magdalhnh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 έχω λογαριασμο Βαλε το viral lite . Κατέβασε το αρχείο στο pc σου και απο κει βαλτο χύμα στην κάρτα μνήμης του κινητού σου. Εγκατέστησε το χειροκίνητα. Θα βλέπεις κανονικά youtube. Θα το βρεις Site: εδώ
vagelispyr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τι κανει το viral lite?πηγα στο πλαισιο σημερα και τους ειπα να μου βαλουν το google play,μου εβαλαν την εφαρμογη αλλα οταν βαλω τους κωδικους μου λεει αδυνατη η συνδεση
magdalhnh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τι κανει το viral lite?πηγα στο πλαισιο σημερα και τους ειπα να μου βαλουν το google play,μου εβαλαν την εφαρμογη αλλα οταν βαλω τους κωδικους μου λεει αδυνατη η συνδεση To vire lite ειναι youtube player και μάλιστα ( αν θέλεις ) μένει ανοιχτό στο προσκήνιο και ακούς την μουσική σου, την ώρα που είσαι μέσα σε κάποια άλλη εφαρμογή.
vagelispyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ενταξει, απλα δεν καταλαβαινω γιατι ενω μου εβαλαν google play και βαζω τους κωδικους λεει η συνδεση δεν ειναι δυνατη
roulitsas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ο οδηγός λειτουργεί άψογα. Κατάφερα να κάνω και root το Breeze IV (με το Kingo Root) αλλά και να εγκαταστήσω τα Google Play, Google Play Services. Στην συνέχεια με την βοήθεια του "/system/app move", κατάφερα να ξηλώσω τα διάφορα app stores όπως 1Mobile Market, SlideMe Market, Apptoid Appstore που είχε μέσα το tablet. Πλέον στο background δεν τρέχει τπτ που δεν θέλω εγώ. Επιπρόσθετα με το Default App Manager application, ξεδήλωσα το Launcher3 σαν default Launcher (είναι System Launcher και δεν σου επιτρέπει να βάλεις άλλο) και έβαλα το Google Now Launcher. Πλέον νομίζω ότι για τα χρήματα του, το tablet αξίζει..... Συγχαρητήρια στους συγγραφείς του Guide και όσους συνέβαλαν σε αυτόν. 1
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ο οδηγός λειτουργεί άψογα. Κατάφερα να κάνω και root το Breeze IV (με το Kingo Root) αλλά και να εγκαταστήσω τα Google Play, Google Play Services. Στην συνέχεια με την βοήθεια του "/system/app move", κατάφερα να ξηλώσω τα διάφορα app stores όπως 1Mobile Market, SlideMe Market, Apptoid Appstore που είχε μέσα το tablet. Πλέον στο background δεν τρέχει τπτ που δεν θέλω εγώ. Επιπρόσθετα με το Default App Manager application, ξεδήλωσα το Launcher3 σαν default Launcher (είναι System Launcher και δεν σου επιτρέπει να βάλεις άλλο) και έβαλα το Google Now Launcher. Πλέον νομίζω ότι για τα χρήματα του, το tablet αξίζει..... Συγχαρητήρια στους συγγραφείς του Guide και όσους συνέβαλαν σε αυτόν. Επειδή έχω πρόβλημα σε ένα lenovo κινητό που δεν με αφήνει να αλλάξω launcher, η εφαρμογή που χρησιμοποίησες είναι Site: αυτή ; Αν όχι , βρήκα και ένα apk στο Site: xda μας κάνει; Αν μπορείς να δώσεις και κάποιες οδηγίες χρήσης, εκτός αν είναι κάτι εντελώς απλό, οπότε θα το βρω παίζοντας με την εφαρμογή.
roulitsas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Επειδή έχω πρόβλημα σε ένα lenovo κινητό που δεν με αφήνει να αλλάξω launcher, η εφαρμογή που χρησιμοποίησες είναι Site: αυτή ; Αν όχι , βρήκα και ένα apk στο Site: xda μας κάνει; Αν μπορείς να δώσεις και κάποιες οδηγίες χρήσης, εκτός αν είναι κάτι εντελώς απλό, οπότε θα το βρω παίζοντας με την εφαρμογή. Ακριβώς αυτή είναι. Σαν χρήση είναι εύκολη αλλά έχει ως απαραίτητη προυπόθεση να είναι rooted η συσκευή. Απο εκεί και έπειτα όταν ανοίξει, επιλέγεις το Show System Apps για να σου φέρει και όσες εφαρμογές είναι ως System ήδη και επιλέγεις αυτή που θες για να της αλλάξεις το status.
magdalhnh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ακριβώς αυτή είναι. Σαν χρήση είναι εύκολη αλλά έχει ως απαραίτητη προυπόθεση να είναι rooted η συσκευή. Απο εκεί και έπειτα όταν ανοίξει, επιλέγεις το Show System Apps για να σου φέρει και όσες εφαρμογές είναι ως System ήδη και επιλέγεις αυτή που θες για να της αλλάξεις το status. Το κινητό βεβαίως και είναι rooted. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
NAVO2876 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα...εμένα μου βγάζει συνέχεια fail...τι μπορεί να έχω κάνει λάθος? το καλώδιο μπορεί να φταίει?
GApid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα!Έχω και εγώ το turbo X breeze iv και το έκανα Root με Kingo Root χάρη στις οδηγίες του biosrazor (τον ευχαριστώ). Ακολούθησα αναλυτικά τις οδηγίες παρακάτω μέχρι τέλους ωστόσο (επειδή ο σύνδεσμος για τις εφαρμογές google δεν δούλευε) κατέβασα από διάφορα site το Google Services, Google Play κλπ. Και ενώ, λοιπόν, στην αρχή φαίνεται να είναι όλα καλά και να παίζουν οι εφαρμογές, μέσα σε 2-3 λεπτά μου βγάζει "η εφαρμογή Google Play έχει σταματήσει" και από κει και πέρα η καταστροφή... (εννοείται πως το youtube παρότι ανοίγει, δεν μπορεί να παίξει βιντεάκια)Έχει κανείς καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Το έχει παρουσιάσει και σε κάποιον άλλον;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα! Έχω και εγώ το turbo X breeze iv και το έκανα Root με Kingo Root χάρη στις οδηγίες του biosrazor (τον ευχαριστώ). Ακολούθησα αναλυτικά τις οδηγίες παρακάτω μέχρι τέλους ωστόσο (επειδή ο σύνδεσμος για τις εφαρμογές google δεν δούλευε) κατέβασα από διάφορα site το Google Services, Google Play κλπ. Και ενώ, λοιπόν, στην αρχή φαίνεται να είναι όλα καλά και να παίζουν οι εφαρμογές, μέσα σε 2-3 λεπτά μου βγάζει "η εφαρμογή Google Play έχει σταματήσει" και από κει και πέρα η καταστροφή... (εννοείται πως το youtube παρότι ανοίγει, δεν μπορεί να παίξει βιντεάκια) Έχει κανείς καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Το έχει παρουσιάσει και σε κάποιον άλλον; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η λύση είναι σε αυτό το ποστ http://forum.osarena.net/threads/Πώς-να-αποτρέψουμε-αυτόματο-τερματισμό-σε-play-store.3998/ 1
GApid Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η λύση είναι σε αυτό το ποστ http://forum.osarena.net/threads/Πώς-να-αποτρέψουμε-αυτόματο-τερματισμό-σε-play-store.3998/ Ευχαριστώ πολύ! Το tablet επιτέλους παίζει κανονικά τα προϊόντα Google!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα