Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Παιδιά καλημέρα! Θέλω να αγοράσω ένα i phone 5 και έχω μπει στη διαδικασία αναζήτησης μεταχειρισμένων από το ebay της Βρετανίας για την αποφυγή εξόδων στο τελωνείο...Έχει μπει κανένας άλλος στη διαδικασία που να γνωρίζει την αξιοπιστία μιας τέτοιας κίνησης? Και κάτι άλλο....το unlocked iphone 5 που θα έρθει από το Λονδίνο είναι αξιοποιήσιμο στην Ελλάδα... Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Το αγγλικό 5αρι, εφόσον ειναι ξεκλειδωτο απο δίκτυο και καθαρό απο icloud θα παίξει κανονικά... και εγω αγγλικό εχω... Θες το μοντέλο Α1429
Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ευχαριστώ...επίσης θα υποθέσω ότι δε θα είναι δεδομένος ο φορτιστής αν δεν τον γράφει η αγορά...
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 προφανώς αν δεν αναφέρεται δε θα περιέχεται... και να περιέχεται βεβαια θα ειναι αγγλικός οποτε θα χρειαστεί ανταπτορας (μικρο κόστος 1€ απλα το αναφέρω) 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φορτιστή τα περισσότερα θα έχουν, απλά θα χρειαστείς και ένα ανταπτοράκι που κάνει 1-2€. Πόσο τα βρίσκεις τα αγγλικά? Αξίζουν σε σχέση με ένα ελληνικό μεταχειρισμένο? Προσοχή πάντως αν το πάρεις από ebay προτίμησε κατάστημα και να έχει πολλές πωλήσεις και καλό ποσοστό αξιολόγησης (πάνω από 99% καλύτερα)
Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 βρίσκω από 240 έως 300 λίρες..380 ευρω μάξιμουμ δλδ...έχει κ με παραπάνω σαφώς...απλά έχω βάλει εκεί το όριο.. plus τα μεταφορικά..που ειναι γυρω στα 20 ευρω Ελληνικά used δεν έχω δει κ πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα πάντως...
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αν μιλάς για 16άρι για μένα δεν αξίζει. Με 300+ € θα βρεις ελληνικό
Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 προσπαθω να ειναι ή 32άρια ή 64άρια.. εκτός απο δω ξέρεις που αλλού μπορώ να αναζητησω ελληνικο?
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Άσε που αν είναι σου φτάσει 400€, στα 430€ ξεκινάνε τα 5c στο skroutz που είναι το ίδιο hardware με το 5αρι Δεν ξέρω τι έγινε με το προηγούμενό μου μήνυμα..έλεγα ότι είναι αρκετά τα χρήματα και ίσως να κοιτάξεις για ελληνικά μεταχειρισμένα. Υπάρχουν φόρουμ που ασχολούνται αποκλειστικά με iPhone, ρίξε μια ματιά. Και δες για λίγες μέρες και τις αγγελίες εδώ, εμφανίζονται πολλά νομίζω. Αν έχεις τη δυνατότητα καλύτερα να αγοράσεις χέρι με χέρι για να κάνεις και ένα βασικό έλεγχο.
Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 έχεις κ συ τα δίκια σου... ναι..άσε που σκέφτομαι ότι σε δύο μήνες...που θα βγει κ το 6 η λογική λέει ότι θα πέσει το 5άρι κι άλλο... ευχαριστώ πάντως
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 έχεις κ συ τα δίκια σου... ναι..άσε που σκέφτομαι ότι σε δύο μήνες...που θα βγει κ το 6 η λογική λέει ότι θα πέσει το 5άρι κι άλλο... ευχαριστώ πάντως Ασε τι λέει η λογική τα iPhone κρατάνε τιμές λόγω ποιότητας. Και απο εμένα πάντως καλύτερα να ψάξεις κάτι απο Ελλάδα, χέρι χέρι και μαλιστα απο χρήστη με αξιολογήσεις μη φας καμία πατάτα κ τρεχεις.
mikelamar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Απο ιδιώτη θα το πάρεις ή απο μαγαζί ; Sent from my iPhone using Insomnia
Tsourekis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 δεν έχω θέμα...έχω ήδη αρχίσει κ ψάχνω κ σε ελληνικά σάιτς...οι ιδιώτες πάντως είναι σαφώς περισσότεροι απο,τι βλέπω
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το Σεπτέμβρη θα πεσει 80-100€ και ίσως σε. Συμφέρει και το 5s που πολλοι θα θέλουν να το δώσουν για να πάρουν το 6 Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα