Em_Zed Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Έλα πες τι είδες στο τέλος. Κάπου στο space, o Thanos φοράει ένα γάντι (το Infinity Gauntlet?) και λέει: fine, I'll do it myself then.
Akboy Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Όποιος δεν μπορεί να περιμένει και ξέρει ρώσικα να πάει εκεί που "κλωτσάνε κώλους"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ναι τώρα τρέχουμε για cam στο AoU... 6
king2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Κυκλοφόρησε πριν λίγο ενα rip απο cam αλλά λέω να περιμένω την bluray εκδοση η με βλέπω για κόσμος να το δουμε σινεμά όπως το πρωτο avengers.
smarianina Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 καλύτερα σινεμα αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα...τετοιες ταινίες με τόσο καλά εφε δεν αξίζει να τη δεις σε άθλια rip 2
king2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 καλύτερα σινεμα αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα...τετοιες ταινίες με τόσο καλά εφε δεν αξίζει να τη δεις σε άθλια rip Για σινεμά το κοβω με καλη παρέα.Ποτε δεν βλέπουμε ταινία κατώτερη του 720p.
gatokoritso Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 <p>καλύτερα σινεμα αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα...τετοιες ταινίες με τόσο καλά εφε δεν αξίζει να τη δεις σε άθλια rip</p> Ακριβως τόσες προσφορές παίζουν τώρα. Αμαρτία είναι...
jpaokx Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το είδα και εγώ....ωραία ταινία..Αρκετή δράση!
dNt^ Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πάντως παιδιά αν θέλετε να κάνετε post ενώ έχετε δει την ταινία, εάν περιλαμβάνει πράγματα σχετικά με την πλοκή της ταινίας (π.χ. ο χ τρώει ξύλο από τον ψ αλλά ο z έρχεται και σώζει την κατάσταση) βάλτε ένα spoiler tag 2
coffeex Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Όποιος δεν μπορεί να περιμένει και ξέρει ρώσικα να πάει εκεί που "κλωτσάνε κώλους" Βγήκε και στα Αγγλικά αλλά θα περιμένω να δω αν το σινεμά που πηγαίνω παίξει την ταινία, διαφορετικά... Τέτοιου είδους ταινίες είναι για σινεμά.
xristoforos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το είδα λοιπόν. Ζω και εργζομαι στη Ρωσία με συμβόλαιο,εδώ η ταινία ήδη παίζεται στα σινεμά. Το έργο αυτό είναι μόνο για σινεμά,όχι απαραίτητα για 3D.Είναι ποιό σκοτεινό και φιλοσοφικό από το πρώτο.Στο πρώτο οι συντελεστές το ρίξανε καθαρά στη διασκέδαση,και το πετύχανε 100% για μένα.Από τις καλύτερες ταινίες κόμικ ever.Στο δεύτερο βάλανε και δράμα με φιλοσοφία σχετικά με την ευθήνη της επιστήμης για τα αποτελέσματα των πράξεών της.Επίσης υπάρχει και κάποιο θρυσκευτηκό μύνημα (δεν είμαι τρελός,όποιος το είδε μάλλον θα το πρόσεχε).Και όλα αυτά σου τα παρουσιάζουν πάρα πολύ ποιοτικά. Αν περιμένετε αυτην την γλυκιά τρέλα και χαβαλέ όπως στο πρώτο πρέπει να προειδοποιηθούν ότι δεν υπάρχει σε τέτοιον βαθμό. Κάποιες πετυχημένες πλάκες ναι,μεχρί εκεί ομώς.Μάχες πάντως δεν λείπουν,και είναι ωρέες και αρκετά κόμικ.Αλλά αν στο πρώτο το πεδίο δράσης ήταν Νεα Υορκι χωρίς περιορισμούς στο δεύτερο περισσοτερες μάχες είναι σε κλειστούς χώρους και σε ανύπαρκτες χώρες που δεν ενθουσιάζουν. Επίσης υπάρχει και ένα περίεργο και περιτό για μένα love story.Θέμα γουστού αλλά εγώ το βρήκα βαρετό και χωρίς κανένα νόημα. Ο αντίπαλος αρκετά ποιο τρομοκρατική και δραματκή φιγούρα με ενδιαφέροντα διλλήματα και με ωραία φωνή του James Spader.Ο τύπος είναι μέγα επαγγελμιατίας και φαίνεται.Θέμα γούστου και πάλι,εγώ πάντως ψυφίζω χαβαλέ Λόκι. αυτά πάνω κάτω
trayban Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το είδα λοιπόν. Ζω και εργζομαι στη Ρωσία με συμβόλαιο,εδώ η ταινία ήδη παίζεται στα σινεμά. Το έργο αυτό είναι μόνο για σινεμά,όχι απαραίτητα για 3D.Είναι ποιό σκοτεινό και φιλοσοφικό από το πρώτο.Στο πρώτο οι συντελεστές το ρίξανε καθαρά στη διασκέδαση,και το πετύχανε 100% για μένα.Από τις καλύτερες ταινίες κόμικ ever.Στο δεύτερο βάλανε και δράμα με φιλοσοφία σχετικά με την ευθήνη της επιστήμης για τα αποτελέσματα των πράξεών της.Επίσης υπάρχει και κάποιο θρυσκευτηκό μύνημα (δεν είμαι τρελός,όποιος το είδε μάλλον θα το πρόσεχε).Και όλα αυτά σου τα παρουσιάζουν πάρα πολύ ποιοτικά. Αν περιμένετε αυτην την γλυκιά τρέλα και χαβαλέ όπως στο πρώτο πρέπει να προειδοποιηθούν ότι δεν υπάρχει σε τέτοιον βαθμό. Κάποιες πετυχημένες πλάκες ναι,μεχρί εκεί ομώς.Μάχες πάντως δεν λείπουν,και είναι ωρέες και αρκετά κόμικ.Αλλά αν στο πρώτο το πεδίο δράσης ήταν Νεα Υορκι χωρίς περιορισμούς στο δεύτερο περισσοτερες μάχες είναι σε κλειστούς χώρους και σε ανύπαρκτες χώρες που δεν ενθουσιάζουν. Επίσης υπάρχει και ένα περίεργο και περιτό για μένα love story.Θέμα γουστού αλλά εγώ το βρήκα βαρετό και χωρίς κανένα νόημα. Ο αντίπαλος αρκετά ποιο τρομοκρατική και δραματκή φιγούρα με ενδιαφέροντα διλλήματα και με ωραία φωνή του James Spader.Ο τύπος είναι μέγα επαγγελμιατίας και φαίνεται.Θέμα γούστου και πάλι,εγώ πάντως ψυφίζω χαβαλέ Λόκι. αυτά πάνω κάτω Τον Αύγουστο υα πάω Μόσχα και Πετρούπολη, ποιες περιοχές να κοιτάξω για ξενοδοχεία με λογικές τιμές και ασφάλεια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα