Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 για loki, heimdall λέει που δεν τους έχουμε δει σε preview photos και η πλοκή είναι ότι: η scarlet (witch, όχι η johansson) δείχνει από ένα όραμα σε κάθε ήρωα λογικά ως αντίπαλος για να διασπάσει την ομάδα ε ποιο είναι το όραμα για το thor: λογικά ότι ο loki ζει και βασιλεύει στο asgard και για αυτό λογικά ο thor φεύγει δεν ξέρω κατά πόσο θα συνδεθεί με το ragnarok αλλά παίζει κι αυτό λογικά voila για σκηνή μετά τους τίτλους τέλους? not bad...
KilliK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 εγω διαβασα πως δεν ειναι η Scarlet που τους δειχνει το οραμα, αλλα η αδερφη του Black Panther στην Wakanda. γιαυτο βλεπουμε στα τραιλερς, την μια σκηνη την μαυρη γκομενα να μπαινει μεσα στην υπογεια λιμνουλα, και σε μια αλλη τον Θωρ να πεταγεται μεσα απο καποιο νερο. λενε οτι οι δυο σκηνες ειναι στην ιδια σεκανς.
oneofthem Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) για σκηνή μετά τους τίτλους τέλους? not bad... είχα την εντύπωση πως αυτό θα είναι main story, στο 'tear you apart from the inside' παρ'ότι εμείς δεν θα βλέπουμε τι εξελίσσεται σε αυτή τη τοποθεσία και θα είμαστε εδώ πέρα που γίνεται χαμός και όλοι αναρωτιούνται γιατί τους παράτησε ο ήρωας την ώρα που τον χρειάζονται, νομίζω πως η σκηνή που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα δείξει και τους άλλους χαραχτήρες θα πέσει μες την ταινία κανονικά μαζί με το grey hulk για να ολοκληρώσει την πλοκή 'μείναμε με το αυτό στο χέρι' αν είναι μία σκηνή, λογικά θα πέσει ή αυτή του οράματος ή της άφιξης του ήρωα εκεί(?) και μετά μένουμε με την εμπειρία ότι ναι μεν όλοι επέστρεψαν για την τελική μάχη, αλλά το post apocalypse πόρισμα είναι ότι ο ένας πεθαίνει/πάει για ragnarok, ο άλλος επιβεβαιώνεται ως δημόσιος κίνδυνος για τον πλανήτη γη και πρέπει να φύγει ενώ οι δύο που μένουν πάνε για civil war φάση(?) λέμε τώρα έτσι... εγω διαβασα πως δεν ειναι η Scarlet που τους δειχνει το οραμα, αλλα η αδερφη του Black Panther στην Wakanda. γιαυτο βλεπουμε στα τραιλερς, την μια σκηνη την μαυρη γκομενα να μπαινει μεσα στην υπογεια λιμνουλα, και σε μια αλλη τον Θωρ να πεταγεται μεσα απο καποιο νερο. λενε οτι οι δυο σκηνες ειναι στην ιδια σεκανς. αυτό που έγραψα υπάρχει σε διαλόγους official video νομίζω, οπότε είναι σχετικά σίγουρο ότι είναι αυτή αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν καταλαβαίνω πως θα κολλήσει ο klaw στην πλοκή με το μέταλλο χωρίς να δούμε panther βέβαια αλλά από την άλλη είναι ψιλοαδύνατο να κάνει proper introduction με όλα αυτά που θα γίνονται (εξάλλου εδώ κόλλησε ultron χωρίς pym) η γενική πλοκή είναι ψιλοstandard βάσει όσων ξέρουμε, αλλά λεπτομέρειες και η σειρά που θα τα πάρει ο whedon κανείς δεν τη ξέρει - πάντως η σειρά που δίνει το chronological edit video δεν βγάζει πολύ νόημα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από oneofthem
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εγω παντως ακομη δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι οι δυναμεις της Scarlet.
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τελικα ποιες ειναι οι δυναμεις της Scarlet? οχι της κωλου, της αλλης της Witch.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 http://marvel.wikia.com/Wanda_Maximoff_(Earth-616) powers, αλλά φαντάζομαι ότι ζητάς κάτι άλλο?
paularas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 moar hype https://www.youtube.com/watch?v=hpazy0BHzxY 4
coffeex Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έτσι όπως το πάνε αυτοί θα μας δείξουν όλη την ταινία
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Είμαι έτοιμος να γράψω την κριτική μου στο "Ποιά ταινία μόλις είδατε;".
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Είμαι έτοιμος να γράψω την κριτική μου στο "Ποιά ταινία μόλις είδατε;". Ανυπομονουμε!!! 1
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) SOON... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα