Προς το περιεχόμενο

turbo x breeze iv,δεν εχει google store play...!!!!!!!τι κανω;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκανα λοιπον την μαλακια κ δεν ρωτησα κ πηρα αυτο το πραγμα το οποιο δεν εχει εγκατεστημενο το google play store,κραταω ακομα τις εργοστασιακες ρυθμισεις μεχρι να μου πειτε τι να κανω για να βαλω το google play,παρακαλω βοηθειστε με γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν μου ελεγες τα βηματα θα το εκτιμουσα πολυ

Δημοσ.

Κάνοντας root χάνεις την εγγύηση σου κι αυτά τα turbo-x χαλάνε 9 στα 10. Περίμενε λίγο καιρό, μη σου βγάλει κανα ελάττωμα και μετά το ροοτάρεις.

Δημοσ.

Λοιπον δεν θελει ουτε rootarisma ουτε τιποτα...θα κατεβασεις απο το μαρκετ του ταμπλετ την εφαρμογη apk την κανεις εγκατασταση υστερα πας στις ρθθμισεις εκει που λεει τοποθεσια ασφαλεια και βαζεις να δεχεσαι εφαρμογες απο αγνωστες πηγες...αφου το κανεις μπαινει εδω http://www.androidpot.net/google-play-store-apk-4.5.10-free-downloadκαταβαζεις την εφαρμογη και εισαι ετοιμος...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ερωσα πισω κ πηρα το samsung galaxy κ ηρεμησα

Δημοσ.

Το ερωσα πισω κ πηρα το samsung galaxy κ ηρεμησα

Με γειά σου. Ποιό samsung ακριβως πήρες; Επειδή κοιτάνε για ταμπλετ κάποιοι φίλοι μου, ρωτάω.

Δημοσ.

Το tab 4 το οποιο ειναι 7" και ειναι το πιο φτηνο galaxy αλλα πολυ καλο απο ουι βλεπω κανρι 199 ευρω

Σε ευχαριστω παρεπιπτοντως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον δεν θελει ουτε rootarisma ουτε τιποτα...θα κατεβασεις απο το μαρκετ του ταμπλετ την εφαρμογη apk την κανεις εγκατασταση υστερα πας στις ρθθμισεις εκει που λεει τοποθεσια ασφαλεια και βαζεις να δεχεσαι εφαρμογες απο αγνωστες πηγες...αφου το κανεις μπαινει εδω http://www.androidpot.net/google-play-store-apk-4.5.10-free-downloadκαταβαζεις την εφαρμογη και εισαι ετοιμος...

φιλε εχω ενα προβλημμα εχω το turbo x breeze  iv χωρις play store και οταν το κανω εγκατασταση και το ανοιξω κρασαρει με το που ανοιξει και με πεταει εξω οσες φορες και να το κανω...δοκιμασα διαφορα apk αλλα ολα το ιδιο. καποιος σε ενα αλλο forum ειχε γραψει οτι μπορεις με το /system/app mover apk να κανεις το play store εφαρμογη συστηματος. το εγκατεστησα αλλα για να δουλεψει πρεπει να ρουταρω την συσκευη κατι που δεν ξερω πως να κανω ουτε και θελω...ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθηστε οσοι μπορειτε...

Επεξ/σία από JTBOA
  • Like 1
Δημοσ.

Τωρα τελευταια στελνουν τα ταμπλετ τους χωρις root  και δεν μπορεις να βαλεις google play και συνηθως ουτε να rootαρεις

Δημοσ.

Καλα λεει και ο annorax. Ας πουμε, εγω εχω λενοβο ταμπλετ. Εχει play store. Ομως εγω εβαλα και 1 mobile και nokia x. Η διαφορα; καποιες εφαρμογες με πληρωμη ειναι δωρεαν!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...