Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προτεινω να συμπληρωσης την παρακατω φορμα 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Δημοσ.

προτεινω να συμπληρωσης την παρακατω φορμα 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Σκετο κουτί θέλω..

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι το επισημανε και σε δευτερο post, αλλα καποιοι κλασσικα βιαζονται χωρις να διαβαζουν τιποτα αλλο περα απο τον τιτλο..

@ TS.. εγω ειμαι κατοχος ηδη ενος 600Τ οποτε θα στο προτεινα χωρις δευτερη σκεψη.. με εναν ενδιασμο για την οροφη και οτι θελει καποιος μοντες για να χωρεσει ψυγειο σε push/pull.. Υπαρχουν για αλλοι Κουρσαροι φυσικα με καλυτερη διανομη χωρου για τα ψυγεια..

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ο OP εννοεί pc case όχι σύνθεση ολόκληρου υπολογιστή :P

α) με 270 φτιάχνει αλλος ολοκληρο υπολογιστή

β) το θέμα ειναι στην κατηγορία "Νεα συστήματα"

γ) βλέπω καλα αυτο που ποσταρα; επεσε ο intel 520 ή ειναι ιδέα μου;   :P

Το θεμα ειναι οτι το επισημανε και σε δευτερο post, αλλα καποιοι κλασσικα βιαζονται χωρις να διαβαζουν τιποτα αλλο περα απο τον τιτλο..

οση ωρα έκανε να το επισημάνει του εστηνα σύστημα... απλο, κατανοητό;

• Like 4
Δημοσ.

Κουτί θέλω μόνο παίδες , εχω ένα 3πλο ψυγείο και ενα 2πλό και είμαι κάτωχος είδη ΝΖΧΤ PHANTOM απλά θέλω να βρώ κάτι καλύτερο όσο για το 600T σαν τι μόντα θέλει για το 3πλό ψυγείο?

Συγγνώμη και όλας για την αναστάτωση απλά νόμιζα ότι είμαι στο σωστό section.

Δημοσ.

600T και ξερο ψωμι. 270 ευρω τι κουτι θες αραγε? εκτος αν θες κα χωσεις την πεθερα σου εκει μεσα να μην σε πρηζει  :P  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...