PantelosK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Όπως λέω και στον τίτλο ψάχνω πατέντα ώστε να πιάνω δίκτυα από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση γίνεται. Είμαι στρατό και η μόνη λύση για να την παλέψω είναι αυτό. Επειδή δεν έχω ψαχτεί πολύ γενικά με το θέμα πείτε μου αν μπορείτε τι χρειάζεται να πάρω ώστε να μπορώ να πιάσω όσα περισσότερα δίκτυα γίνεται γύρω από το στρατόπεδο με την ελπίδα να υπάρχει κάποιο ξεκλειδωμένο.. είναι αρκετές οι μέρες ακόμα και δεν υπάρχει σωτηρία. υ.γ. στο σύνολο των χρημάτων να μην πάμε πολύ πάνω από τα...40 ας πούμε....
KiriosD Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σε τι απόσταση βρίσκεσαι από κατοικίσιμη περιοχή; Όταν λες στρατόπεδο το μυαλό μου πάει σε τουλάχιστον 500 με 1000 μέτρα από το πιο κοντινό σπίτι. Έτσι έχεις δύο επιλογές... είτε φορτώνεις το κινητό σου με προγραμμα δεδομένων και το κάνεις access point είτε θα πάρεις πιάτο και θα κάνεις συνδρομή για δορυφορικό internet. Το κατα πόσο επιτρέπεται η δεύτερη λύση είναι άλλο πρόβλημα...
PantelosK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 όχι όχι..είμαστε στο κέντρο της καλαμαριάς.
KiriosD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 WiFi adapter + κεραία μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις αλλά είμαι εκτός παιχνιδιού εδώ για να προτείνω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα