pesis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 κανε το to direct και οτι λενε τα παιδια και τελευταια επιλογη θα ειναι το φορματ
imni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Η αλλαγη στα χρωματα οφειλεται στους drivers μου εχει συμβει αρκετες φορες με καρτα Ati . Η αλλαζεις τα χρωματα απο τις ρυθμισεις η περνας νεοτερη η παλια εκδοση οδηγου . Η μπαρα στα δεξια του chrome ειναι φυσιολογικη . Για το σφαλμα ανοιξε το cmd as administrator και τρεξε την εντολη sfc /scannow . Οδηγιες http://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html οταν τελειωσει το σκαν τι να κανω??
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν χρειαζεται να κανεις κατι . Βρηκε σφαλματα τα διορθωσε ; Το παραθυρο βγαινει ακομα ;
imni Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 οτι ελεγε και η εοκονα στο link ..αλλα παλι μου βγαζει το dll
pesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 ενημερωση directx κι αν συνεχισει θα σε πω τι να κανεις και που να το βαλεις χειροκινιτα το συγκεκριμενο dll
imni Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 εχεις να μου στειλεις το link να το κατευασω..
pesis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 βασικα δεν νομιζω να ειναι απο το direcχ. ειναι sysmenu.dll οποτε παμε αλλου να δουμε. κλεισε το antivirus μπορει να νομιζει οτι ειναι ιος και να το πεταξει παλι μπες εδω http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?sysmenu και ακολουθα τις οδηγιες καλα. ισως στρωσει. δεν υποσχομαι. εγω τα βαζω μονος τα χαμμενα dll αλλα ειναι μανουρα σε μερικα στο να βρεις που να παει. τεσπα ακολουθα τα βηματα στο link
pesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 το λινκ βγαζει ερρορ πατα εκει sto go back και στην αναζητηστη sysmenu
imni Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Νομιζω πως εφτιαξε..εχει να μου το βγαλει αρκετα λεπτα απο τοτε που ανοιξα το λαπτοπ..εκανα οτι μου ελεγε το λινκ που μοου εδωσες pesis για οτιδηποτε νεοτερο θα ειδοποιησω
pesis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αυτο ηταν το δλλ καθαρισες μην ανησυχεις. οσο για την οθονη βλεπουμε
imni Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 οσο για την οθονη βλεπουμε για τα μικροτερα γραμματα λες??
imni Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 στο προγραμματακι της intel (στο δεξι κλικ) εχω την μεγιστη αναληση!δνε νομιζω να μπορω να κανω κατι καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα