Speculoos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Την περασμένη βδομάδα βγήκε Ιρλανδία, παρόλο που ήμουν δεν πήγα σε κάποιο σινεμά. Οι ντόπιες κριτικές μιλάνε για μια μέτρια ταινία που σε όλη τη διάρκειά της ακολουθεί το ίδιο μοτίβο σε στυλ "μπαμ-μπουμ-γκρίνια/ρομάντσο μεταξύ των ηρώων-πιο μεγάλο μπαμ-μπουμ-εξυπνάδα RDJr". Στα μείον επίσης το ότι η Scarlet (της Marvel εννοώ, που όπως ξέραμε στην ταινία θεωρείται ως...enhanced human και όχι mutant) έχει διακοσμητικό ρόλο. Pure κόμικ ταινία που δε θέλει να γίνει σε κανένα σημείο σοβαρή αλλά δε δίνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδει. Προσωπικά οι αρνητικές κριτικές δεν με πτοούν από το να πάω να την δω. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από Speculoos
Linus_Lost Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Eγω θα παω να τη δω στα Στερ μιας και εχει φοβερη εικονα η 4Κ οθονη που εχουνε...! 1
NT1G Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μία mid credit scene έχει, οπότε μην περιμένετε ως το τέλος τέλος 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Pure κόμικ ταινία που δε θέλει να γίνει σε κανένα σημείο σοβαρή αλλά δε δίνει κάτι που δεν έχουμε ξαναδει. Προσωπικά οι αρνητικές κριτικές δεν με πτοούν από το να πάω να την δω. That's what I like. Iron Man 3 είχαμε τον PTSD Stark για "δράμα" και είχα ξενερώσει.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Για ασφάλεια μην ανησυχείς,στη Μόσχα μαι Αγία Πετρουπόλη όλα είναι κομπλέ.Υπάρχουν κάτι περιοχές που ο κόσμος δε πατάει μετά τις 9 ν βράδη,αλλά αυτό ισχύει παντού σχεδόν σε μεγαλούπολεις.Αν δεν κάνεις ανοησία να πας από ρώσικες περιφέρειες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.Ειδηκά τους ξένους τους προσέχουν οι επίσημες αρχές. Για καλές τιμές στα ξενοδοχεία ξέχνα το,δεν υπάρχει απλά.Πανάκριβα παντού.Πάλι καλά το δικό μου το πληρώνει η εταιρεία που εργάζομαι. Μεγάλη προκατάληψη σχετικά με τις ρωσίδες. Έχεις αμάξι,φράγκο,στάτους και υψηλή θέση τις έχεις.Τόσο απλά. Οι δικές μας διαφέρουνε? Αν ναι τότε έλειπα για αρκετό καιρό και παίρνω εισιτήριο επιστροφής αύριο κιόλας. Και περιμένω πως και πως κάπτεν Αμέρικα civil war. Εκεί θα γίνει χαμός.Θα το φτιάξουν λένε οι συντελεστές του winter soldier που μου άρεσε πολύ. Οι δικές μας όμως άμα βγάλουν το skinny staff τζιν ή το κολάν ο κώλος τους φτάνει στο γόνατο, στα της ταινίας τώρα την είδα και βλεπόταν ευχάριστα, σίγουρα θα την δω στο cosmos Όταν βολέψει
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 με κατι τετοια το κοβω να ξεπερναει το δις σε εισπράξεις http://adage.com/article/behind-the-work/marvel-samsung-s-vr-experience-throws-a-mighty-avengers-battle/298330/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=Social
dekulinkgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μολις γυρισα.Αρκετα καλη.Κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με την πρωτη.Οποτε οσοι γουσταρανε την πρωτη θα τους αρεσει και αυτη.Και η mid credit scene ηταν ολα τα λεφτα. 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οποτε οσοι γουσταρανε την πρωτη θα τους αρεσει και αυτη. Καλο αυτο. Μακαρι.
aekoupoli Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και εγω μολις την ειδα,πιστευω ειναι στα ιδια επιπεδα με την πρωτη,εχει πολυ smash και μερικες καλες ατακες που σε κανουν να γελας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Την αδικεί το 72% στο RT νομίζω, προς το 80 είναι imo...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μόλις την είδα, πολύ καλή και σίγουρα καλύτερη από την πρώτη που βαριόσουν από ένα σημείο και μετά. Εδώ είχε περισσότερο χαβαλέ, καλύτερα εφέ και η υπόθεση ήταν καλύτερη από ότι περίμενα.
kostool13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Την αδικεί το 72% στο RT νομίζω, προς το 80 είναι imo... Haters gonna hate. Τουλάχιστο στα ίδια επίπεδα με την πρώτη, κάτι που αποτελεί κατόρθωμα καθώς με ένα τόσο πολυπληθές πλέον roster ηρώων θα ήταν πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα. Και σίγουρα είναι η πιο πιστή στα κόμικ απεικόνιση υπερηρωικών μαχών μέχρι στιγμής σε ταινία. Τα combos αλλά και η ταυτόχρονη παρουσία/δράση πολλών ηρώων ταυτόχρονα στο ίδιο πλάνο με έκαναν να νομίζω ότι διαβάζω σελίδες κόμικ. Σχετικά με ένα από τα συχνότερα παράπονα που διαβάζω, ότι κουράζουν τα συνεχή αστειάκια και ατάκες - σήμα κατατεθέν του Whedon, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Και σίγουρα απουσιάζουν μελανά σημεία τύπου "I don't see how that's a party" του πρώτου Avengers.
Pa0ki Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Την είδα και γω χθες Δεν ξέρω,η πρώτη μου άρεσε πιο πολύ,ο Ultron μου φάνηκε λίγο meh για villain Σίγουρα πάντως είσαι τίμια ταινία για cinema, χορταίνεις μπαμ μπουμ εφέ και ξυλiκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα