Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και 2-3 μήνες πολεμάμε με τους τεχνικούς του οτε να φτιάξουμε το πρόβλημα που έχω..

Σχεδόν κάθε μέρα το απόγευμα απο της 6 μέχρι τής 9 το αργότερο θα ξεκινήσει..

ενώ όλη μέρα το ίντερνετ είναι μιά χαρά γρήγορο ξαφνικά το απόγευμα θα αρχίσει τής αποσυνδέσεις..

Συνέχεια κάθε 3-4 λεπτά και μία αποσύνδεση μέχρι αργά το βράδυ το πρώι πάλι όλα καλά..

Οι τεχνικοι του οτε έχουν έρθει εδώ καμιά 10ριά φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει..

Εχουν αλλάξει τα πάντα..καλώδια ρούτερ φιλτράκια όλα..

Κάποια ιδέα?

το οτι είναι συγεκριμένες ώρες κάθε μέρα μπορεί να μας πεί κάτι?

οι ρυθμήσεις του ρούτερ είναι οκ απ ότι μου είπαν

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι ενέργειες έκαναν ήταν μέσα στο σπίτι ή checkαραν και έξω? πχ κολώνα, καφάου κτλπ?

αν δεν έρθουν τις ώρες που συμβαίνει δεν θα γίνει κάτι πάντως...

Δημοσ.

Τα έχουν ελενξει όλα μεσα έξω..

Με λίγο διάβασμα που έριξα σε διαφορα φορουμ το ποιό κοντινό στην λύση μου είναι οτι κάτι διμιουργεί παρεμβολές στην γραμή μου..

Καποια συσκευή η κάτι στήν πολυκατοικία..

Δημοσ.

πιθανόν κάποια παρεμβολή.

ίσως τη συγκεκριμένη ώρα να λειτουργει κάτι το οποίο δημιουργεί παρεμβολές.

μπορεί να είναι και το ποιο απίθανο

Δημοσ.

Υπάρχει στο δίπλα κατάστημα απο μένα προβολείς οι οποίοι ανάβουν περίπου εκεινη την ώρα..20:40..

Σήμερα θα το τσεκάρω,

Αλλά δέν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα γιατι αυτοί οι προβολείς κλείνουν στής 22:30 και εμένα τπ πρόβλημα συνεχίζετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Πώς μπορώ να λύσο αυτό το πρόβλημα άν δέν μπορώ να βρώ τι είναι?

Η αλλαγή παρόχου θα ήταν λύση?

Εχω 2 γραμμές ίντερνετ και η 2η(cyta) λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα.

Υπάρχει περίπτωση να έχω αυτήν την παρεμβολή και να επιρεάζει μόνο την μία γραμμή?

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα. Ήρθαν οι τεχνικοί, ξεκίνησαν απ το σπίτι μου και ελέγχαν τα καλώδια ένα ένα προς το καφαο. Κάπου βρήκαν ένα κομμένο καλώδιο στριμμένο με το χέρι και γυμνό. Κάποιος θα το έκοψε κ θα το ένωσε μετά πρόχειρα.

Δίπλα είχε λάμπα του δρόμου που μόλις άναβε άρχιζαν οι αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Κάτι ξεκινάει εκείνη την ώρα και δημιουργει παρεμβολές. Το πιο πιθανό κάποιος μετασχηματιστής. κοντά στη γραμμή σου. Αν για παράδειγμα δίπλα στα καλώδια έχεις λάμπες xenon τότε το ballast εύκολα μπορεί να δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

O ote μου λέει οτι αν είναι παρεμβολές απο κάτι δέν πρόκειτε ποτέ να το βρούμε και οτι είμαι καταδικασμένος να έχω αποσυνδέσεις η να κλείσω την γραμμή.

Δεν παίζει να βρεθεί άν είναι κάτι τέτοιο..

Σήμερα ξανα μου έκανε αποσυνδέσεις το πρωί..

Πήρα καινουριο ρούτερ θα το βάλω το απόγευμα, ελπίζω να φταίει αυτο..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι θέμα router, κατά 99.9% είναι παρεμβολές, ζήτα να σου αλλάξουν ζεύγος...

Δημοσ.

εχει τύχει  να ανάβει πινακίδα καταστήματος κάτω απο διαμέρισμα και να ρίχνει την γραμμή - απόγευμα!! συγκεκριμένη ώρα !!

τσέκαρε εκείνη την ωρα που συμβαίνει τι γίνεται απο κάτω δίπλα απέναντι.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχθές αλλαξα το ρούτερ και είδα μεγάλη διαφορά στής αποσυνδέσεις πήρα ένα του εμπορίου tp-link πλέων οι αποσυνδέσεις μου έχουν περιοριστεί σε πολύ ελάχιστες.

Σήμερα ήρθε ο τεχνικός του οτέ (ξανά) για να ελένξει τής γραμμές και είδε απο τα μηχανήματα του οτι το πρόβλημα παραμένει απλα το καινούριο ρούτερ το ''σκεπάζει'' δέν μου κάνει αποσυνδέσεις αλλά ριχνει την ταχυτητα κανει τελοσ παντον κάποιες ενέργειες ωστε να μήν καταλαβαίνω ργώ οτι έχω αποσύνδεση,παρόλα αυτά έβλεπε οτι στήν γραμμή μου υπάρχει πολύ ''θοριβος''

Προσπαθώ να βρώ απο πού είναι αλλά δέν βγάζω άκρη.

Υπάρχει περίπτωση να είναι απο ΄΄ενα dimer που έχω για κάτι φώτα?Και άν ναι η αντικατασταση του με κοινο διακόπτη θα λύσει το πρόβλημα?

Το ρωτάω αυτό γιατί μόλις άναψα σήμερα τα φώτα κατευθείαν ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις..το δωκίμασα για κάνα μισάωρο και έβλεπα οτι όποτε το είχα κλειστό η γραμμή ήταν στρωμένη και όποτε το άνοιγα ξανα τα ίδια αλλά μετά απο κάνα μισάωρο η γραμμή έστρωσε και δέν είχα αποσυνδέσεις είτε τα έχω ανοιχτά τα φώτα με το dimer είτε όχι..

Καμιά ιδέα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...