο φοβο spoilers....αν εχει απαντηθει σχωρατε με)

Δημοσ.

Είδα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Marvels Agents of SHIELD και μετά στο σινεμά συνέχισε σχεδόν από εκεί που σταμάτησε η σειρά B)

Όσον αφορά την ταινία όπως ήταν αναμενόμενο είχε μπόλικες μάχες και μερικές σκηνές που είχαν τα προσωπικά τους, το πότε πέρασε η ώρα δεν το κατάλαβα καθόλου.

Δημοσ.

Το ειδα:

Καλο ηταν, το 1 μου αρεσε περισσοτερο αλλα σιγουρα δεν το λες μετρια ταινια και το 2, με απογοητευσε λιγο ο ultron για να πω την αληθεια τον περιμενα πιο intimidating. Ξενερωσα επισης οταν πεθανε ο quicksilver, 1000 φορες προτιμουσα να πεθαινε ο hawkeye ο οποιος γινοταν setup σχεδον σε ολη την ταινια. Κριμα με το που εγινε introduce και με το potential που ειχε να φυγει ετσι γρηγορα.

Δημοσ.

το ειδα το Σάββατο.

Εντάξει,είπαμε αμερικανια,κομικ κλπ αλλα τοσο άνευρο και άψυχο,δε το περίμενα...

ενα συνεχόμενο μπαμ μπουμ,διάλογοι της πλάκας,καμιά φορά πήγαινε να το παίξει σοβαρό,με τα κλασσικά και εντελώς καθυστερημένα στερεοτυπικά διλήμματα και απαντήσεις,του στυλ μπειφορμερς.,ηθοποιία απλά ανύπαρκτη.

Εντάξει,μιλάμε για φόλα ολκής.

Δημοσ.

αυτό που την ρίχνει πραγματικά πολύ είναι ότι επανηλλειμένα πάει να ενσωματώσει πιο σοβαρούς/βαρύγδουπους διαλόγους και μονολόγους για να μην είναι σκέτη δράση αλλά το αποτέλεσμα είναι να βγαίνουν εντελώς ξεκάρφωτα, λες και έχεις κάνει κομμάτια δυο ταινίες και τις έκανες ένα cut βάσει plot keywords

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη  φιλε trayban εσυ περιμενες σε κομικ ταινια να δεις ηθοποιια?
αυτη η ταινια το μονο που ειχε να κανει ηταν απλα να κανει ποιο σκοτεινα τα πραγματα και πιο σοβαρα γιατι ερχονται πιο σκοτεινες εποχες στις επομενες ταινιες για τους ηρωες της Marvel (βλεπε Civil War, Infinity War) δεν το πετυχαν αρκετα...δυστυχως γιατι περιμενα να ειναι πιο γ@μιας ο Ultron!
Θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε ενα θεματακι που με ενοχλει....
Εσεις θα θελατε να ηταν η ταινια στη αρχικη της κοπια 3 και μιση ωρες η πολυ απλα σας εφταναν αυτες οι 2 και κατι?

Δημοσ.

Συγνωμη  φιλε trayban εσυ περιμενες σε κομικ ταινια να δεις ηθοποιια?

αυτη η ταινια το μονο που ειχε να κανει ηταν απλα να κανει ποιο σκοτεινα τα πραγματα και πιο σοβαρα γιατι ερχονται πιο σκοτεινες εποχες στις επομενες ταινιες για τους ηρωες της Marvel (βλεπε Civil War, Infinity War) δεν το πετυχαν αρκετα...δυστυχως γιατι περιμενα να ειναι πιο γ@μιας ο Ultron!

Θελω να μου πειτε την γνωμη σας σε ενα θεματακι που με ενοχλει....

Εσεις θα θελατε να ηταν η ταινια στη αρχικη της κοπια 3 και μιση ωρες η πολυ απλα σας εφταναν αυτες οι 2 και κατι?

και στα μπατμαν και τα ironman,υπερηρωες είναι.

μονο στα 2 avengers,παίζουν όλοι απλά για τον χαβαλέ,απλα ο downey του ξεφεύγει και παίζει κάπως καλύτερα.

Επισης δε το καταλαβαίνω αυτο το βλαμμένο επιχείρημα,οτι είναι ταινία βασισμένη σε κόμικ....ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτιμούσα τις 3+ ώρες μιας και η ώρα πέρασε αρκετά γρήγορα στο σινεμά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...