alexkapellakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ο τίτλος της ανάρτησης μου νομίζω πως είναι πλήρως κατανοητός... Το θέμα είναι να καταλάβω κιόλας γιατί θα το συνδέσω εκεί που θα μου πείτε... ΔΗΛΑΔΗ... http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA-H55M-USB3/Manual/207472 Δείτε μία το εγχειρίδιο και πείτε μου σε ποια απο τις SATA 0-1-2-3-4-5-6-7 είναι σωστό να συνδέσω: 1. τον OS HDD (SSD 125GB) 2. τους 2 HDD (απλούς 500άριδες με περιεχόμενα ταινίες, μουσική κλπ) 3. Blu-Ray Drive Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!!
AlienTechGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Όλες οι θύρες είναι SATA2 οπότε δεν έχει σημασία που θα τα συνδέσεις.
DeejayTelis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σε κάποιες, ελάχιστες μεν περιπτώσεις, μπορεί να παίζει ρόλο η sata port γιατί η καποιες ανήκουν σε διαφορετικά sata controller, πχ native intel ή κάποιο Marvell, στην περίπτωση σου που το ΜοΒο είναι καινούριο δεν νομίζω ότι έχει σημασία όπως είπε ο φίλος από πάνω. 1
AlienTechGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σε κάποιες, ελάχιστες μεν περιπτώσεις, μπορεί να παίζει ρόλο η sata port γιατί η καποιες ανήκουν σε διαφορετικά sata controller, πχ native intel ή κάποιο Marvell, στην περίπτωση σου που το ΜοΒο είναι καινούριο δεν νομίζω ότι έχει σημασία όπως είπε ο φίλος από πάνω. Ναι,στην περίπτωση του οι θύρες 0-5 είναι από τον native controller ενώ οι 6-7 είναι από τον gigabyte controller.
DeejayTelis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κομπλε, και εφόσον δεν κάνει κάποιο RAID Array (δεν ενθυμούμαι αν το υποστηρίζει το ΜοΒο καν το RAID), δεν νομίζω να βρει πρόβλημα όπως είπες όπου και να τον συνδέσει. 1
AlienTechGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κομπλε, και εφόσον δεν κάνει κάποιο RAID Array (δεν ενθυμούμαι αν το υποστηρίζει το ΜοΒο καν το RAID), δεν νομίζω να βρει πρόβλημα όπως είπες όπου και να τον συνδέσει. Δυστυχώς η μητρική του έχει το H55 chipset που δεν υποστηρίζει RAID επίσημα οπότε πρέπει να κάνει κάτι πραγματάκια για να λειτουργήσει το RAID. @DeejayTelis,στην υπογραφή σου λέει 4x WD 4TB...16TB έχεις ρε θηρίο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα