GeorgeHellas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ειναι πολυ τίμιο αμαξάκι... Τα τέλη του ποσο ειναι; Αν τους ζορίσεις λιγο δε στο κατεβάζουν στα 13 στρογγυλα λες; μετρητο εχεις; Τέλη δεν έχει απ ότι ξερω. Είπε θα μ δώσει συναγερμό σίγουρα αλλα μου άφησε περιθώρια να τον πιεσω κιαλλο. Ναι μετρητά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 κοφτου τα... ο συναγερμος να μπει οπως και να εχει αλλα και αυτα του τα κοβεις ανετα (φατον σε στυλ θα ερχομαι εδω για τα σερβις κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimo69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mikra-diesel-Poso-asfalestera-kai-pio-oikonomika-einai-apo-to-diko-sas-montelo-benzinhs_119610.asp http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dokimh-Renault-Clio-1,5-dCi-90-PS-diesel_110658_13263.asp http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mikra-diesel-poy-den-kaine-%C2%ABtipota%C2%BB_118289.asp Kαλο το fiesta αλλα λιγο ποιο αργο στις ρεπριζ σε συγκριση με τον αναταγωνισμο.. Το ποιο σβελτο diesel με διαφορα ειναι το yaris. Μετα νομιζω θα κοιτουσα το clio. Δεν ξερω βεβαια ποσο μεγαλη διαφορα εχουν στις τιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Επειδή όπως λες τα κοίταξα οι τιμές που έχω είναι οι εξής. Ρίο 13κ, c3 12.8k (2η έκδοση), φιέστα 13.4 (τρεντ έκδοση), γιαρις 15.5κ ( έκδοση με 7 αερόσακους), κλιο ξεκινούσε από 15 και πάνω οπότε δεν έμαθα ακριβώς τιμή. Από αυτα οδήγησα τα τρία πρώτα και σε οδήγηση μ άρεσε το φιέστα καθότι ήταν πιο "βαρύ" στο δρόμο. Όλα είχαν καλές επιταχύνσεις και εγώ μεγάλες διαφορές δεν κατάλαβα. Το φιέστα παρόλο με πεντάρι κιβώτιο ήταν στις 2.5κ στροφές με 4η και 110χιλιομετρα ενώ το c3 και το ριο με 5η και με 6η αντίστοιχα. Οπότε μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε φιέστα... Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimo69 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ε fiesta τοτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κανένα panda diesel είδες? Δεν ξέρω πόσο βγαίνει αλλά είναι πολύ συμπαθητικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το πάντα δεν μ άρεσε. Το πουντι βγαίνει σε καλή τιμή αλλα τρεις γνωστοισ με το ίδιο αυτοκινητο από το 07 και μετά μ λένε μακρυα λόγω παρα πολλών ηλεκτρονικών προβλημάτων. Για το φιέστα με ανησύχησαν κάποια σχόλια ότι ο ντίζελ καίει πολύ. Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό; την παρασκευή θα πάω να οδηγησω και το γιαρις αν και τα δυο χιλιάρικα παραπάνω σε τιμή μου φαίνονται αρκετουτσικα να πω αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το 500 diesel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν πήγα καθόλου η αλήθεια είναι στη φιατ λόγω των αποψεων από τα κοντινά ατομα για τα ήλεκτρονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν πήγα καθόλου η αλήθεια είναι στη φιατ λόγω των αποψεων από τα κοντινά ατομα για τα ήλεκτρονικα.. α οκ, απλά το λέω γιατί εμένα μου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το δεύτερο που έχουμε είναι μια άλφα 156 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το δεύτερο που έχουμε είναι μια άλφα 156 Οι άλφα είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα! Θα ήθελα να είναι το επόμενό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Χάχα καλό είναι.. Στο θέμα μας λέτε αξίζουν τα δυο χιλιάρικα για γιαρις ή και με το φιέστα θα ειμαι οκ; (από θέμα κατανάλωσης και γενικα αξιοπιστίας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 μια χαρα ειναι το φιεστα... ομορφο, δεμενο, βαρυ, παταει ωραία στο δρόμο και με όσα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά πρέπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Χάχα καλό είναι.. Στο θέμα μας λέτε αξίζουν τα δυο χιλιάρικα για γιαρις ή και με το φιέστα θα ειμαι οκ; (από θέμα κατανάλωσης και γενικα αξιοπιστίας) fiesta φυσικα ! Το μόνο που θα με χάλαγε είναι η 2ετής εγγύηση που έχει . Τίποτα άλλο δεν με χαλάει. Το αμάξι είναι μια χαρά. Για seat ibiza είδες ή το θεωρείς μικρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα