Προς το περιεχόμενο

προτασεις για αυτοκινητο

GeorgeHellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από τη στιγμή που δεν του αρέσει το αυτοκίνητο για μένα καλύτερα να μην το πάρει...είναι κρίμα να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για καινούργιο αυτοκίνητο και να μη το γουστάρεις!

Φυσικά..αν δεν του αρεσει να δει κατι αλλο!! 

Εγω προσωπικα ξετρελαθηκα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yaris εχει τις καλυτερες επιδοσεις απο ολα τα diesel και ρεπριζ χωρις να υστερει στην οικονομια

Clio πατημα μεγαλυτερου αυτοκινητου και τρομερη οικονομια, μεσα ειναι κουκλακι (απ εξω ειναι υποκειμενικο)

fiesta κρατηματα και οικονομια - ο ecoboost σβελτος, οικονομικος αλλα εαν τον πιεσεις καιει 

grande punto ποιο φτηνο να το αγορασεις

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.. Δυστυχώς για τα ντίζελ μοντέλα κατά 90% θα παιχτεί απόσπαση και το αυτοκινητο θα κινείται μέσα σε πολη κυρίως οπότε και υποθέτω η αγορα ενός ντίζελ οχι μόνο για το επιπλεον κόστος αλλα και γιατι, όπως ακουσα αν δεν κάνουν χιλιόμετρα μπουκώνουν ( ισχύει κάτι τέτοιο??) άρα και σε βενζίνη στο σιδιο μπατζετ πάντα τι θα λέγατε?

Yaris εχει τις καλυτερες επιδοσεις απο ολα τα diesel και ρεπριζ χωρις να υστερει στην οικονομια

Clio πατημα μεγαλυτερου αυτοκινητου και τρομερη οικονομια, μεσα ειναι κουκλακι (απ εξω ειναι υποκειμενικο)

fiesta κρατηματα και οικονομια - ο ecoboost σβελτος, οικονομικος αλλα εαν τον πιεσεις καιει 

grande punto ποιο φτηνο να το αγορασεις

Ποιος αμαξι ενα το "πιεσεις" δεν καιει ????  :unsure:

Εγω με 1600...ζηλευω  τα 1000αρια !

Δεν σας αρέσει εμφανισιακά βρε αθεοφοβοι αυτό το αμάξι;

http://m.renault.gr/cars/newclio/gallery

και σας αρέσει περισσότερο αυτό;

http://m.ford.gr/CarsMobile/Fiesta

ακριβως

Απο το ελαχιστα Ρενω στην ιστορια που μου αρεσαν εξωτερικα

Ίσως το ασπριδερό φέρνει σε Grande Πunto

ακριβως

Το Yaris το θεωρω καθαρα γυναικειο

και κατα μεγαλο ποσοστο και το Polo

• Like 1

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.. Δυστυχώς για τα ντίζελ μοντέλα κατά 90% θα παιχτεί απόσπαση και το αυτοκινητο θα κινείται μέσα σε πολη κυρίως οπότε και υποθέτω η αγορα ενός ντίζελ οχι μόνο για το επιπλεον κόστος αλλα και γιατι, όπως ακουσα αν δεν κάνουν χιλιόμετρα μπουκώνουν ( ισχύει κάτι τέτοιο??) άρα και σε βενζίνη στο σιδιο μπατζετ πάντα τι θα λέγατε?

Yep,ο κινητήρας δεν προλαβαίνει να κάνει αυτό καθαρισμό κ μπουκώνει αν τον παίζεις άνοιξε κλεισε χωρίς να κανείς ανα 300κμ(ανάλογα το μοντέλο) τουλάχιστο 20κμ σερί με μια Α ταχύτητα.

Τα diesel ειναι ποιο οικονομικα εαν τα πιεσεις..

Δε νομίζω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ειμαι απελπισμένος.. :P καταρχήν να πω ότι λόγω της αντιπροσωπιας απέρριψα κια ρενω και χιουνται και μόνο αν έχει μεγάλη διαφορά απο τα αλλα μ άρεσε το ρενω κλιο και θα ξεχάσω την αντιπροσωπια.. Μετά πήγα είδα το φιέστα που μόνο σε 1600 βγαίνει πετρέλαιο αλλα θα έχει πιο μεγάλα έξοδα πχ ασφάλεια. Είδα και το πόλο που μπορώ να πω πως μ άρεσε αλλα φοβάμαι γτ ακούω συχνά για προβλήματα.

Συνεχίζοντας το σεντονακι είδα το γιαρις που όμως μου φάνηκε ακριβότερο αφου βγαίνει στα 15.5 για αξιοπρεπή έκδοση, αφου η βασική έχει μόνο 4 αερόσακους, αλλα παρόλο που ήταν ακριβότερο πιστεύω είναι το πιο αξιόπιστο και ήταν σίγουρα το πιο άνετο σε χώρους.

Ακομα είδα και το σουιφτ αλλα ο πετρελαιοκινητήρας του μου φάνηκε χειρότερος από τους άλλους με περισσότερο θόρυβο αλλα και η λαμαρίνα του πολύ μαλακή.. Τέλος είπα το σιτροεν σ3 το οποίο είναι μεν το φθηνότερο και με καλό εξοπλισμό αλλα φοβάμαι την εταιρία και επίσης μου φάνηκε πολύ φθηνι εσωτερικά..

Οπότε μετά από δυο εβδομάδες ερευνα δεν κατέληξα κάπου.. :P όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά.. Δεν ξέρω.. Οπότε να μαι πάλι εδώ να ζητω τα φώτα σας..

παρε το Polo... ψαξου σε σχετικά forum με τα vw και θα δεις οτι ειναι τουλαχιστον υπερβολές αυτα που λεγονται εδω μεσα για προβλήματα...

Ολα κάτι θα βγαλουν, αλλα οταν ειναι για γερμανικα καποιοι εδω μεσα βγαζουν τρελη οχτρα και μενος... παιρνουν την τριχα και την κανουν τριχια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ προς τα εκεί λέω να παω απλα το πενταρι κιβώτιο με ψιλοπροβληματισε.

Επεξ/σία από GeorgeHellas

Οδήγησα το 1.6 diesel fiesta titanium και εντυπωσιαστικα. Η τιμή που μ το άφησαν με το κλειδί στο χέρι 13400 την έκδοση trend. Τι λέτε;

Ειμαι απελπισμένος.. :P καταρχήν να πω ότι λόγω της αντιπροσωπιας απέρριψα κια ρενω και χιουνται 

Γιατί απέρριψες τις αντιπροσωπείες αυτές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...