thelos257 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 φιλε ξερεις τι σημαινει DOA? Ναι ειναι η εγκυηση αν δεν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ναι ειναι η εγκυηση αν δεν κανω λαθος. Dead On Arrival σημαινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το ταξιδι στο ονειρο συνεχιζεται....εκει στο you AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,μαγκες ειλικρινα δε φανταζεσται πως εχω μπλεξει με αυτο το κωλοlaptop και με αυτες τι κωλοεταιριες...οδυσσεια κανονικη,μα το θεο θα γραψω βιβλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το ταξιδι στο ονειρο συνεχιζεται....εκει στο you AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,μαγκες ειλικρινα δε φανταζεσται πως εχω μπλεξει με αυτο το κωλοlaptop και με αυτες τι κωλοεταιριες...οδυσσεια κανονικη,μα το θεο θα γραψω βιβλιο. τι εγινε δηλαδη φιλε μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Κανέ μια περίληψη αδερφέ... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εξυπηρετηση πελατων για το πεος επιεικως...4 τηλεφωνα και ακρη δε βρεθηκε,με το 4ο τηλεφωνο κερασακι στην τουρτα 3 η ωρα να με παιρνουν τηλεφωνο να μου λενε να τους ξαναστειλω φαξ την αποδειξη που ειναι τα μαγαζια κλειστα,ενω τους πηρα 1 η ωρα να τους πω αν ειναι ολα ενταξει(εστειλα φαξ το πρωι κατα της 10) και μου λενε ολα οκ απλως περιμενουμε την acs...και υποτιθεται οτι ειχε αναλαβει την περιπτωση μου 1 ατομο απο την εξυπηρετηση πελατων...μιλαμε ο τυπος τα ακουσε κανονικα...μετα πηρε μια κοπελια και μου ζητησε συγνωμη.Το θεμα ειναι οτι μετα απο 20 μερες το χαλασμενο laptop ειναι ακομα σπιτι μου και αυτη η ιστορια θα παρει μινιμουμ καμια 10μερες ακομα και μιλαμε για DOA που επρεπε να ειναι το πιο ευκολο και γρηγορο πραγμα.Και να κυνηγαω το θεμα να τους παιρνω τηλεφωνα και οτι μου λενε για φαξ και τετοια να τα κανω την ιδια μερα. Υ.Γ. δε μιλω καθολου για γενικη ταχυδρομικη 4 τηλεφωνα μεχρι να ερθει το κουριερ να μου φερει σπιτι το χαλασμενο λαπτοπ....μαγκες ξερω οτι φαινεται σαν τα γραφω ψεμματα πιστεψτε με δεν ειναι Επισης για του γνωστες το μηχανημα ειναι DOA λογω mainboard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εξυπηρετηση πελατων για το πεος επιεικως...4 τηλεφωνα και ακρη δε βρεθηκε,με το 4ο τηλεφωνο κερασακι στην τουρτα 3 η ωρα να με παιρνουν τηλεφωνο να μου λενε να τους ξαναστειλω φαξ την αποδειξη που ειναι τα μαγαζια κλειστα,ενω τους πηρα 1 η ωρα να τους πω αν ειναι ολα ενταξει(εστειλα φαξ το πρωι κατα της 10) και μου λενε ολα οκ απλως περιμενουμε την acs...και υποτιθεται οτι ειχε αναλαβει την περιπτωση μου 1 ατομο απο την εξυπηρετηση πελατων...μιλαμε ο τυπος τα ακουσε κανονικα...μετα πηρε μια κοπελια και μου ζητησε συγνωμη.Το θεμα ειναι οτι μετα απο 20 μερες το χαλασμενο laptop ειναι ακομα σπιτι μου και αυτη η ιστορια θα παρει μινιμουμ καμια 10μερες ακομα και μιλαμε για DOA που επρεπε να ειναι το πιο ευκολο και γρηγορο πραγμα.Και να κυνηγαω το θεμα να τους παιρνω τηλεφωνα και οτι μου λενε για φαξ και τετοια να τα κανω την ιδια μερα. Υ.Γ. δε μιλω καθολου για γενικη ταχυδρομικη 4 τηλεφωνα μεχρι να ερθει το κουριερ να μου φερει σπιτι το χαλασμενο λαπτοπ....μαγκες ξερω οτι φαινεται σαν τα γραφω ψεμματα πιστεψτε με δεν ειναι Επισης για του γνωστες το μηχανημα ειναι DOA λογω mainboard To κουριερ φταιει ή το καταστημα που σου πουλησε το laptop ; οκ μπορει εκεινο το προιοντο να ηταν χαλασμενο αλλα το θεμα ειναι γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιι να ηταν χαλασμενο και σκαρτο ; ΑΝ ειμουν στην θεση σου θα πηγαινα εκει στο μαχαζι τους με το laptop το χαλασμενο και θα τους εβριζα θα τους τα εχωνα κανονικα και θα χτυπουσα το χερι μου στο τραπεζι τους για να μαθουν να εξυπηρετουν σωστα και να ξερουν οτι οι πελατες εχουν παντα δικαιο επισης θα επαιρνα και ενα τηλ στην καταναλωση και θα τους το αναφερνα και τοτε να δω εγω αν θα με δουλευαν που θα πηγαιναν δικαστηρια..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φιλε δυστυχως το DOA μπορει να συμβει στο καθενα,καθαρα θεμα τυχης ειναι,απο εκει και περα τι γινεται.Να φανταστεις το πρωτο πραγμα που τους ειπα αμα εκανα τη καταχωριση για επιστροφη και με πηραν τηλεφωνο να παω ΜΟΝΟΣ μου το μηχανημα στο υποκαταστημα της you με ολη τη χαρτουρα και απο εκει να βγαλουν ακρη,απλως να ξεμπερδευω με αυτη την ιστορια,αλλα ειναι αλλη η διαδικασια βλεπεις πρεπει να καθομαι να στελνω φαξ σαν το μ... και να τους πρηζω/με πρηζουν στα τηλεφωνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φιλε δυστυχως το DOA μπορει να συμβει στο καθενα,καθαρα θεμα τυχης ειναι,απο εκει και περα τι γινεται.Να φανταστεις το πρωτο πραγμα που τους ειπα αμα εκανα τη καταχωριση για επιστροφη και με πηραν τηλεφωνο να παω ΜΟΝΟΣ μου το μηχανημα στο υποκαταστημα της you με ολη τη χαρτουρα και απο εκει να βγαλουν ακρη,απλως να ξεμπερδευω με αυτη την ιστορια,αλλα ειναι αλλη η διαδικασια βλεπεις πρεπει να καθομαι να στελνω φαξ σαν το μ... και να τους πρηζω/με πρηζουν στα τηλεφωνα... Την καλημερα μου φιλε μου δουλεια ετσι δεν γινεται ΠΡΕΠΕΙ να ΠΑΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ εκει και να τους τα χωσεις παρα πολυ μαλιστα δηλαδη σε πειραν για μ.... και σε δουλευουν αν καταλαβα καλα με φαξ οχι ξανα στηλε το φαξ κλπ κλπ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μαγκες βοηθεια...το χαλασμενο λαπτοπ εφυγε απο τα χερια μου τη πεμπτη.Απο τη προηγουμενη εβδομαδα το λαπτοπ εχει εξαντληθει απο το site του you.Στο τηλεφωνο μου ειπαν τη προηγουμενη εβδομαδα οτι μου εχουν κρατησει ενα(λεμε τωρα) και θα το εχω στα χερια μου εντος 5-7ημερων.Σημερα εστειλα e-mail και μου απαντησαν οτι θα στειλουν το λαπτοπ <<εντος των επομενων ημερων>>.Εννοειται οτι δεν τους εμπιστευομαι,οποτε αν δεν στειλουν το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα εννοειται οτι με δουλευουν ψιλο γαζι.Εχω πατημα να κανω καταγγελεια στη γγκ αν δε παρω το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα?εχω ολη τη συζητηση σε e-mail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μαγκες βοηθεια...το χαλασμενο λαπτοπ εφυγε απο τα χερια μου τη πεμπτη.Απο τη προηγουμενη εβδομαδα το λαπτοπ εχει εξαντληθει απο το site του you.Στο τηλεφωνο μου ειπαν τη προηγουμενη εβδομαδα οτι μου εχουν κρατησει ενα(λεμε τωρα) και θα το εχω στα χερια μου εντος 5-7ημερων.Σημερα εστειλα e-mail και μου απαντησαν οτι θα στειλουν το λαπτοπ <<εντος των επομενων ημερων>>.Εννοειται οτι δεν τους εμπιστευομαι,οποτε αν δεν στειλουν το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα εννοειται οτι με δουλευουν ψιλο γαζι.Εχω πατημα να κανω καταγγελεια στη γγκ αν δε παρω το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα?εχω ολη τη συζητηση σε e-mail. Λογικα σε ποιασαν για κοροιδω φιλε εγω σου ειπα και παραπανω τι να κανεις πας εκει και φωναζεις δυνατα γιατι εχεις δικαιο. Το πραγμα απο οσο βλεπω παιρνει αναβολη γιατι για ποιο λογο ; ετσι θα χασουν οι ιδιοι τους τους πελατες τους......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μαγκες βοηθεια...το χαλασμενο λαπτοπ εφυγε απο τα χερια μου τη πεμπτη.Απο τη προηγουμενη εβδομαδα το λαπτοπ εχει εξαντληθει απο το site του you.Στο τηλεφωνο μου ειπαν τη προηγουμενη εβδομαδα οτι μου εχουν κρατησει ενα(λεμε τωρα) και θα το εχω στα χερια μου εντος 5-7ημερων.Σημερα εστειλα e-mail και μου απαντησαν οτι θα στειλουν το λαπτοπ <<εντος των επομενων ημερων>>.Εννοειται οτι δεν τους εμπιστευομαι,οποτε αν δεν στειλουν το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα εννοειται οτι με δουλευουν ψιλο γαζι.Εχω πατημα να κανω καταγγελεια στη γγκ αν δε παρω το λαπτοπ αυτη την εβδομαδα?εχω ολη τη συζητηση σε e-mail Γιατι δεν ζητας τα λεφτα σου πισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε δε θελω να μπλεξω και με τραπεζα σε αυτο το σημειο πιστεψε με,αλλη διαδικασια θελει και εκει.Τους εστειλα σημερα e-mail,οτι αμα δεν εχω το λαπτοπ στα χερια μου μεχρι τη παρασκευη προφανως με κοροιδευουν για τη διαθεσιμοτητα του προιοντος και θα τους κανω καταγγελια στη γγκ για παραπλανηση καταναλωτη(με μεγαλη ευχαριστηση πραγματικα).Σε αυτο το σημειο χεστηκα για το λαπτοπ ειλικρινα,μονο για το γαμωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedathan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εγω αγορασα το g500 i3 στα 2,4 αλλα απο την πρωτη ημερα που το πηρα εχω προβληματα δεν εχω φορτωσει προγραμματα μου κανει κολληματα αλλες φορες του δινω εντολη να κλεισει αλλα δεν ανταποκρινεται ανοιγω 5 με 6 σελιδες ταυτοχρονα και μετα κολλαει το εχω κανει 3 φορες recovery αλλα παλι τα ιδια και ειναι πολυ αργο στο ιντερνετ που για τα χαρακτηριστικα του ειναι απαραδεκτο Ξερει κανεις κατι να βοηθησει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εγω αγορασα το g500 i3 στα 2,4 αλλα απο την πρωτη ημερα που το πηρα εχω προβληματα δεν εχω φορτωσει προγραμματα μου κανει κολληματα αλλες φορες του δινω εντολη να κλεισει αλλα δεν ανταποκρινεται ανοιγω 5 με 6 σελιδες ταυτοχρονα και μετα κολλαει το εχω κανει 3 φορες recovery αλλα παλι τα ιδια και ειναι πολυ αργο στο ιντερνετ που για τα χαρακτηριστικα του ειναι απαραδεκτο Ξερει κανεις κατι να βοηθησει;;; απο που το αγορασες??εσυ εβαλες windows???πως εγινε η εγκατασταση?? ποσες μερες εχεις που το αγορασες???νομιζω αν δεν εχουν περασει 7 μερες απο την αγορα μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω η να παρεις αλλο,αν οχι αφου εισαι στην εγγυηση στειλτω για επισκευη. πες μας περισσοτερες πληροφοριες για τα προβληματα του λαπτοπ ωστε να σε βοηθησουμε,λεγοντας οτι ειναι αργο στο ιντερνετ μπορει να φταιει και η συνδεση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα