Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αν εχει καποιος καποια ιδεα ας βοηθησει.

Εδω και μηνες ειμαι με 2x4gb kit corsair vengeance με xmp pofile ενεργο στα 1600mhz χωρις κανενα προβλημα, τσεκαρισμενο με memtest, prime95 κτλ. χωρις κανενα προβλημα, το συστημα πηγαινε νερακι. 

Σημερα μου εδωσε ενας φιλος μια υδροψυξη ετοιμη και την εβαλα απλως, τι θα μπορουσε να ειχε συμβει σε μια αλλαγη ψυκτρας και μονο, να μην καθονται με τιποτα στα 1600 οι μνημες και μολις κανω boot μου βγαζει συνεχεια, επι ωρες που προσπαθουσα, OC failed και κανει reset το bios και τις γυρναει στα 1333??

Υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια στη μητρικη οι καπου αλλου την ωρα που αλλαζα την ψυκτρα?

Δημοσ.

Ζημιά δεν νομίζω να έγινε το πιο πιθανό οπως το βλέπω ειναι να έφυγε καποια ρύθμιση που ειχες μεσα στο bios για να παίζουν σταθερά στα 1600 , στο λεω γιατι εχει τύχει και σε εμένα να φύγει μια μικρή ρύθμιση και δεν έπαιζαν με τίποτα και έσπαγα το κεφάλι μου τι δεν έβαζα σωστά

Δημοσ.

Δεν μπηκα καν στο bios, μονο μια ψυκτρα αλλαξα. Ακομη κι αν αλλαξε μονη της καποια ρυθμιση, μπηκα απειρες φορες και τσεκαρα τα παντα...

Οταν αφηνω ενα stick ram κλειδωνει κανονικα το xmp στα 1600mhz.

Μου ερεχεται να την πεταξω τη mobo, γιατι πηρα και ενα κιτ απο ενα φιλο που εχει τις ιδιες και παλι τα ιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...