Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λέει ο τίτλος. Αναγκάστηκα να κάνω format γιατι κολλούσε σαν τρελό. Κράτησα τα πάντα εκτος απο δυο φωτογραφίες που τις χρειάζομαι γιατι ειναι ρυθμίσεις για κάτι στην δουλειά μου.

Τι κάνω τώρα ?! έχω βάλει ενα Asoftech Data Recovery και υποτίθεται οτι ψάχνει αλλα πρέπει σήμερα να τις βρω με κάποιο τρόπο !

edit : τα αρχεία ηταν στην μνήμη του κινητού κ όχι στην sd card

HELP PLZ!

Δημοσ.

φρίκη .. οταν πάτησα mass στο κινητό μου ειπε οτι δεν θα ειναι mass storage η internal αλλα μόνο η sdcard
wtf....... θα τα δοκιμάσω τώρα κ θα σου πω ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκείνο που ειχα βάλει βρήκε αλλα ήθελε να το αγοράσω - fail
αυτό που μου ειπες το easeus σκανάρει αυτομάτος τα πάντα και δεν μπορώ να διαλέξω μόνο φωτογραφίες , το άφησα τόση ώρα και βρήκε 2000 φωτογραφίες αλλα 2 ηταν κανονικές , οι άλλες απο παιχνίδια ... το έκλεισα γιατι έδειχνε να έχει ώρες μπροστά του. Αν μπορούσα να διαλέξω για .jpeg/.jpg οπως στο πρώτο θα ηταν κομπλέ

τώρα θα δοκιμάσω το άλλο να δούμε :/

πάντως οι φωτογραφίες δεν ηταν στην sd αλλα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου ...

edit :-------------------------------------------------------

φιλε AMD Expert εισαι αρχηγός ! με έσωσες !!!
τις βρήκα τελικά ! το άφησα ξανά τα easeus και έψαξε , βρήκε 5-6k φωτογραφίες και μετά έκανα search με το mt27i που ειναι το όνομα του κινητού μου και τις βρήκε!!

thanks x 1000!!

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ που έσβησα κατά λάθος τις φωτογραφίες (όχι φορμάτ, απλό delete) στο android κινητό μου (LG G2), τι μπορώ να κάνω για να τις ανακτήσω;

Όποιος μπορεί, ας με βοηθήσει ρε παιδιά, με επείγει πολύ το θέμα!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω ένα lenovo s90A , στο οποίο έπειτα από factory reset , έχω χάσει όλες τις φωτογραφίες. Δυστυχώς , δεν είχα ενεργοποιημένο κάποιο συγχρονισμό (πχ google photos) , για να μπορέσω να τις επαναφέρω . Κατέβασα το dr fone , από το οποίο όμως δεν μπορώ να βρώ κάποια λύση , αφού μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να κάνω ροοτ το κινητό . Διάβασα όμως ότι αν το κάνω ροοτ , θα χάσω την εγγύηση (έχω το κινητό μόνο 8 μήνες) . έχω δοκιμάσει με κάποιες εφαρμογές μέσω google playstore , αλλά τις μόνες φωτογραφίες που διαβάζει , είναι κάποια εικονίδια viber . Ζητώ την βοήθεια σαςςςςςςςςςςς .

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και με το diskdigger,το είχα δοκιμάσει έτσι κ αλλιώς . Πιθανολογώ ότι παίζει ρόλο που η συσκευή δεν είναι ροοτ .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε την ευκαιρία να πάρει πίσω τις φωτογραφίες πριν αντικατασταθούν τα δεδομένα. Οδηγός αποκατάστασης φωτογραφιών για το Android:

http://www.android-mobile-manager.com/resources/recover-deleted-photos-videos-from-android-phone.html

Επεξ/σία από Werfkjl
Δημοσ.

Εφ 'όσον οι φωτογραφίες σας δεν έχουν αντικατασταθεί, μπορείτε να τα πάρετε πίσω όμως μορφή

Τι εισαι εσυ;;; Bot;;;. Το google translate στα καλυτερα του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...