Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα μεταχειρισμένο iphone 4s,  το έκανα restore με ενεργοποιημένη την υπηρεσία εύρεσης iphone με δικό μου Apple id. Το ανοίγω και όταν μου εμφανίζει ενεργοποίηση  iphone και βάζω το id δεν δέχεται τα στοιχεία μου. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.

για πηγαινε και στην ιστοσελιδα και βαλε τα στοιχεια σου να δεις τα δεχεται??εαν ναι τοτε ισως βαζεις κατι λαθος..

Δημοσ.

Πες μου  τι να κάνω. Εννοείς verify Apple id?

Υπάρχει περίπτωση να είναι πεσμένος ο server? Γιατί το διάβασα και αυτό σε διάφορα forums.

Δημοσ.

Πες μου  τι να κάνω. Εννοείς verify Apple id?

Υπάρχει περίπτωση να είναι πεσμένος ο server? Γιατί το διάβασα και αυτό σε διάφορα forums.

Αυτό που έπαθες είναι ότι αγόρασες μεταχειρισμένο το αειφον και επειδή δεν ξέρεις, δεν τσέκαρες αν ο τύπος έχει απενεργοποιήσει το find my iphone (είτε επίτηδες είτε γιατί ούτε αυτός δεν ξέρει), και κάνοντας το ρηστορ με ενεργοποιημένο το αειφον, ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις είναι βάζοντας τα στοιχεία ΤΟΥ. Πρέπει να τον βρεις πάση θυσία και να βρεθείτε και να βάλει το δικό του Apple ID/password αλλιώς έχεις ένα αειφον άχρηστο να το κοιτάς απλά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...