aekoupoli Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 4 μπας και δουμε και τιποτα αλλο τωρα που μας καλομαθε :P
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ακόμα δεν το είδαμε... 2,7,9? http://mashable.com/2014/10/30/dream-casting-captain-marve/ ασαλιωτα το 8. επισης η τρανσεξουαλ 3 τι γυρευει στη λιστα;
oneofthem Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 εγώ θα πήγαινα για αρκετά ψηλή ηθοποιό κι ας μην είναι στα comic είναι τόσο δυνατή που θα μου κακοφαίνεται να της ρίχνουν δύο κεφάλια οι άλλοι σε κανένα μελλοντικό avengers θα δούμε πως θα δείξει και η wonder woman αν και δεν είναι τόσο ψηλοί οι άντρες της dc επίσης φανταστείτε να παίζει δίπλα σε black widow και έτσι πως είναι ψωμωμένη η scarlett j να ρίχνει στην άλλη που θα χει σκιστεί στο fitness αλλά οι δυνάμεις να είναι εντελώς αντίστροφα
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ας ειναι κοντη, μπορει να φοραει ψηλα τακουνια.
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Θέλετε κι εσείς ο Θορ να φοράει το helmet, ή μόνο εγώ? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Θέλετε κι εσείς ο Θορ να φοράει το helmet, ή μόνο εγώ? Θα ήταν πιο cool (και comic-accurate) με helmet. Αν και επειδή το cinematic universe είναι πιο κοντά στο Ultimate, δεν φόραγε εκεί κράνος ε; Πάντως η αγαπημένη μου στολή του είναι η "Marvel Now!". 1
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ιστορικα παντως, τετοια φτερωτα κρανη δεν φορουσαν οι αρχαιοι νορβηγοι, ουτε οι θεοι και ηρωες στη μυθολογια τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 ιστορικα παντως, τετοια φτερωτα κρανη δεν φορουσαν οι αρχαιοι νορβηγοι, ουτε οι θεοι και ηρωες στη μυθολογια τους. Καλά ναι, ούτε ιστορικά μίλαγε παλαιοαγγλικά με "thou", "verily", κλπ ο Thor. Aναρωτιέμαι αν ο Thor πει κάτι παρόμοιο όταν πιάσει τον Stark από τον λαιμό στην ταινία: 2
Kostasspil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Καλά ναι, ούτε ιστορικά μίλαγε παλαιοαγγλικά με "thou", "verily", κλπ ο Thor. Aναρωτιέμαι αν ο Thor πει κάτι παρόμοιο όταν πιάσει τον Stark από τον λαιμό στην ταινία: Εφόσον η αφορμή είναι όντως ότι ο Τόνυ έβαλε μπροστά τον Ούλτρον, λογικά θα τον ξεχέσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα