TheCaptainSS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Καλησπερα. Εχω συνδεση στην Wind-Tellas και ενω πληρωνω 24 Mbps παιρνω 6,5 τις καλες μερες. Νομίζω ειναι ADSL2+. Μπορει να μου πει κανεις τι μπορει να φταει; Το ρουτερ ειναι Oxygen.
TheCaptainSS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τις κακές ημέρες τι παίρνεις? 3,5-4 Mbps
eddie1996 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 3,5-4 Mbps Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νομίζω ότι φταίει η εταιρεία. ίσως το ρουτερ να πάλιωσε δεν ξέρω. Ρώτα κάποιον γείτοναα που έχει άλλη εταιρεία πχ forthnet and hellas online ή ακόμη καλύτερα από την wind.
peeperman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πολλά μπορεί να φταίνε, όπως για παράδειγμα η απόσταση από το DSLAM, η κατάσταση του κεντρικού καλωδίου, η κατάσταση του δικού σου ζεύγους κτλπ. ADSL2+ είναι όλα τα πακέτα ιντερνετ πια.
makron Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 μπορεί Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νομίζω ότι φταίει η εταιρεία. ίσως το ρουτερ να πάλιωσε δεν ξέρω. Ρώτα κάποιον γείτοναα που έχει άλλη εταιρεία πχ forthnet and hellas online ή ακόμη καλύτερα από την wind. το καλύτερο θα ήταν αυτό και αν δει ότι και άλλοι έχουν πρόβλημα με wind τότε πρέπει ρωτήσει τι φταίει και αν δεν βγάλει άκρη τότε αλλάζει πάροχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα