thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σκεφτομαι τον αλλο μηνα που θα ναι τα γεννεθλια μου να αγορασω το παραπανω Tablet της Microsoft με 300 Ευρω μου δινουν και δωρο ενα πληκτρολογιο με μια βαση μαζι του αξιας 79 Ευρω να το αγορασω λετε αξιζει ; Δεν το θελω για παιχνιδια κλπ ποτε μου δεν ασχολειθηκα αλλα θα ηθελα να ρωτησω η καρτα γραφικων του που εχει (ULP GeForce) ειναι καλη και ο επεξεραστης του (NVIDIA Tegra 3 - Quad-core 1.3GHz) επισς ο σκληρος του δισκους στην περιπτωση αυτη θα ελεγα καλυτερα η εσωτερικη του μνημη μεγευθηνεται μπορω να του βαλω και 64 ή 128GB αμαν θελω ; Σιγουρα μοναδα για cd/dvd-ram δεν εχει απο οσο βλεπω οχι οτι τα χρεισιμοποιηω. Θα αντεξει στα δυο χρονια ; Γιατι το θελω για το πανεπιστιμειο μου να μην παιρνω τα Laptops και να με ποναει η μεση μου. Επισης recovery μεσω usb οπως γινεται στα Laptops θα μπορω να του κανω με το πρωτο ξεκινημα ; Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σκεφτομαι τον αλλο μηνα που θα ναι τα γεννεθλια μου να αγορασω το παραπανω Tablet της Microsoft με 300 Ευρω μου δινουν και δωρο ενα πληκτρολογιο με μια βαση μαζι του αξιας 79 Ευρω να το αγορασω λετε αξιζει ; Δεν το θελω για παιχνιδια κλπ ποτε μου δεν ασχολειθηκα αλλα θα ηθελα να ρωτησω η καρτα γραφικων του που εχει (ULP GeForce) ειναι καλη και ο επεξεραστης του (NVIDIA Tegra 3 - Quad-core 1.3GHz) επισς ο σκληρος του δισκους στην περιπτωση αυτη θα ελεγα καλυτερα η εσωτερικη του μνημη μεγευθηνεται μπορω να του βαλω και 64 ή 128GB αμαν θελω ; Σιγουρα μοναδα για cd/dvd-ram δεν εχει απο οσο βλεπω οχι οτι τα χρεισιμοποιηω. Θα αντεξει στα δυο χρονια ; Γιατι το θελω για το πανεπιστιμειο μου να μην παιρνω τα Laptops και να με ποναει η μεση μου. Επισης recovery μεσω usb οπως γινεται στα Laptops θα μπορω να του κανω με το πρωτο ξεκινημα ; Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας. Εχεις υποψη σου οτι τρεχει window RT και οχι κανονικα windows 8.x? Αυτο σημαινει οτι δεν τρεχει τις εφαρμογες των windows 7 και ουτε συμπεριφερεται σαν κανονικο λαπτοπ,αλλα σαν tablet,με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο το android που εχουν αλλα tablets! Οχι σε κανενα tablet δεν μπορεις να αυξησει την χωριτικοτητα του δισκου,απλα μονο να προσθεσει microSD. Αν το δουμε σαν tablet,ο tegra 3 ειναι πολυ αδυναμος soc(επεξεργαστης&καρτα γραφικων) και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο για τα σημερινα δεδομενα,ποσο μαλλον, για να σου κρατησει και 2χρονια! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εχεις υποψη σου οτι τρεχει window RT και οχι κανονικα windows 8.x? Αυτο σημαινει οτι δεν τρεχει τις εφαρμογες των windows 7 και ουτε συμπεριφερεται σαν κανονικο λαπτοπ,αλλα σαν tablet,με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες απο το android που εχουν αλλα tablets! Οχι σε κανενα tablet δεν μπορεις να αυξησει την χωριτικοτητα του δισκου,απλα μονο να προσθεσει microSD. Αν το δουμε σαν tablet,ο tegra 3 ειναι πολυ αδυναμος soc(επεξεργαστης&καρτα γραφικων) και σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο για τα σημερινα δεδομενα,ποσο μαλλον, για να σου κρατησει και 2χρονια! Σε αντιθεση με τα iPad Mini τι παιξεται με τα Tablet της Microsoft και τα iPad mini της Apple μας ; Ειναι καλυτερα ή χειροτερα τα Tablet της Microsoft ; Δυο χρονια φιλε ektor7 ειναι οτι πρεπει γιατι τοσα χρονια κραταει το πανεπιστιμειο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σε αντιθεση με τα iPad Mini τι παιξεται με τα Tablet της Microsoft και τα iPad mini της Apple μας ; Ειναι καλυτερα ή χειροτερα τα Tablet της Microsoft ; Δυο χρονια φιλε ektor7 ειναι οτι πρεπει γιατι τοσα χρονια κραταει το πανεπιστιμειο μου. Για να αντικαταστησεις το laptop με tablet σ'αυτα τα χρηματα,καλυτερα κοιτα για Asus T100 ή το καινουριο Acer Aspire Switch 10 εχουν αποσπομενο πληκτρολογιο και τρεχουν κανονικα windows οπως ειναι αυτα των λαπτοπ μας και ΠΑΡΑ πολυ πιο καλους soc απο τον tegra 3! Για τα tablets της microsoft κοιτα πρωτα αυτο και μετα ρωτα οτι θες εδω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα