Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και μετα τα 2 ειναι κοροιδια ολες οι εγγυησεις...

Τί εννοείς; Απο τα 2 χρόνια και πάνω είναι κοροιδία οι εγγυήσεις; Γιατί;

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν καλυπτουν τα παντα όπως τα 2 πρώτα χρόνια... καλυπτουν ορισμένα τμήματα μόνο ή μονο ανταλλακτικά ή μονο εργασία...

Δημοσ.

Δεν είναι όλες έτσι.

Στα ΚΙΑ για παράδειγμα είναι 7 χρόνια εργοστασιακή.

Εργασία στα σέρβις καμιά εγγύηση δεν καλύπτει. Άλλες προσφορές αυτές. 

Δημοσ.

Γιατι δεν καλυπτουν τα παντα όπως τα 2 πρώτα χρόνια... καλυπτουν ορισμένα τμήματα μόνο ή μονο ανταλλακτικά ή μονο εργασία...

H 7ετής εγγύηση της ΚΙΑ καλύπτει πλήρως το αμάξι  (μηχανικά μέρη και ηλεκτρικά ) καθώς και την εργασία άσε που είναι μεταβιβάσιμη εγγύηση όταν πουλήσεις το αμάξι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεκτό... Δε γνωρίζω απο κορεατικα/κινεζικα κλπ τι ισχύει...! Στα ευρωπαικά παει 2 ή 3 χρόνια εργοστασιακή και μετα μια που τη βαφτίζουν προνομιακή και ουσιαστικά καλύπτει λίγα πραγματα...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Τα ρουμανικα/γερμανικά κλπ είναι έτσι συνήθως.

Αν και στις τελευταίες επεκτάσεις που κάνουν αν θυμάμαι καλά καλύπτουν οτι και η εργοστασιακη.

Δημοσ.

δεκτό... Δε γνωρίζω απο κορεατικα/κινεζικα κλπ τι ισχύει...! Στα ευρωπαικά παει 2 ή 3 χρόνια εργοστασιακή και μετα μια που τη βαφτίζουν προνομιακή και ουσιαστικά καλύπτει λίγα πραγματα...

Ναι γιατί είναι εγγύηση που μεσολαβεί ασφαλιστική εταιρεία και δεν ειναι καθαρα εργοστασιακή απο τα 2 ή 3 χρόνια και μετά με ότι συνεπαγεται αυτο. Στην ΚΙΑ είναι καθαρά εργοστασιακή εγγύηση και απο τι έχω διαβάσει είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που δίνει τέτοια εγγύηση και νομίζω η μοναδική εώς τώρα.

Δημοσ.

βενζίνη.... μου είπαν ότι τελικά δεν άξιζε πετρέλαιο με βάση τα χιλιόμετρα που θα κάνω (περίπου 10κ), πιθανότητα ζημιάς και κόστος

Δημοσ.

βενζίνη.... μου είπαν ότι τελικά δεν άξιζε πετρέλαιο με βάση τα χιλιόμετρα που θα κάνω (περίπου 10κ), πιθανότητα ζημιάς και κόστος

Σε πρώτη φάση που το σκέφτομαι έχουν δίκιο. Εξάλλου ο 1.2 λτ βενζίνης είναι οικονομικος κινητήρας και σαφώς το αμάξι έχει άλλα γκάζια σε σύγκριση με τα λιγότερα άλογα και τον πιο βαρύ πετρελαιοκινητήρα. Γενικά σε τεστ drive περιοδικών όλοι θετικά λένε για αυτό το αμάξι με τον 1.2 βενζίνης και κυρίως όλοι συμφωνούνε για την ποιότητα κύλισης για το καλό πάτημα στις στροφές ακόμα και υπο πίεση για την φιλική συμπεριφορά του καθώς και για την καλή κατανάλωση του κινητήρα του. 

Απο θέμα αξιοπιστίας τόσα χρόνια το swift έχει αποδειχθεί άριστο και τα ανταλλακτικά του είναι φθηνά.

Δημοσ.

καλοριζικο και καλοταξιδο . πιστευω θα το χαρεις . οσοι το εχουν ακουω τα καλυτερα . κυριως οσο αφορα την οικονομια και το στησιμο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...