Simos805 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ήχο surround 5.1 μέσω ψηφιακής εξόδου σε κωδικοποίηση DTS ή Dolby Surround στα παιχνίδια? Ακόμα και 1 παιχνίδι που έχω (το need for speed hot pursuit 2010) που έχει την επιλογή surround όταν την ενεργοποιώ δεν εμφανίζεται η ένδειξη"Decode" στο ηχοσύστημά μου (η οποία ένδειξη δείχνει ότι εισέρχεται ήχος surround) και ούτε ακούγεται κανονικά ο ήχος. Τι να κάνω?
comfuzio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τι windows έχεις και τι κάρτα ήχου / drivers? Και εγώ έχω ένα τέτοιο θέμα με win8.1 pro x64 και on-board realtek μέσω fiber αλλά λύση δεν έχω βρει ακόμα
Simos805 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τι windows έχεις και τι κάρτα ήχου / drivers? Και εγώ έχω ένα τέτοιο θέμα με win8.1 pro x64 και on-board realtek μέσω fiber αλλά λύση δεν έχω βρει ακόμα Κι εγώ windows 8.1 Pro x64 έχω. Ο υπολογιστής μου είναι το Macbook Pro Retina display late 2013 (μέσω bootcamp) το οποίο έχει on board κάρτα και από όσο θυμάμαι είναι realtek. Το fiber τι είναι?
Wintermute23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το Surround σημαίνει πως το παιχνίδι στέλνει 5.1 κανάλια στη κάρτα ήχου. Δεν σημαίνει πως στέλνει Dolby Digital ή DTS, ώστε να είναι αναγκαίο το decoding. Με Realtek κάρτες υπάρχει το παρακάτω κόλπο που ενεργοποιεί το Dolby Digital Live/DTS connect το οποιό συμπιέζει τον ήχο σε ένα από τα δύο format και μέσω spdif ή optical το στέλνει στον ενισχυτή/αποκωδικοποιητή http://www.techpowerup.com/forums/threads/unlocked-realtek-hd-audio-drivers-with-dolby-digital-live-and-dts-interactive.193148/
Simos805 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τελικά νομίζω δεν είναι realtek αν και δεν είμαι σίγουρος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα