Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια ... Η καρτα γραφικων μου βγαζει αυτο το μηνυμα  (το στοιχειο nvidia geforce experience backend σταματησε να λειτουργει)... Και συνηθως μου κλεινει το internet explorer....Γιατι;

Δημοσ.

Κανε uninstall τους drivers της κάρτας απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα των drivers με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνα τους drivers , αυτο με το internet explorer δεν ξέρω πως μπορει να εχει σχέση δοκίμασε παντως αυτο που σου ειπα γιατι αυτο το geforce experience ειναι ψιλό προβληματικό

Δημοσ.

Καλησπερα... Μια βοηθεια... Μου βγαζει αυτο το μηνυμα!! Τι συμβαινει; Γιατι μου το βγαζει;   Νομιζω μου το κανει οταν αφησω κατι στον internet explorer ανοικτο!!

post-254641-0-47728500-1406576590_thumb.png

Δημοσ.

Γεια σας... Εχω το εξης προβλημα με την καρτα γραφικων...  Νομιζω μετα απο καποια ωρα που εχω ανοικτο τον υπολογιστη μου βγαζει αυτο το μηνυμα... Γιατι  μου συμβαινει αυτο... Υπαρχει καποιο προβλημα;; Την καρτα γραφικων πριν λιγο καιρο την αγορασα... Και μετα  οτι εχω ανοιξει στον  internet explorer μου ζηταει να τα κλεισω!!!  Και δεν δουλευει καθολου;

post-254641-0-77285900-1407179697_thumb.png

Δημοσ.

Καλημερα.. Κατι σαν βοηθεια για αυτο που μου  βγαζει η καρτα γραφικων μου...  Τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

Πρόσφατα αντιμετώπισα πρόβλημα με τους drivers της nVidia όπου ενώ φαινόταν Installed τελικά δεν ήταν. Το δικό μου πρόβλημα ήταν τελικά θέμα των Windows και λύθηκε με format.

1. Αυτό που είπε ο SPANK το έκανες;

2. Στο δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σου βγάζει to nVidia control panel; Αν ναι όταν το επιλέγεις ανοίγει κανονικά;

Δημοσ.

Ναι το εκανα... Και μετα εκανα παλι εγκατασταση την καρτα γραφικων... Ναι μου ανοιγει κανονικα!!

Δημοσ.

Γράψε λίγο από τι αποτελείται το σύστημά σου και κατέβασε από Link.png Site: εδώ το autoruns. Τρέξε το σαν διαχειριστής και δες αν οι drivers ξεκινούν κανονικά με το ξεκίνημα του PC καθώς και αν ξεκινά και το Geforce exp. Παιχνίδια παίζεις κανονικά;

Δημοσ.

Μπα με παιχνιδια δεν παιζω!!! Βαριεμαι..

Ναι το κατεβασα..Και το ετρεξα!! 

Απο αυτο που κατεβασα φαινεται κατι; Αν λειτουργει; Κ.τ.λ.

Μου εβγαλε αυτο..

post-254641-0-71266300-1407218125_thumb.png

post-254641-0-63042300-1407218591_thumb.png

Δημοσ.

Βλέπω ότι το "nvtmru.exe" σου βγάζει "file not found". Ίσως να φταίει αυτό αφού σύμφωνα με τα gforce forums 

That file is one of the components of GeForce Experience. It is not recommended to disable it, as that may impair GeForce Experience functionality.

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις μόνο το geforce experience και να το ξαναεγκαταστήσεις.

Δημοσ.

Καλησπερα...  Να απεγκαταστησω  μονο το geforce απο που θα παω!! Πως θα το κανω.... Και μετα τι θα κανω... Ευχαριστω..

Δημοσ.

Καλημερα... Μια βοηθεια...(Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις μόνο το geforce εμπειρία και να το ξαναεγκαταστήσεις)... Να ρωτησω απο που θα παω για να κανω αυτην την ενεργεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...