Slark Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Όχι , 600Τ θέλω εγώ απλά είπα μια τιμή που μπορω να διαθέσω τώρα εάν υπάρχει και λιγότερο κομπλε...! Απλά για το 600Τ σε θέμα χωριτηκοτας δεν ξερω τι θα γινει.
Millennium Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο 600Τ στείλε πμ.
Skr1ll3x Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 α) με 270 φτιάχνει αλλος ολοκληρο υπολογιστή β) το θέμα ειναι στην κατηγορία "Νεα συστήματα" γ) βλέπω καλα αυτο που ποσταρα; επεσε ο intel 520 ή ειναι ιδέα μου; οση ωρα έκανε να το επισημάνει του εστηνα σύστημα... απλο, κατανοητό; Καλα κατεβασε λιγο το τονο σου για αρχη και βλεπουμε.. Το φαινομενο που ανεφερα εχει επαναληφθει ουκ ολιγες φορες και με αφορμη εσενα το εγραψα, μπας και το νιωσουν αρκετοι που βιαζονται να απαντησουν σε ενα θεμα, διαβαζοντας απλα τον τιτλο.. Κουτί θέλω μόνο παίδες , εχω ένα 3πλο ψυγείο και ενα 2πλό και είμαι κάτωχος είδη ΝΖΧΤ PHANTOM απλά θέλω να βρώ κάτι καλύτερο όσο για το 600T σαν τι μόντα θέλει για το 3πλό ψυγείο? Συγγνώμη και όλας για την αναστάτωση απλά νόμιζα ότι είμαι στο σωστό section. Σου απαντησα πριν απο λιγη ωρα στο pm σου, για το πως και τι.. Απ'τη στιγμη που το βαλες στο ματι ολα γινονται.. μερακι και σωστα εργαλεια να υπαρχουν.. Καλα τα παμε με το recruit στο 600Τ club ενα χρονο τωρα.. Μου φαινεται πρεπει να βαλουμε μπρος αντιστοιχο topic (τυπου oc.net) Case closed. Lock it. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα