Προς το περιεχόμενο

6870 <<υπερθερμαινεται>> στους 74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε βρε μικρός που είναι ο κόσμος.

Προχθές είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την 6850 μου:

http://www.insomnia.gr/topic/537825-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%85%CF%81%CF%83%CE%B7-case-fans%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-cfm/

Ευτυχώς εγώ το έλυσα απλά αλλάζοντας τον ανεμιστήρα που έχει το κουτί μου να βαρά αέρα στη κάρτα γραφικών,και βάζοντας μέσω Catalyst το fan που έχω πάνω η ίδια η κάρτα στο max.

Τι κουτί έχεις ? Έχει θέση ανεμιστήρα στο πλαινό τοίχος στο ύψος της κάρτας γραφικών ? 

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας παιδια,

μιας και νουμπας σχετικα με καρτες γραφικων-παιχνιδια κτλ και αφου βρηκα παρομοιο θεμα ειπα να μια ανοιξω νεο thread...

εχω εδω και χρονο την ati radeon hd 6870 και χθες κατεβασα το watchdogs...

τα εβαλα ολα στο ultra, επαιζε κανονικα (βεβαια με μικρα κολληματα και οριζοντιες γραμμες) μεχρι που με πεταξε εξω...

Σε τι ρυθμισεις μπορει να παιξει το παιχνιδι η καρτα ωστε να μην εχω θεματα???

Δημοσ.

Όταν λες οριζόντιες γραμμές κάπως έτσι?

background010000.jpg

de_dust20002.jpg

Αν ναι τότε έχεις θέμα με την κάρτα σου. Άνοιγμα, καθάρισμα κουτί και κάρτα γραφικών από σκόνες και βρομιά, αλλαγή της πάστας στην κάρτα και ξαναδες. Αν συνεχίζεται το ίδιο κατέβασε τα ρολόγια από το catalyst σε πυρήνα και μνήμες λίγο και δες τι θα σου κάνει.

Δημοσ.

οχι τοσο εντονα φιλε...ειναι σαν να ειναι 2 εικονες εννομενες με μικρη αποκλιση...

το κατεβασα στο medium ,επαιξα κανα 5λεπτο και με πεταξε ξανα.

Ανοιγω το παιχνιδι παλι ,πατας continue με πεταει απο τ loading...

Ξανα παλι, το κατεβαζω low,παιζει λιγο, κολλαει η εικονα και τσουπ παλι εξω...

Δημοσ.

υπ' όψιν ότι το watch dogs σε ultra γραφικά θέλει η κάρτα γραφικών σου να έχει 4gb μνήμη...

Κάνε ότι σου παν τα παιδιά (ξεσκόνισμα κτλπ) και βάλε συγκεκριμένα τη ρύθμιση των textures στο χαμηλότερο που μπορείς να διαλέξεις.

Η κάρτα σου έχει 1gb μνήμη.

Δημοσ.

τα κατεβασα ολα τερμα χαμηλα ...παιζω 2 λεπτα και με πεταει παλι,περιεργο

λογω ωρας θα κανω αυριο το καθαρισμα απο σκονες κτλ

παντως δεν ειναι λογικο να μην το παιζω με τις χαμηλοτερες ρυθμισεις ετσι???

Δημοσ.

εμένα πάντως φτάνει 100c η 6870 μου σε ενα game που παίζω τελευταία.. δυστυχώς reference, αλλα δεν μασάει. με το trixx την κρατάω σχετικά χαμηλά (75c-80c) με σχετικά ανεκτό θόρυβο ανεμηστηρακίου... αν και με την πρώτη ευκαιρία θα αλλάξω η κάρτα η ψύκτρα :P

Δημοσ.

Αν σου δείχνει 50C στο idle OK. Αν είναι σε παιχνίδι αυτό τότε κάνε τα υπόλοιπα με την σειρά αφού καθαρίσεις και αλλάξεις πάστες στην κάρτα:

1) Ξήλωσε τους drivers της κάρτας με το DDU, επανεκκίνηση και εγκατάσταση τους τελευταίους και παίξε, αν συνεχίζει

2) Ξήλωσε και ξαναβάλε το παιχνίδι/α που σου κάνουν το πρόβλημα πάντα με επανεκκίνηση και αν συνεχίζει τότε

3) αν υπάρχει άλλο τροφοδοτικό πρόχειρο τσέκαρε μήπως φταίει αυτό αν και είναι απίθανο μάλλον να φταίει αυτό αλλιώς μάλλον η κάρτα σου τα έχει φτύσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...