Mitsigun26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα μεταχειρισμένο iphone 4s, το έκανα restore με ενεργοποιημένη την υπηρεσία εύρεσης iphone με δικό μου Apple id. Το ανοίγω και όταν μου εμφανίζει ενεργοποίηση iphone και βάζω το id δεν δέχεται τα στοιχεία μου. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω??
tsotsoros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 για πηγαινε και στην ιστοσελιδα και βαλε τα στοιχεια σου να δεις τα δεχεται??εαν ναι τοτε ισως βαζεις κατι λαθος..
Mitsigun26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πες μου τι να κάνω. Εννοείς verify Apple id? Υπάρχει περίπτωση να είναι πεσμένος ο server? Γιατί το διάβασα και αυτό σε διάφορα forums.
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Πες μου τι να κάνω. Εννοείς verify Apple id? Υπάρχει περίπτωση να είναι πεσμένος ο server? Γιατί το διάβασα και αυτό σε διάφορα forums. Αυτό που έπαθες είναι ότι αγόρασες μεταχειρισμένο το αειφον και επειδή δεν ξέρεις, δεν τσέκαρες αν ο τύπος έχει απενεργοποιήσει το find my iphone (είτε επίτηδες είτε γιατί ούτε αυτός δεν ξέρει), και κάνοντας το ρηστορ με ενεργοποιημένο το αειφον, ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις είναι βάζοντας τα στοιχεία ΤΟΥ. Πρέπει να τον βρεις πάση θυσία και να βρεθείτε και να βάλει το δικό του Apple ID/password αλλιώς έχεις ένα αειφον άχρηστο να το κοιτάς απλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα