greengr21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εγραψα τυπικα σωστοι ειναι.Το θεμα ειναι οτι σε παρομοια περιπτωση με αλλη εταιρια μου αλλαξαν την ημερομηνια επιτηδες μια εβδομαδα για να ειμαι μεσα στην εγγυηση.Επισης πληρωσα χθες.Νταξει λεπτομερειες και επεσα στην περιπτωση το ξερω,αλλα μπορουσα να επαιρνα την αποδειξη απο την acs τη μερα που το πηρα στα χερια μου,επαρχια ειμαι ουτως η αλλως. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγραψα τυπικα σωστοι ειναι.Το θεμα ειναι οτι σε παρομοια περιπτωση με αλλη εταιρια μου αλλαξαν την ημερομονια επιτηδες μια εβδομαδα για να ειμαι μεσα στην εγγυηση.Επισης πληρωσα χθες.Νταξει λεπτομερειες και επεσα στην περιπτωση το ξερω,αλλα μπορουσα να επαιρνα την αποδειξη απο την acs τη μερα που το πηρα στα χερια μου,επαρχια ειμαι ουτως η αλλως. Τελικα τι εγινε με την περιπτωση σου? εβγαλες ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 φίλε στη cpi το έστειλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 H φανταστικη περιπετεια συνεχιζεται...μου ειχαν πει τη παρασκευη θα περασει το κουριερ 1 με 3 σημερα,και συμφωνα με το νομο του Murphy,εννοειται δεν ηρθε...Μολις πηρα τηλεφωνο στο νουμερο που με πηραν και μου λενε να δωσουν εντολη να ερθει αυριο το κουριερ.Μετα τους ξεκινησα εγω τα κλασσικα "δε μπορω να ασχολουμαι με αυτο το θεμα ολη την ωρα,ουτε να καθομαι σπιτι να περιμενω το κουριερ να ερθει οποτε γουσταρετε εσεις,εχω υποχρεωσεις" και διαφορα αλλα τετοια.Εδωσα το κινητο να με παρουν να μου πουν τι θα γινει...για το γεννητικο οργανο το μεγαλο(?) των αντρων ολοι με οσους συννενοηθηκα μεχρι τωρα... το τηλ που πηρα ηταν της cpi,τι παιζει με αυτους? Τελικα θα ερθουν(?) αυριο...καλοι μακακες ειστε και εσεις στην acs αλλα και εσεις εκει στη cpi που με παιρνετε τηλ να μου πειτε οτι θα ερθει το κουριερ 1 με 3 χωρις να ειστε η εταιρια κουριερ... εταιριες για το π..... ολοι εσας μεχρι τωρα(1.you,2.lenovo,3.cpi.4acs)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμπλεξες ασχημα... και το θεμα ειναι οτι εδωσες αυτα τα χρηματα και μηχανημα δεν εχεις... αλλα τελικα ουτε σωστη υποστηριξη για το προ'ι'ων. δυστυχως ετσι ειναι οι περισσοτερες εταιριες μεχρι να παρουν τα λεφτα ειναι και μετα αν χρειαστεις υποστηριξη τοτε αρχιζουν τα τρελα τους... παντως σου ευχομαι να βγαλεις συντομα ακρη, γιατι ειναι κριμα να πληρωνεις τοσα χρηματα για κατι και αυτο απο την πρωτη στιγμη να ειναι ελλατωματικο, και συν αυτο να υποστης μια τετοια ταλεπωρια και στεναχωρια. Τωρα τι εντυπωσεις να εχει κανεις για τι LENOVO? ΥΓ. παντως σε καταστημα που το ειδα απο κοντα το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν μου αρεσε εξωτερικα απο ποιοτητα κατασκευης σε σχεσει με αλλες μαρκες, εκανε μπαμ αναμεσα στα τοσα λαπτοπ που ειδα. Τελικα δεν το επελεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το "φθηνιάρικα" δεν ειναι ο σωστός χαρακτηρισμός για τα Lenovo. Μάλλον, είτε δεν είχες ποτέ Lenovo, είτε είχες και δεν έκανες σωστή χρήση του με αποτέλεσμα την λανθασμένη λειτουργία του. Μη κρίνεις μόνο από την δικιά σου γνώμη, χαρακτηρίζοντάς τα "φθηνιαρικα". Οπως και να το κανουμε παρολο που προτεινω και εχω αγορασει και εγω λαπτοπ αυτης της ταξης χρηματων* και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με βαση τις -ρεαλιστικες- προσδοκιες που ειχα απο αυτα,παραμενουν φτηνιαρικα. Το συγκεκριμενο ειναι το απολυτως βασικο μοντελο της lenovo και κοστιζει 400ευρω.Ισως ειναι αρκετα καλο για τα χρηματα που δινει καποιος,αλλα απο εκει και περα δεν εχει κατι να δειξει κατασκευαστικα. Μαπα οθονη,κακος ηχος,κακιστο συστημα ψυξης σχεδιαστικα που ισως για τον i3 αρκει αλλα βγαινει + με i7/750gt που εκει σιγουρα θα τα βρει σκουρα. Εαν εσενα σου φαινοντε καλα,super για εσενα.Αλλα εαν επιμενεις οτι ειναι αντικειμενικα καλα ειτε δεν εχεις δει/πιασει/δουλεψει πραγματικα τιμια μηχανηματα ειτε θα πρεπει να επισκεπτεις καποιον οφθαλμιατρο/ωριλα. *Υ.Γ Τα μονα πραγματικα καλοκατασκευασμενα λαπτοπ-αν και κακασκημα- που εχουν παιξει σε αυτα τα χρηματα ηταν καποια thinkpad που ειχανε βγει σε makro/carrefour για ενα μικρο διαστημα. Υ.Γ2 Πρακτικα εχεις παει μια βολτα με ενα καινουργιο polo(lenovo g500) και θελεις να πεισεις τον πλανητη οτι ειναι σοβαρο αυτοκινητο(το οποιο βεβαια ειναι σχετικα τιμιο για τα χρηματα του) αλλα σε καμια των περιπτωσεων συγκρισιμο με porsche. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 H φανταστικη περιπετεια συνεχιζεται...μου ειχαν πει τη παρασκευη θα περασει το κουριερ 1 με 3 σημερα,και συμφωνα με το νομο του Murphy,εννοειται δεν ηρθε...Μολις πηρα τηλεφωνο στο νουμερο που με πηραν και μου λενε να δωσουν εντολη να ερθει αυριο το κουριερ.Μετα τους ξεκινησα εγω τα κλασσικα "δε μπορω να ασχολουμαι με αυτο το θεμα ολη την ωρα,ουτε να καθομαι σπιτι να περιμενω το κουριερ να ερθει οποτε γουσταρετε εσεις,εχω υποχρεωσεις" και διαφορα αλλα τετοια.Εδωσα το κινητο να με παρουν να μου πουν τι θα γινει...για το γεννητικο οργανο το μεγαλο(?) των αντρων ολοι με οσους συννενοηθηκα μεχρι τωρα... το τηλ που πηρα ηταν της cpi,τι παιζει με αυτους? Τελικα θα ερθουν(?) αυριο...καλοι μακακες ειστε και εσεις στην acs αλλα και εσεις εκει στη cpi που με παιρνετε τηλ να μου πειτε οτι θα ερθει το κουριερ 1 με 3 χωρις να ειστε η εταιρια κουριερ... εταιριες για το π..... ολοι εσας μεχρι τωρα(1.you,2.lenovo,3.cpi.4acs)... εγώ όταν αντομετώπισα πρόβλημα στις αρχες του έτους με το g500 με τον i7 ομως, ήρθε το πήρε γενική και το εφερε acs. στη cpi πάντως είναι τρόμπες και εξηγούμε. στα καλά καθούμενα κάηκε η μητρική το στελνω και όταν γυρισε δεν ειχα ήχο. ξανα μανα στειλτω. στην επιστροφη και ενω τους ειχα τονισει ότι εχουν λαθος την περιοχη που μενω μου λεει η τυπισα στο τηλ ο τκ αυτο βγάζει. μα ειναι λαθος λεω αλλαξε το. καλά μου λέει, και το κουριερ εψαχνε και δεν εβρισκε. τους πήρα τηλ και πήγα το πηρα από το καταστημα της acs εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Η φανταστικη περιπετεια συνεχιζεται...χθες ειχαν πει απο τη cpi οτι θα παρουν τηλεφωνο στο κινητο μου να με ενημερωσουν ποτε θα ερθει το κουριερ και εννοειται οτι με εγραψαν κανονικα...παιρνω τηλεφωνο και τους το λεω να παρουν την acs και εδωσαν τελικα εντολη σημερα για να ερθει το κουριερ και να με παρουν τηλεφωνο ξανα να με ενημερωσουν ποτε θα ερθει τιποτα παλι.Παιρνω ξανα τηλεφωνο και μου λενε παρε acs.Παιρνω acs και μου λενε θα ερθει το κουριερ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ κανεις δεν ηρθε.Παιρνω στης 3ωρα με τη σειρα ξανα cpi τους ξεχεζω κανονικα και μετα παιρνω τηλεφωνικη εξυπηρετηση lenovo τους ξεχεζω κανονικα και αυτους,οι οποιοι στο συστημα τους ειχαν παραλαβη το laptop για χθες.Μετα ξαναπηρα acs και μου λενε θα ερθει το κουριερ μεχρι της 5.Το μυθιστορημα συνεχιζεται... 1)Εννοειται αμα ο υπολογιστης ειναι DOA παιρνω τα λεφτα κατευθειαν πισω απο you,γιατι το μηχανημα το αντικαθιστα το καταστημα. 2)Απο τα ελαχιστα που ειδα απο το μηχανημα η κατασκευη του ειναι μετριοτατη ακομα για αυτη τι τιμη.χιλιες φορες toshiba με celeron και αξιοπρεπη κατασκευη και οθονη,παρα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ενταξει μην τα παραλέμε. Από την ερευνα αγορας σε αυτά τα λεφτα είναι το μονο με 6 γκιγκα μνημη και καρτα γραφικων για καποιον που θελει να βαλει καποιο παιχνιδι. Και ο ι3 2.4 είναι σχετικα αξιοπρεπης επερξεργαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ενταξει μην τα παραλέμε. Από την ερευνα αγορας σε αυτά τα λεφτα είναι το μονο με 6 γκιγκα μνημη και καρτα γραφικων για καποιον που θελει να βαλει καποιο παιχνιδι. Και ο ι3 2.4 είναι σχετικα αξιοπρεπης επερξεργαστης. Ναι οντως ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγω εγραψα για κατασκευη,για τα λεφτα του ειναι με διαφορα οτι καλυτερο απο Ελλαδα απο αποψη χαρακτηριστικων,για αυτο τον αγορασα και εγω. Σημερα πηρα τηλεφωνο CPI και το laptop ηταν οντως DOA,ελπιζω την αλλη εβδομαδα να εχω ξεμπερδεψει με αυτην ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το πλαστικο κουτι δεν με πειραζει ουτε βλεπω καποιο πρόβλημα, ακομα, στην ψυξη. Το συγκεκριμενο κουτι ανοιγει πανεύκολα, για μελλοντικο καθαρισμο. Οθονη και ηχος είναι το πρόβλημα. Παντως βλεπω ότι και η οθονη αλλαζει ευκολα. Αναρωτιέμαι αν μπορω να βρω ένα FHD πανελ με το ιδιο connector και να το αλλαξω. Μηπως ξερει καποιος αν γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το πλαστικο κουτι δεν με πειραζει ουτε βλεπω καποιο πρόβλημα, ακομα, στην ψυξη. Το συγκεκριμενο κουτι ανοιγει πανεύκολα, για μελλοντικο καθαρισμο. Οθονη και ηχος είναι το πρόβλημα. Παντως βλεπω ότι και η οθονη αλλαζει ευκολα. Αναρωτιέμαι αν μπορω να βρω ένα FHD πανελ με το ιδιο connector και να το αλλαξω. Μηπως ξερει καποιος αν γινεται; γιατι δεν εχει καλη οθονη? εγω στο public που το ειδα μια χαρα επαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wantone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ποιοτητα χρωματων (δεν αποδιδει όλα τα χρωματα) και αντιθεση από τα χειροτερα της αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αν κανείς μετανιώσε για τη αγορά ας μ στείλει ενα πμ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα