Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ποίος είναι ο Ultron? Ουτέ καν τον θυμάμαι αυτόν στα παιδικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 google it?
Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 google it? Μπορώ να το κάνω αυτο ρε Thresh. Δεν είναι αυτό το point μου. Απλά, δεν πρέπει να είναι και πολύ γνωστός χαρακτήρας (μπορεί να κάνω και λάθος).
KilliK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://screencrush.com/captain-america-civil-war-scarlett-johansson/ άκυρο στην υπόθεση για την BW λοιπόν... σιγα να μην την σκοτωνανε, ποια θα'χανε μετα για τα ass shots? οι φημες θελουν τον Quicksilver να σκοτωνεται, γιαυτο και βλεπουμε την SW να ουρλιαζει στο τραιλερ. ΙΜΗΟ, αν καποιος την φαει αυτος θαναι ο Hawkeye. επισης παω στοιχημα πως το Hulkbuster ελεγχεται απο τον Ultron με τον Tony παγιδευμενο μεσα, ενω χτυπιεται με τον Hulk. ελπιζω δηλαδη γιατι ετσι θαχει και πιο σασπενς η ολη σεκανς. Ποίος είναι ο Ultron? Ουτέ καν τον θυμάμαι αυτόν στα παιδικα. ο νεμεσις των Avengers και ενας απο τους καλυτερους γνωστους κακους της Marvel. (τουλαχιστον για τους φανς) εξαιτιας του Jack-o'-lantern design του, ηταν ο μονος που με τρομαζε οταν τον διαβαζα μικρος. ελπιζω ναχει κανει καλη δουλεια ο Joss με τον χαρακτηρα του ωστε να επανορθωσει η Μαρβελ για τους χλιαρους κακους που μας εχει δωσει μεχρι τωρα. εχει κανει καλη αρχη μιας και το casting του Spader ηταν ιδιοφυες. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2015 από Sellers 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 σιγα να μην την σκοτωνανε, ποια θα'χανε μετα για τα ass shots? Την Όλσεν και την Γκουίνεθ. Μην τις υποτιμάς! Α και την Μαρία Χιλ.
KilliK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν τις υποτιμαω. αλλα την κ*λαρα της Δανεζας δεν την φτανουν. γεμιζει το πλανο ρε παιδι μου. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μπορώ να το κάνω αυτο ρε Thresh. Δεν είναι αυτό το point μου. Απλά, δεν πρέπει να είναι και πολύ γνωστός χαρακτήρας (μπορεί να κάνω και λάθος). και για αυτό θα έπαιρνες απάντηση αν googlαρες 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδη ρε γαμωτο τοσο δυσκολο ειναι να βαλετε το γ@μημ$νο το spoiler? "Οι φήμες"... Τι δεν κατάλαβες ας πούμε? δεν τις υποτιμαω. αλλα την κ*λαρα της Δανεζας δεν την φτανουν. γεμιζει το πλανο ρε παιδι μου. Υπάρχει πρόβλημα με την εισαγωγή url εικόνων? ή μόνο εγώ το χω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 υποθέσεις είναι από φήμες, τπτ confirmed/leaked...
linuslost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Yποθεσεις ειναι, αλλα καποιες μπορουν να βγουν... Βαλτε ενα σποιλερ και ειμαστε ολοι οκ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 και δεν τις σκέφτεται κανείς αυτές τις υποθέσεις ή απλά παίρνουμε ως δεδομένο ότι επειδή είναι οι καλοί δεν πεθαίνουν?
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κοιτάξτε δεν παρακολουθώ το τόπικ, και δεν έχω και γενικότερη ιδέα για το σύμπαν της Marvel. Οι υποθέσεις, και το τι προσωπικά θα θέλαμε να γίνει, μπορεί να μπεί εκτός σπόιλερ. Αναφορές σε τυχόν κόμικς που έχετε διαβάσει και αποκαλύπτουν το οτιδήποτε μπαίνουν σε σποιλερ. Αυτά. (Κίλλικ σόρρυ, αν αυτο που έβαλα σε σποιλερ στο μνμ σου ήταν απλά υποθέσεις, νόμιζα ότι ήταν πράγματα απο τα κομιξ.) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 δεν είναι αναφορά από comic, αυτές είναι λογικό να μπουν σε spoiler 1
linuslost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Aν ειναι σκετες υποθεσεις ζητω και εγω συγνωμη! Απλως νομιζα οτι ηταν υποθεσεις βασισμενες σε κομιξ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα